Astaroth Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 jak dasz te ostatnie zdjęcia do ogłoszeń to się rozdzwonią chętni żeby ją do walk psów wziąć ;) Quote
Tora&Faro Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='Astaroth']jak dasz te ostatnie zdjęcia do ogłoszeń to się rozdzwonią chętni żeby ją do walk psów wziąć ;)[/QUOTE] Tia.....z Boberkiem lepiej nie zadzierać bo postawi do pionu;) Quote
obraczus87 Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Tora&Faro napisał(a):Tia.....z Boberkiem lepiej nie zadzierać bo postawi do pionu;) dokłądnie :) Dzisiaj wybory, od jutra ludzie zaczna myslec o adopcjach, oby! Teraz mysleli o wyborach :) Quote
Tora&Faro Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 obraczus87 napisał(a):dokłądnie :) Dzisiaj wybory, od jutra ludzie zaczna myslec o adopcjach, oby! Teraz mysleli o wyborach :) ...i tego się trzymajmy;) miałam nadzieję że może dzisiaj ktoś małą na allegro zauważy...w niedzielę często ludzie takie portale przeglądają.... Quote
Tora&Faro Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Jak mi się uda dzisiaj zacznę dalej ogłaszać Boberka...to nie do pomyslenia żeby nie było ani jednego telefonu:mad: Quote
obraczus87 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Tora&Faro napisał(a):Jak mi się uda dzisiaj zacznę dalej ogłaszać Boberka...to nie do pomyslenia żeby nie było ani jednego telefonu:mad: To prawda :( Quote
obraczus87 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Mam jedno zapytanie o Bobra ;) przesłałam Pani więcej zdjeć. Quote
Tora&Faro Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 obraczus87 napisał(a):Mam jedno zapytanie o Bobra ;) przesłałam Pani więcej zdjeć. Ja też wczoraj wysłałam jednej Pani fotki Boberka, jak dotąd nie odpisała.... jutro zapoluję na Metro.... Quote
Tora&Faro Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Zrobiłam dzisiaj podejście do Metra....zobaczymy... Quote
obraczus87 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Tora&Faro napisał(a):Zrobiłam dzisiaj podejście do Metra....zobaczymy... Jutro nie ma dyrekcji, wiec moge wisiec na telefonie :) Quote
Tora&Faro Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 obraczus87 napisał(a):Jutro nie ma dyrekcji, wiec moge wisiec na telefonie :) Niestety nie udało mi się:(...dzisiaj znowu spróbuję... Quote
Astaroth Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 dzięki dziewczyny, wiesze Wam piwo jak się już Bobra pozbędę ;) Quote
Tora&Faro Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Astaroth napisał(a):dzięki dziewczyny, wiesze Wam piwo jak się już Bobra pozbędę ;) Przyjedziemy na bank:evil_lol: dzisiaj znowu polowałam;)...musi się wreszcie udać!!!! Quote
Tora&Faro Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Dostałam sms-a od Wisełki że Bober jest w Metrze:):bigcool: nareszcie!!!! jak teraz nie będzie odzewu to ja już nie wiem.... Quote
obraczus87 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Tora&Faro napisał(a):Dostałam sms-a od Wisełki że Bober jest w Metrze:):bigcool: nareszcie!!!! jak teraz nie będzie odzewu to ja już nie wiem.... Miałam jeden telefon, a raczej wysłany sms z prośbą o kontakt, jak ja to koffam :evil_lol: W każdym bądź razie Pan z Chrzanowa. Mieszka z siostrą... chmmm nie robię zbyt wielkich nadziei, ale jak dostanę dokłądny adres to poproszę dziewczyny o wykonanie wizyty p/a. :) Quote
obraczus87 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Kolejny telefon, ale niestety musiałam Pana spławić. Na pytanie o karmienie usłyszałam: pasza i mleko :D więc zapytałam czy to jest żart ;) masakra jakaś. Quote
Tora&Faro Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Dzięki za skan Kamuś:):):) strasznie okroili tekst ale nic to...ważne że jest:) Marta...mam nadzieję że ktoś sensowny się jeszcze odezwie:) Quote
mala_czarna Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Tora&Faro napisał(a):Dzięki za skan Kamuś:):):) No co Ty Ciocia, to nic takiego. Do usług ;) Quote
obraczus87 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Tora&Faro napisał(a):Marta miałaś jeszcze jakieś telefony? Jeszcze miałam telefon od staruszki.. ale po rozmowie zrezygnowała ;/ nie dziwię się w sumie.. ;) Quote
obraczus87 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Gosiu, przepraszam za kłopot, ale przy robieniu nastepnych ogloszeń zmien prosze namiary na swoje. Nie czuję sie osobą odpowiednią do wykonywania rozmów w sprawie adopcji. Czy chcecie wykonac wizyte przedadopcyjna w Chrzanowie?? Moim zdaniem (ale ja sie nie znam) domek jest przecietny. Nie spodobalo mi sie karmienie psem m.in. tym co zostalo z obiadu. Oprocz tego sucha karma. Jakby coś, mam namiary na tego Pana. Dzwoniła przed 22 Pani, ale chciała Bobrzyce na łańcuchu uwiesic. "Podziękowałam" Jej. Quote
Tora&Faro Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Marta ja bym zareagowała tak samo na tego typu oferty...ale ok, zmienię namiary na siebie.... Quote
Recommended Posts