barbarasz49 Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Ależ kobitko,ja się mam o kogo martwić,bynajmniej nie muszę się martwić o ciebie :evil_lol:! Nie ma to jak mieć ostatnie słowo nie?:multi: Quote
Elia Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 dogfog napisał(a):cudowne jest to, ze jest konserwowana ziolami a nie chemia - jedyna taka karma na rynku polskim - to wszystko w temacie. Masz bardzo nikłe rozeznanie wśród karm obecnych na polskim rynku, skoro tak twierdzisz. Nawet karmy o przeciętnym składzie są już konserwowane tokoferolami. Radzę poczytać, zanim się zaczniesz wypowiadać na temat jakości karm. Quote
Martines999 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 209 zł za 13,6 kg średniej jakości karmy?! To ja powodzenia życzę... Quote
Ajra Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Martines999 napisał(a):209 zł za 13,6 kg średniej jakości karmy?! To ja powodzenia życzę... Średniej czy nie średniej nie mnie to oceniać. Cena taka ja w całej EU, i uważam, że adekwatna do jakości. Mój wyżełek, akurat tą karmę wybrał, co skłoniło mnie do silnego jej poszukiwania. Miałam już wiele pozytywnych maila w związku z powrotem karmy n nasz rynek. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Nie będę zachwalała karmy itp. Najważnejsze, że mój pies przy niej prawidłowo funkcjonuje. Quote
Recommended Posts