Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewlee napisał(a):
własnie sie dowiedziałam, że szpital jest na 100%

Wracam właśnie z Sowy, bo moja Figa ma ranę na pysku:roll: . Szpital działał, działa i działać będzie! Sowa pomogła też zagłodzonemu dalmatyńczykowi Lopezowi i sterylizuje bezdomne koty. Mają dzisiaj urwanie głowy, bo mieli kilka cesarek i psy po wypadkach.

Nestor pewno by znalazł tam miejsce, bo to kochani weci, ale trzeba podjąć decyzję.

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak juz mówiła Moriaa
najpiewr domek.....a z tym będzie niestety największy problem:(
Bo poprzednie starszuki..byly malymi psiatkami..a Nestor....jest razcej duzym panem...:/
Ale mam nadzieje, że się uda!
Kurcze...ktoś z ogrodem...najlepeij z Łodzi.............!!!

Posted

Gdzie ta Sowa jest? W Łodzi?
Jestem całkowicie za umieszczeniem psiaka w szpitaliku,jaki bedzie koszt pobytu? Ile czasu psiak bedzie mógł tam przebywać...czy do końca leczenia?
Jeśli tak to pewnie trochę to potrwa ,a my bedziemy miały czas na znalezienie domku:)Ewentualnie potem już w miarę zdrowego psiura bedzie można umieścić w hoteliku....tylko poważna forumowa składka bedzie potrzebna.

Posted

Sowa jest niedaleko mnie...wiec....moglabym sie jutro tam przejść.....ewentualnie zadzwonić..
Jest to na ulicy Pietrusińskiego(Koziny)
jak pieska sie wykuruje...to myslę, że szybciej dom znajdzie...

Posted

wcozraj do ogrodzenia schroniska w Łodzi został przywiązany starszy pies...
Był w stanie.....krytycznym:/
Wychudzony.....ma pełno blizn...guzków...ma uszkodzony odbyt....wyrwany

Czytając raz po razie takie rzeczy-przypominam sobie, że też należę do rodzaju ludzkiego":shake: ****:angryy: :angryy: :angryy: przecież pies sam sobie tego odbytu nie wyrwał:mad: :mad: :mad: -wychodzę, bo mnie jeszcze admin ukarze-już klnę-ale podnosem

Posted

do gory Nestorka Doga...
obudz sie...ale lez spokojniutko..staruszku....
zadnych gwaltownych ruchow...
zaraz jakas misa, sniadanko...
i moze dzis obejrzy ciebie weterynarz
dzis moze Twoj dobry dzien
lepszy od wczorajszego
cala rodzinka mysli jak ci pomoc
obysmy zdazyli

Posted

lewkonia napisał(a):
Telefon do Sowy - 0-42 6121110, Katarzyna Pawlikowska, Adam Spociński
ul.Pietrusińskiego

mysle ,ze mozna zglosic sie do ten pani Pawlikowskiej ona kiedys pracowala w schronie przez wiele lat moj kapsel byl jej pacientem !!!

Posted

czy ktoras z was moze zadzwonic i ustalic szczegoly, podajac moze tytul watku i zeby zobaczyli psa choc z daleka w necie...
skoro sowa ma szpitalik, jestem za tym co mowi Moriaa, ustalic ile kosztuje, zbierac funduszem na Awaryjnym dla Nestorka Doga i umiescic go w szpitaliku, i szukac domku...
ostatnkio duzo staruszkow, ale i otwieraja sie serca dla staruszkow...
no ale trzeba cos o nim wiedziec...tzn weterynaryjnie

Posted

Mi równiż wet. polecił,żeby kontaktować się z panią Katarzyną,próbowałam tam dzwonić ale nie odbierają...zaraz bede dzwonić jeszcze raz...

Posted

Dziewczyny ..dzwonie i dzwonie ale tam nikt cały czas nie odbiera...nie ma kogoś tu kto mieszka w pobilżu i mógłby się tam poprostu przejść i wszystkiego dowiedzieć???

Posted

jednak niebyłam..ale się dodzwoniłam...niestety...narazie niema wogóle miejsca:(
Ale mam zadzwonić po 18 w srode, bedzie dyrekcja..i wtedy da sie ustalić i zarezerwowac boksik....
cena to 15 złotych za dobę....
Dojda jescze koszty leków......

Posted

Po 18 to chyba jednak za długo jak dla tego psiaka...
Cholercia chyba się w środę wybiorę do schronu i wypytam dokładnie o stan psiaka i jakie są rokowania według tamtejszych wetów...tylko czy psiura wciąż bedzie....:shake:

Posted

Zobaczy się co Moriaa powie....ja nioestety tu chyba niemam za duzo do gadania...niestety osobie pełnoletniej, łatweij bedzie..niz mi:(

Posted

Ewlee napisał(a):
Zobaczy się co Moriaa powie....ja nioestety tu chyba niemam za duzo do gadania...niestety osobie pełnoletniej, łatweij bedzie..niz mi:(

Ewlee oczywiście ,że masz wiele do powiedzenia...przecież to Twój wątek i razem staramy się pomóc psiakowi,więc proszę bez takich głupot tutaj:eviltong: