Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, mogę służyć tymczasowym domem dla Misia. Jest cudny. Niestety nie mam samochodu, więc nad transportem trzebaby pomysleć. Ale zastrzegam, że nie mogę go wziąć na stałe, mam już 8 psów. Ale może stąd byłoby łatwiej znaleźc mu dom niż ze schroniska.

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
Kochani, mogę służyć tymczasowym domem dla Misia. Jest cudny. Niestety nie mam samochodu, więc nad transportem trzebaby pomysleć. Ale zastrzegam, że nie mogę go wziąć na stałe, mam już 8 psów. Ale może stąd byłoby łatwiej znaleźc mu dom niż ze schroniska.

Ja Cię zabiję Neris - Agnieszko !!!:loveu:

Dziewczyny zastanówcie się nad propozycją Neris.
W akcie rozpaczy poprosiłam moją koleżankę żeby koniecznie przeczytała o Misiu i ... efekt widzicie. Jest to naprawdę super dom (nawet tylko tymczasowy).

Posted

No właśnie, referencje u Maupy4.

Z różnych powodów właściwie nie wychodzę z domu, raz na tydzień wyjeżdżam na 7-8 godzin. Myślę, że to plus, bo ciągła opieka na pewno jest tu ważna.

Posted

A czy Misio mógłby przyjechać już w tę sobotę ???????

bo ja już mam plan......
w sobotę wyjeżdżam......co prawda na Mazury, ale mogłabym zboczyć troszkę z trasy i zahaczyć o Pomiechówek......

Dajcie znać , to ja go jutro zaadoptuję razem z Zosią i Misio przenocuje u mnie, a w sobotę w drogę......

Posted

To może więcej trochę - dom jest przy łące nad rzeką, poza miastem, także na spacery jest mnóstwo miejsca.

Moje psy są łagodne, jeden tylko może stwarzać małe problemy, ale ja tu ciągle jestem, więc wszelkie "sytuacje" opanowujemy na bieżaco.

No i zastrzegam, że u nas nie ma luksusów, dom nie jest super zamożny.

Posted

Ponieważ Maupa (zapsiona w Wawie na maksa) zaangażowała swoją koleżankę Neris (zapsioną w Pomiechówku) - Maupa deklaruje pomoc Neris ... a dziewczyny z Lublina podejmują decyzję ...

Posted

Neris kocham Cię!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Wiedz, że dzięki temu uratowałaś psie istnienie...On umarłby w schronisku z żalu...Dziękujemy Ci dobra kobieto :Rose: :multi: :B-fly::bigcool::sweetCyb: :modla:

Posted

Jezu.......
Z tego zamieszania zapomniałam podziękować Maupie4 w zaangażowanie szukania domku dla naszego Misia ....
To przecież Maupa4 znalazła dla niego dom !!!!!!

Maupo4 dzięki Ci wielkie !!!!!!!!!!!!!!!!:Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

Z Neris już wszystko wstępnie omówione... Jutro zabieram Misia ze schronu( jeszcze nie wiem na kogo, ale coś wykombinujemy) ,nockę prześpi u mnie i w sobotę w drogę do Agnieszki -Neris do Pomiechówka....

Kupię obroże, smycz i karmę....

Neris , jeszcze tutaj Ci serdecznie podziękuję za Twoje ogromne , wrażliwe serduszko.....
Musi być ogromne ....mieć 8 psów i jeszcze znaleźć miejsce dla 9 -ego......

Żeby tylko jutro się udało....
Bo w sumie jutro zabieramy 4 psy....
Masza po dwie suczki ma być zaraz po nas.....
Trzymajcie kciuki !!!!!

Posted

I wiecie co...? On jest słodki po prostu, grzeczny, słucha się, chodzi za Tiger krok w krok. Aniołecek z niego :angel:

Tiger pewnie wstawi zdjęcia Misia na rabatce.

Tylko zalękniony jest bidulek - zawsze cofa się o krok i kuli, jak ktoś chce do niego podejść czy wyciąga rękę do głaskania :shake:

Posted

A dlaczego ja tych zdjęć nie widzę, tylko czerwone krzyżyki?

A Miś biduś nie wie, co go tu czeka. Moja jednooka Zula zaczyna dzień od tego, że przelatuje się po stadzie dokładnie je obwą****ąc i w razie czego próbuje iskać. Jak w jamnika dłogowłosego wplącze się rzep, Zula go wyciąga i z obrzydzeniem wypluwa. I nie ma siły, każdy się tej kotroli sanitarnej musi poddać, bo chodzi za nim uparcie i ciągnie za kudełki.

No, mi odpuszcza... ale cóż...