lewkonia Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ewlee napisał(a):własnie sie dowiedziałam, że szpital jest na 100% Wracam właśnie z Sowy, bo moja Figa ma ranę na pysku:roll: . Szpital działał, działa i działać będzie! Sowa pomogła też zagłodzonemu dalmatyńczykowi Lopezowi i sterylizuje bezdomne koty. Mają dzisiaj urwanie głowy, bo mieli kilka cesarek i psy po wypadkach. Nestor pewno by znalazł tam miejsce, bo to kochani weci, ale trzeba podjąć decyzję. Quote
Ewlee Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 jak juz mówiła Moriaa najpiewr domek.....a z tym będzie niestety największy problem:( Bo poprzednie starszuki..byly malymi psiatkami..a Nestor....jest razcej duzym panem...:/ Ale mam nadzieje, że się uda! Kurcze...ktoś z ogrodem...najlepeij z Łodzi.............!!! Quote
Moriaaa Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Gdzie ta Sowa jest? W Łodzi? Jestem całkowicie za umieszczeniem psiaka w szpitaliku,jaki bedzie koszt pobytu? Ile czasu psiak bedzie mógł tam przebywać...czy do końca leczenia? Jeśli tak to pewnie trochę to potrwa ,a my bedziemy miały czas na znalezienie domku:)Ewentualnie potem już w miarę zdrowego psiura bedzie można umieścić w hoteliku....tylko poważna forumowa składka bedzie potrzebna. Quote
Ewlee Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Sowa jest niedaleko mnie...wiec....moglabym sie jutro tam przejść.....ewentualnie zadzwonić.. Jest to na ulicy Pietrusińskiego(Koziny) jak pieska sie wykuruje...to myslę, że szybciej dom znajdzie... Quote
Moriaaa Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Domku szukaj biedaku,już wystarczająco się nacierpiałeś... ŁODZIANIE KTO DA DOMEK PSIAKOWI!!!!!!!!!! Quote
Moriaaa Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Jak bedzie domek na horyzoncie,mogę psiaka wyciągnąć:) Quote
oktawia6 Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 wcozraj do ogrodzenia schroniska w Łodzi został przywiązany starszy pies... Był w stanie.....krytycznym:/ Wychudzony.....ma pełno blizn...guzków...ma uszkodzony odbyt....wyrwany Czytając raz po razie takie rzeczy-przypominam sobie, że też należę do rodzaju ludzkiego":shake: ****:angryy: :angryy: :angryy: przecież pies sam sobie tego odbytu nie wyrwał:mad: :mad: :mad: -wychodzę, bo mnie jeszcze admin ukarze-już klnę-ale podnosem Quote
pixie Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 do gory Nestorka Doga... obudz sie...ale lez spokojniutko..staruszku.... zadnych gwaltownych ruchow... zaraz jakas misa, sniadanko... i moze dzis obejrzy ciebie weterynarz dzis moze Twoj dobry dzien lepszy od wczorajszego cala rodzinka mysli jak ci pomoc obysmy zdazyli Quote
Moriaaa Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Czy już coś wiadomo o szpitaliku,jaki bedzie koszt pobytu psiaka? Quote
lewkonia Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Telefon do Sowy - 0-42 6121110, Katarzyna Pawlikowska, Adam Spociński ul.Pietrusińskiego Quote
Aaliyah1981 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 lewkonia napisał(a):Telefon do Sowy - 0-42 6121110, Katarzyna Pawlikowska, Adam Spociński ul.Pietrusińskiego mysle ,ze mozna zglosic sie do ten pani Pawlikowskiej ona kiedys pracowala w schronie przez wiele lat moj kapsel byl jej pacientem !!! Quote
pixie Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 czy ktoras z was moze zadzwonic i ustalic szczegoly, podajac moze tytul watku i zeby zobaczyli psa choc z daleka w necie... skoro sowa ma szpitalik, jestem za tym co mowi Moriaa, ustalic ile kosztuje, zbierac funduszem na Awaryjnym dla Nestorka Doga i umiescic go w szpitaliku, i szukac domku... ostatnkio duzo staruszkow, ale i otwieraja sie serca dla staruszkow... no ale trzeba cos o nim wiedziec...tzn weterynaryjnie Quote
Moriaaa Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Mi równiż wet. polecił,żeby kontaktować się z panią Katarzyną,próbowałam tam dzwonić ale nie odbierają...zaraz bede dzwonić jeszcze raz... Quote
Ewlee Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 jak nieda rady sie dodzwonic, to ja mogę tam dziś wejśc..ewentualnie jutro...!! Quote
Moriaaa Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Dziewczyny ..dzwonie i dzwonie ale tam nikt cały czas nie odbiera...nie ma kogoś tu kto mieszka w pobilżu i mógłby się tam poprostu przejść i wszystkiego dowiedzieć??? Quote
Moriaaa Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ewlee super,dowiedz się wszystkiego,ile psiak może zostać w szpitaliku i koszty.... Quote
Ewlee Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 jednak niebyłam..ale się dodzwoniłam...niestety...narazie niema wogóle miejsca:( Ale mam zadzwonić po 18 w srode, bedzie dyrekcja..i wtedy da sie ustalić i zarezerwowac boksik.... cena to 15 złotych za dobę.... Dojda jescze koszty leków...... Quote
Moriaaa Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Po 18 to chyba jednak za długo jak dla tego psiaka... Cholercia chyba się w środę wybiorę do schronu i wypytam dokładnie o stan psiaka i jakie są rokowania według tamtejszych wetów...tylko czy psiura wciąż bedzie....:shake: Quote
Aga_Mazury Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 no to na inny hotel go bierzcie.to czasu aż się miejsce znajdzie w tym o którym mówicie.....a swoją drogą 15 zł to bardzo przyzwoita cena..... Quote
Ewlee Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Zobaczy się co Moriaa powie....ja nioestety tu chyba niemam za duzo do gadania...niestety osobie pełnoletniej, łatweij bedzie..niz mi:( Quote
Moriaaa Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Na hotel psiaka w takim stanie nie przyjmą,a o innym szpitaliku nic nie wiem... Może ktoś wie o jakimś innym szpitaliku w Łodzi??? Quote
Moriaaa Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Ewlee napisał(a):Zobaczy się co Moriaa powie....ja nioestety tu chyba niemam za duzo do gadania...niestety osobie pełnoletniej, łatweij bedzie..niz mi:( Ewlee oczywiście ,że masz wiele do powiedzenia...przecież to Twój wątek i razem staramy się pomóc psiakowi,więc proszę bez takich głupot tutaj:eviltong: Quote
Ewlee Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 A AS?!?!?Może tam będzie meijsce...Innych chyba szpitalików niema...no chyba, że lecznica pod koniem... Quote
Recommended Posts