Masza4 Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Misiaku wracaj na górę, już niedługo się zobaczymy, czekaj na mnie malutki :roll: Quote
Maupa4 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Dlaczego nikt nie chce takiego malucha ??? Małogabarytowe pieski przecież można bez problemu wszędzie ze sobą zabierać !!! Quote
akucha Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 A ty Misiu, gdzie tak daleko domku szukasz!!!!! Nie bądź taki wstydliwy :razz: Trzeba sie pokazać, już na pierwszą stronę!!!!! Kto szuka kieszonkowego pieska, może Miśka, może przyjaciela???? Quote
Masza4 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Dziś dzwoniła do mnie pani z Krakowa zainteresowana Misiem :lol: Pytała tylko czy Miś jest bojaźliwy... Pani ma u siebie sukę po przejściach, która nie akceptuje psów które się jej boją. Wszystko jest ok gdy pies jej sie postawi lub przewróci do góry brzuchem. Postanowiłam więc zrobić test na odwagę :cool3: Wezmę w schronie jakiegoś bardziej agresywnego (lub po prostu ruchliwego) psa i zobaczę jak Misio reaguje. Oczywiście nie będę narażać go na stres, ocenimy sytuację z odległości. Miejmy nadzieję, że Misio zda pomyślnie test :lol: Quote
anielica Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 A skąd Pani i Misiu wiedziała? Dziwny będzie ten test, ja właściwie nie jestem pewna czy Misio jest bojaźliwy w stosunku do psów czy nie... Raczej jest nieśmiały do ludzi. Trzeba sobie przypomnieć czy inne psy atakują Misia czy nie. Bo są psy, co jakoś tak "same się proszą" (był taki na 33), ale Misio raczej do nich nie należy... Quote
Masza4 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Pani dowiedziała sie o Misiu z allegro :) zakochała się w nim od pierwszego wejrzenia :razz: ale martwi sie o tą jej sukę. Zobaczymy jak Misio radzi sobie w pobliżu innych (większych od siebie) psów. w 34 są same maluchy Quote
anielica Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Jak się Pani zakochała, to szansa jest spora myślę :lol: Będziemy testować w takim razie... Quote
AlmaMater Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Misio jest podobny do pieska, z którym zaprzyjaźniła się moja suka. Gdyby nie był w Lublinie, pomyślałabym, że podobieństwo jest przypadkowe, ale myślę, że to może być rodzeństwo. Ludzie bezmyślnie pozwalają zwierzętom się rozmnażać, rozdają szczeniaki znajomym, a po paru latach te psy trafiają do schroniska. Na szczęście przynajmniej brat (sobowtór?) Miśka dobrze trafił, jego państwo bardzo dbają o niego. Mam nadzieję, że i Misiowi się poszczęści. Jeżeli Misio ma taki charakter, jak tamten piesek, to państwo będą mieli ogromną pociechę z niego. Quote
anielica Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Dzisiaj dzwoniła do mnie kolejna Pani - bardzo sympatyczna, z Lublina, w sprawie naszego pieszczocha. Miałą suczkę przez 14 lat, Misio ją zauroczył. Jesteśmy umówione na czwartek rano w schronisku na oględziny. No to wiecie... kciukasy! Quote
Tiger Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Hurrrraaa!!!!! No to jak go zobaczy na żywo to na pewno się zakocha na amen !!!! skoro na zdjęciu wygląda tak słodko.... to na żywo.... sam miód.... Oczywiście paluchy zacisnięte !!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
akucha Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Misiu :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:!!!!!! Quote
anielica Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Pani przysłała mi sms, mamy się spotkac jutro w schronisku. Nie wiem czy przyjedzie adoptować, czy tylko zobaczyć na razie, ale mam nadzieję, że będzie dobrze... Quote
anielica Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Niestety, to nie była ta dziewczyna :shake: Mimo, że nie mówiła tego, Misio chyba jej się nie spodobał... Spodobał się jej chłopakowi, który chciał go wziąć, ale ona upierała się, że się zastanowi... może po niedzieli... Nic z tego nie będzie, i może dobrze, bo to chyba nie była odpowiednia pani dla naszego Misiulka. Wszystkie psy w boksie 34 zostały wykastrowane, także jeszcze przez kilka dni nie będą do adopcji. Ale psów tam w tym boksie jest chyba 6 i biedny Misio jest przez nie zastraszony. Jak go chciałam wziąć na ręce, to inny go gryzł w ogon :-( Misio bardzo się boi, uciaka do budki i trzęsie ze strachu...:placz: Quote
monnikk Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 anielica napisał(a): Wszystkie psy w boksie 34 zostały wykastrowane :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Misiu hop! Quote
Tiger Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Biedny ,zastraszony Misio.. Cierpi w schronie, boi się wyjśc z budy, zastraszony przez współtowarzyszy...... :placz: :placz: :placz: Kto go stamtąd wyrwie ???!!! Quote
AgaG Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Ojej jej biedak nie ma nikogo na horyzoncie, kto by pomógł? Quote
anielica Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 To taki słodki piesio, miły i grzeczny... domku, gdzie jesteś? Quote
Recommended Posts