Neris Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Kochani, mogę służyć tymczasowym domem dla Misia. Jest cudny. Niestety nie mam samochodu, więc nad transportem trzebaby pomysleć. Ale zastrzegam, że nie mogę go wziąć na stałe, mam już 8 psów. Ale może stąd byłoby łatwiej znaleźc mu dom niż ze schroniska. Quote
Maupa4 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Neris napisał(a):Kochani, mogę służyć tymczasowym domem dla Misia. Jest cudny. Niestety nie mam samochodu, więc nad transportem trzebaby pomysleć. Ale zastrzegam, że nie mogę go wziąć na stałe, mam już 8 psów. Ale może stąd byłoby łatwiej znaleźc mu dom niż ze schroniska. Ja Cię zabiję Neris - Agnieszko !!!:loveu: Dziewczyny zastanówcie się nad propozycją Neris. W akcie rozpaczy poprosiłam moją koleżankę żeby koniecznie przeczytała o Misiu i ... efekt widzicie. Jest to naprawdę super dom (nawet tylko tymczasowy). Quote
supergoga Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ja myślę, że dobra propozycja, mielibyśmy czas na szukanie domku nie matrwiąc się o psiaka. Quote
Maupa4 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Dziewczyny jest szansa "na życie" - będzie można spokojnie szukać PRAWDZIWEGO DOMU tym razem już z SUPER DZIEWCZYNĄ !!! Quote
Neris Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 No właśnie, referencje u Maupy4. Z różnych powodów właściwie nie wychodzę z domu, raz na tydzień wyjeżdżam na 7-8 godzin. Myślę, że to plus, bo ciągła opieka na pewno jest tu ważna. Quote
Tiger Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Jezuuuu.....!!!! Hurra, HURRRAAAAA !!!!! A gdzie jest Pomiechówek?????:oops: Już znalazłammmm To jest koło Nowego Dworu Mazowieckiego??? Quote
Neris Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Z Warszawy do Pomiechówka jedzie się samochodem jakieś 45-50 minut trasą na Gdańsk. Dojazd jest dość prosty i Maupa4 wie, jak się tu jedzie. Quote
Tiger Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 A czy Misio mógłby przyjechać już w tę sobotę ??????? bo ja już mam plan...... w sobotę wyjeżdżam......co prawda na Mazury, ale mogłabym zboczyć troszkę z trasy i zahaczyć o Pomiechówek...... Dajcie znać , to ja go jutro zaadoptuję razem z Zosią i Misio przenocuje u mnie, a w sobotę w drogę...... Quote
Neris Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 To może więcej trochę - dom jest przy łące nad rzeką, poza miastem, także na spacery jest mnóstwo miejsca. Moje psy są łagodne, jeden tylko może stwarzać małe problemy, ale ja tu ciągle jestem, więc wszelkie "sytuacje" opanowujemy na bieżaco. No i zastrzegam, że u nas nie ma luksusów, dom nie jest super zamożny. Quote
Maupa4 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ponieważ Maupa (zapsiona w Wawie na maksa) zaangażowała swoją koleżankę Neris (zapsioną w Pomiechówku) - Maupa deklaruje pomoc Neris ... a dziewczyny z Lublina podejmują decyzję ... Quote
Tiger Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Już wszystko obgadane :loveu: :loveu: :loveu: Neris dzięki ci wielkie !!!!! Uratowałaś mu życie !!!!!!!!! Jutro go zabieram !!!!!!! Quote
BasiaD Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Misu, ależ się cieszę :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
supergoga Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 http://www.kupsprzedaj.pl/ks-item.asp?cmd=preview&id=1011523 Jest tu i wstawiłam tez na 4łapy tylko tak mi komp chodzi że nie mam siły czekać żeby link wstawić. Jak Mis zmieni adres, napiszcie gdzie będzie mieszkał - i jaki kontakt podawać do niego, bo lokalizacja psiaka czasem jest ważna. Quote
Masza4 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Neris kocham Cię!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Wiedz, że dzięki temu uratowałaś psie istnienie...On umarłby w schronisku z żalu...Dziękujemy Ci dobra kobieto :Rose: :multi: :B-fly::bigcool::sweetCyb: :modla: Quote
Tiger Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Jezu....... Z tego zamieszania zapomniałam podziękować Maupie4 w zaangażowanie szukania domku dla naszego Misia .... To przecież Maupa4 znalazła dla niego dom !!!!!! Maupo4 dzięki Ci wielkie !!!!!!!!!!!!!!!!:Rose: :Rose: :Rose: :Rose: Z Neris już wszystko wstępnie omówione... Jutro zabieram Misia ze schronu( jeszcze nie wiem na kogo, ale coś wykombinujemy) ,nockę prześpi u mnie i w sobotę w drogę do Agnieszki -Neris do Pomiechówka.... Kupię obroże, smycz i karmę.... Neris , jeszcze tutaj Ci serdecznie podziękuję za Twoje ogromne , wrażliwe serduszko..... Musi być ogromne ....mieć 8 psów i jeszcze znaleźć miejsce dla 9 -ego...... Żeby tylko jutro się udało.... Bo w sumie jutro zabieramy 4 psy.... Masza po dwie suczki ma być zaraz po nas..... Trzymajcie kciuki !!!!! Quote
Maupa4 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Mi nie dziękujcie ... ja go tylko podbijałam ... Teraz już spokojnie będziemy mu szukały tej SUPER DZIEWCZYNY :) Quote
Ania-Sonia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Neris - witamy! :lol: Maupa4 - jesteś boska!!!! :multi: Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało! Quote
anielica Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 I wiecie co...? On jest słodki po prostu, grzeczny, słucha się, chodzi za Tiger krok w krok. Aniołecek z niego :angel: Tiger pewnie wstawi zdjęcia Misia na rabatce. Tylko zalękniony jest bidulek - zawsze cofa się o krok i kuli, jak ktoś chce do niego podejść czy wyciąga rękę do głaskania :shake: Quote
Neris Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Jeju, strasznie się przejmuję Nie wiem, dom mam może posprzatać czy co... Quote
anielica Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Neris, zobacz jakiego przystojniaka będziesz gościć... Misio w domu odżył :loveu: Niezła banda :evil_lol: Quote
Neris Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 A dlaczego ja tych zdjęć nie widzę, tylko czerwone krzyżyki? A Miś biduś nie wie, co go tu czeka. Moja jednooka Zula zaczyna dzień od tego, że przelatuje się po stadzie dokładnie je obwą****ąc i w razie czego próbuje iskać. Jak w jamnika dłogowłosego wplącze się rzep, Zula go wyciąga i z obrzydzeniem wypluwa. I nie ma siły, każdy się tej kotroli sanitarnej musi poddać, bo chodzi za nim uparcie i ciągnie za kudełki. No, mi odpuszcza... ale cóż... Quote
anielica Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Misio spokojnie podda się oględzinom, no problem:) Quote
Tiger Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 No to Misio jutro ( hmmmmmmm dzisiaj) jedzie do domku tymczasowego do Neris..... A teraz sobie smacznie śpi koło moich nóg...... Quote
Recommended Posts