Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misio nogę od stołu owszem, chętnie obsiusiał. A zaraz za nim Krokoś, Matik i Karolek zrobili dokładnie to samo. I mieliśmy wieeeelką kałużę.

Na podwórku z zapałem nasikuje do drawnianej donicy na kwiatki, podoba mu się też winorośl. Oj, nie pojem ja w tym roku tych niżej położonych winogronek...

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy ponownie.
Byliśmy sobie na spaceru ze Stadem, wszyscy pluskali się w rzece, ale Miś stwierdził, że nie jest to zajęcie dla arystokracji.

Za to doskonale sobie radził z obsikiwaniem wszerlkich możliwych trzcinek, trawek i krzaczków

Posted

Miś jest rzeczywiście wiecznie uśmiechnięty. W ogóle bezproblemowy. I rzeczywiście nieśmiały, nie pcha się do łóżka, chce tylko być ciągle w zasięgu wzroku.

A juz około 17 uważa, że nadeszła pora kolacji i jak tylko idę w kierunku kuchni, pociesznie podskakuje. A u nas karmią po 19...

Posted

Wstrętny ten komputer, nie pozwala nam nic wysyłać, ciągle się zawiesza...

Dzisiaj Misio pomagał panom w stawianiu nowego płotka. Wszystko wąchał, przełaził przez niedokończoną konstrukcję, w końcu gotowy płotek obsiusiał i stwierdził, ze skoro jest tak pięknie "ochrzczony", to można sobie teraz poszczekać na Miodzia, który z drugiej strony robił to samo.

Poza tym proponuje zmienić tytuł wątku. Po pierwsze Miś może i mały, ale niegłupi, nie daje sobie w kaszę dmuchać. Mati próbował mu zajrzeć do miski i dostał wciry, leżał na grzbiecie i nie mógł dojść do siebie ze zdziwienia.

Po drugie Misia możnaby zareklamować jako nadwornego łapacza much. Miś bowiem much NIE ZNOSI. Leży sobie w przedpokoju i kłapie ze złością zębami (tymi, co mu zostały, bo przód na dole bezzębny) jak tylko jakaś przelatuje.

Teraz zaś Misio śpi smacznie na kanapie, a my rodzimy, więc zostawiliśmy go samego. Na razie trzy jamnicze przecinkie płci męskiej. Prosimy o trzymanie kciuków.

Posted

Oto jamniczki w wieku 2 godzin. Zjdęcie jakości słabej, ale nie chciałam matki lampą denerwować, ona psychicznie jest dość delikatna.

A mały Miś radośnie sobie szczeka nie bacząc na porę i okoliczności. Oj, chyba lekcja manier się przyda... I dzisiaj po raz pierwszy pokazał słynny "misiowy chód" - przednie nogi szły, a tylne jechaaaały z tyłu. Ależ to śmiesznie wygląda!

Posted

Och, uwielbiam kluseczki, a potem jak rosną i wszystko obgryzają, robi się coraz weselej w domu...

A mały nieśmiały Miś szczeka coraz bardziej. I jak wyszłam dzisiaj rano z sypialni to obskakiwał mnie radośnie. Jeszcze moment i śmiertelnie się w nim zakocham.

Bardzo się cieszę, że nie gania moich kotków, szczerze mówiąc zachowuje się jakby sięich nieco brzydził.