Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurcze.... te zdjecia nawet w połowie nie oddają jej urody.... jak na czarnego kota jest przeurokliwa !

ss, poślij mi swoj mail na PW posle ci jutro rano wzór umowy adopcyjnej dla kociaka...

aaa..jak tam z psami twymi? szczeg tym gryzakiem ?

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pieski to bardziej chciały się bawic niz gryzc...

Z moim jednym pieskiem to jest tak, ze gryzie ludzi a nie zwierzeta... ale to ze strachu bo jestem przekonana ze w poprzednim domu była bita...

Dla bezpieczeństwa towarzystwo jest osobno...

Postaram się jutro o lepsze zdjecia, o ile uda mi się jakieś sensowne pstryknąc...

Posted

Mam chyba domek dla kici...

Rodzice mojego znajomego się w niej zakochali... ale jeszcze się zastanawiają... Kicia mieszkała by w bloku, ale była by kochana i rozpieszczana...
Mogłabym ją doglądac, bo mieszkałaby 10 minut ode mnie ;)

Narazie czekamy z decyzja

Posted

Betta, nie dostałam umowy... potrzebowałabym ją na dziś... Ci Państwo chcieli by ją najpierw przeczytac i sie zapoznac ze szczegółami

Posted

w takim razie czekam...

Z ogłoszenia jest też inny domek, w Wielopolu... mieszkanie w bloku bez innych zwierząt... jeśli Tamci Państwo się nei zdecydują to koteczka pojedzie do nich... jeśli jednak znajdzie domek to Ci Państwo są chętni zobaczyc innego kociaka...
Czy są jakieś maluchy szukające domu? Obiecałam, że jak będą to prześle na maila :)

Posted

sprawdz.... wytłumacz ze wizyty poadopcyjne to głównie w celu sprawdzenia sterylizacji... ale tez pierwsze szczepienia sie sprawdza...

Posted

taaaaaaaaaak ............... mamy jeszcze czarna koteczke na wydaniu.... to od razu tym drugim powiedz ze im podeslesz info..ja teraz musze jechac wiec podesle ci dane kociaka jak wróce...

cholera same bloki :/

Posted

tu jest czarna Majka... przecudowna !!!
[url]http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/Rezolutna-Majeczka-co-kocha-ludzi,43417[/url]

i jak tam panstwo po zapoznaniu sie z umowa?

Posted

[IMG]http://lh6.ggpht.com/_NWiH8oypruw/TCxY3_GixfI/AAAAAAAADAg/m5nuuW12oMw/s640/IMG_3247.jpg[/IMG]

[IMG]http://lh5.ggpht.com/_NWiH8oypruw/TCxY-tP-ZMI/AAAAAAAADAo/Ghi3aWcARUA/s640/IMG_3250.jpg[/IMG]

Posted

[IMG]http://lh4.ggpht.com/_NWiH8oypruw/TCxZEXYOMyI/AAAAAAAADAs/N-pOkbe5eDM/s640/IMG_3253.jpg[/IMG]

wklejam tu fotki mojej tymczasowiczki :)
Kicia fantastyczna, załatwia sie wzorowo do kuwetki, oczywiscie przestawiłam ja błyskawicznie na reczniczki papierowe (moim zdaniem praktyczniejsze w sprzątaniu). trochę martudzi przy jedzeniu ale dajemy radę :) juz mniej spi jest kontaktowa, wiecznie mruczy i dopomina sie głaskania :) z moimi psami tez juz sie polubiła :)

Posted

WItam!

WYbaczcie za brak wieści ale byłam odcięta od neta...
Kicia cudnie... umowa będzie podpisana w tym tygodniu bo Państwo teraz wyjechali i nie chcieli kicie przenosic z miejsca na miejsce

Posted

Ss napisał(a):
WItam!

WYbaczcie za brak wieści ale byłam odcięta od neta...
Kicia cudnie... umowa będzie podpisana w tym tygodniu bo Państwo teraz wyjechali i nie chcieli kicie przenosic z miejsca na miejsce

To super, pięknej tri też się domek kroi :)

Posted

czy czarna Majeczka może miec nowy domek!!!

Tylko Państwo chcą ją wziasc po 23 lipca (jada na wakacje).. moge kontakt do kogos kto sie nią zajmuje?

Posted

Koteczka dzisiaj chyba trafi do nowego domku... a mi serce pęknie...

Dzisiaj rozawiałam ze znajomą... Koło jej zakładu pary ktoś przucił małe kotki... ok 2.5 miesiąca mają...
Mieszkają w przybudówkach i nie boją się aut.. ostatnio jeden tak własnie zginą (czarno - biały) a drugi ten szary ma połamane nózki), rudy jest w DT ale nie moze tak długo zostac.. moja znajoma chciałaby tego rudego zatrzymac... jednak moze go wziasc za 3 miesiace dopiero do siebie bo sie przeprowadza... jesli ktos by mogl dac mu dt to prosze o pomoc.. zdjecia łobuzów:

Posted

Ss napisał(a):
a i czy ktos sie oriemtuje ile wynosi koszt wszystkich szczepien jakie sa na umowie adopcyjnej?

Ok. 40 zł, zależy jaka lecznica.

Napisz mi gdzie te kociaki są, może coś wykombinuje. Ale dopiero na niedzielę wieczór :( Kto je weźmie na kilka dni?

Ryza u mnie, w sobotę mają po nią przyjechać nowi właściciele :multi:

Posted

o ile sie nie myle to na paruszowcu... ale transport sie akurat załatwi... moja znajoma jest z boguszowic

Moja kicia dziś poszła... zwą ją teraz Samira ;)