Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wygląda to raczej na 'atak hakerski' i wykasowanie całej strony. Przy rezygnacji ze sklepu lub zmianie nazwy sprzedali by większość z rabatami itp. Mam nadzieję że wrócą z działalnością do stycznia, bo mi się karma skończy i czym ja psy będę karmić :O
Mi się nie opłaca gotować: 1 pies ma alergie na ryż, 1 ma problemy trawienne, 1 jest wiecznie nie nażarty więc dostaje namoczoną karmę.

• 1 month later...
  • Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Maron86 napisał(a):
też nic nie wiem, liczyłam że po świętach ruszy... Muszę psu karmę zamówić i sama nie wiem czy czekać czy już zamawiać gdzie indziej :-(

Nie czekaj, raczej marne widoki, że ruszy. Może kiedyś, ale na pewno nie w najbliższym czasie.:shake:

• 2 months later...
Posted

Maron86 napisał(a):
też nic nie wiem, liczyłam że po świętach ruszy... Muszę psu karmę zamówić i sama nie wiem czy czekać czy już zamawiać gdzie indziej :-(

canidae.com.pl

Posted

Zastanawiam się co takiego cudownego jest w składzie karmy Canidae, że nagle niektórzy tak obsesyjnie jej poszukują. Karma jak karma nic specjalnego, na rynku jest masę o wiele lepszych karm. Dostałam jako gratis tą karmę przy zakupie innego produktu w Świecie Karm,moja kapryśna laba nawet jej nie ruszyła,może dlatego że ma maciupeńkie granulki,a takich Luna nie chce jeść,to samo jest z TOTW.

Posted

Oczywiście, że są lepsze karmy od Canidae - szkoda tylko, że nie w jej cenie, a nie każdy s*a banknotami i stać go na Orijena czy ZiwiPeak.
U mnie u bardzo aktywnego psa z dużymi wymaganiami pokarmowymi się nie sprawdziła, była za słaba, ale psu mniej aktywnemu czy starszemu, mniej wymagającemu może służyć super. Do tego wersja rybna może pasować wielu alergikom - nie zawiera tłuszczu z kurczaka czy jajek, które często uczulają, a występują w wielu karmach "rybnych" czy przeznaczonych dla alergików. W tej cenie znaleźć taką karmę wcale nie jest łatwo.
Wcale mnie więc nie dziwi, że są ludzie, którzy jej intensywnie szukają.

Posted

barbarasz49 napisał(a):
Zastanawiam się co takiego cudownego jest w składzie karmy Canidae, że nagle niektórzy tak obsesyjnie jej poszukują. Karma jak karma nic specjalnego, na rynku jest masę o wiele lepszych karm. Dostałam jako gratis tą karmę przy zakupie innego produktu w Świecie Karm,moja kapryśna laba nawet jej nie ruszyła,może dlatego że ma maciupeńkie granulki,a takich Luna nie chce jeść,to samo jest z TOTW.

Specjalistko od karm, jest wiele lepszych karm od MM, dlaczego karmisz nią swojego psa? Zastanowiłaś się, może że zwyczajnie ta karma dobrze służy innym psom, jak żadna inna i tym się kierują? Może wbij sobie do głowy, że twoja kapryśna Luna nie jest dla kogoś ekspertem w wyborze karmy.

Posted

barbarasz49 napisał(a):

cudowne jest to, ze jest konserwowana ziolami a nie chemia - jedyna taka karma na rynku polskim - to wszystko w temacie.

Posted

[quote name='mozarcik']Specjalistko od karm, jest wiele lepszych karm od MM, dlaczego karmisz nią swojego psa? Zastanowiłaś się, może że zwyczajnie ta karma dobrze służy innym psom, jak żadna inna i tym się kierują? Może wbij sobie do głowy, że twoja kapryśna Luna nie jest dla kogoś ekspertem w wyborze karmy.

Dlaczego dogfog mogła mi kulturalnie i zrozumiale odpowiedzieć na pytanie, a ty znowu w niegrzeczny sposób, jak to zresztą jest w twoim stylu, się czepiasz? Czy ja w zadanym pytaniu, pisałam że MM jest najlepsza,czy ja w ogóle w tym poście pisałam cokolwiek o MM? Akurat w tej chwili karmię sukę Black Angus,ale też daleko mi jest do twierdzenia że to najlepsza karma.I jeszcze jedno: czy ja w moim poście pisałam że moja Luna jest dla innych psów ekspertem w wyborze karmy? I skończ z tą mentalnością Kalego,jak sama piszesz,że twojemu psu coś nie smakowało to jest ok, ale jak ja się odważyłam zająknąć,że Canideo mojej suce nie smakowało,o to już popełniłam co najmniej przestępstwo i faux pas! Naucz się czytać ze zrozumieniem i zapewniam cię,że odrobina grzeczności jeszcze nikomu nie zaszkodziła

Posted

[quote name='mozarcik']Więc proszę w sposób kulturalny i merytoryczny uzasadnij swoje zdanie, dlaczego jest to taka słaba karma.

Więc w sposób kulturalny i merytoryczny pytam, w którym miejscu w moim poście piszę,że Canidae to słaba karma?:crazyeye:

Posted

[quote name='mozarcik']Więc proszę w sposób kulturalny i merytoryczny uzasadnij swoje zdanie "karma jak karma, nic specjalnego".

Mądry zdanie zrozumie.np.Martens nie potrzebował kulturalnego i merytorycznego uzasadnienia, ale u większości ludzi proces myślenia ogranicza się do wyboru spośród cudzych sądów,według instynktownego poczucia własnego interesu!

Posted

mozarcik napisał(a):
No widocznie nie jestem mądra, więc proszę mi to mądrze wytłumacz.

Głupota rozpanoszyła się dlatego, że mądrych uczono zawsze ustępować głupim. Ustępuję, nie mam zamiaru tłumaczyć czegoś,czego i tak nie zrozumiesz!

Posted

mozarcik napisał(a):
No i kto tu jest niegrzeczny? Mądry człowiek chyba nie ma problemów z uzasadnieniem sowich wypowiedzi?

Ja nie mam problemów z uzasadnieniem czegoś,czego uzasadniać nie potrzeba, to Ty masz problemy ze zrozumieniem, a na taki problem, to ja już nic nie poradzę.
I skończmy, bo robi się i straszno i śmieszno!:roll: