blacky. Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Może psiakowi przydadzą się banerki ? Jeśli tak to wejdź w poniższy link przeczytaj #1 post i wyślij mi wszystkie potrzebne informacje. http://www.dogomania.pl/threads/1894...5#post15056335 Pozdrawiam - blacky764 Quote
Tora&Faro Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 [quote name='blacky764']Może psiakowi przydadzą się banerki ? Jeśli tak to wejdź w poniższy link przeczytaj #1 post i wyślij mi wszystkie potrzebne informacje. http://www.dogomania.pl/threads/1894...5#post15056335 Pozdrawiam - blacky764 Dzięki ale Boberek już grzeje dupkę we własnym domku;) Quote
Astaroth Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 byłam w zeszłym tygodniu u Bobra, oczywiście zapomniałam aparatu :mad: Wyrosła dziewczyna, nie poznałabym jej na ulicy, no i ona nas też nie poznała. Zostaliśmy obszczekani i dobre pare minut jej zajeło zanim sobie przypomniała że nas zna. Nie lubi chodzić na smyczy ale słucha się więc jest puszczana koło domu luzem. Rodzina bardzo ją polubiła. Śpi w łóżku,uwielbia jeździć samochodem. I już nie jest Boberkiem tylko Sarą :) Quote
obraczus87 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Co?????? SARĄ??? SZOK :) jakoś to imię do Niej nie pasuje :D Quote
Astaroth Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 do naszego Bobra mi tez nie pasuje ale ona się tak zmieniła że teraz może być Sarą :) Bardzo duża nie jest, taka średnia bym powiedziała ale wysmuklała, ma długie, chude nóżki. Nie wiem czemu myślałam ze zawsze będzie taką kulką tylko coraz wiekszą ;) Właśnie patrzyłam na jej zdjecia jak "zagryza" Bastera i się śmieje. Ech fajny psiak ale dobrze że ma już swój dom, a ja właśnie próbuję sklecić tekst ogłoszenia dla Krecików żeby one też znalazły domki. Quote
obraczus87 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 No tak, ja tez myslałam, że Bober bedzie Bobrem ;) Quote
Recommended Posts