lewkonia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 W łódzkim schronisko pojawił się kolejny Nestor, oby doczekał swojego domu.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33935 Quote
Aga_Mazury Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 :tree1: :x-mas: :tree1: W MOIM SERCU W TE SZCZEGÓLNE ŚWIĘTA Quote
szajbus Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Nestor, swietuj radośnie w tej pieknej krainie za TM Quote
lewkonia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Do dzisiaj sie zastanawiam, co to za bestia ludzka cię tak potraktowała Nestorku????? Quote
nati-beagle Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Jak tak można???:placz::-(Niektórzy ludzie powinni mieć zakaz posiadania zwierząt!!!!!!:mad:Czym ten biedny psiak na to sobie zasłużył????To okropne!!!!! Mojego psa podrzuciła nam sąsiadka z siatkę,bo ktoś jej go dał,a ona go nie chciała.Była wtedy zima -10 stopni.Teraz pies jest taki wierny i kochany że ...:roll: (brak mi słów).Mam nadzieję,że prawo wymierzy temu kto to zrobił jakąś solidną:mad::angryy: karę.Chętnie sama bym mu odbyt wyrwała:diabloti::mad:!!!!!!!!!!!!!! Quote
Justynak Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Nestorku ['] ['] ['] Mam nadzieję, że biegasz teraz, za TM, zdrowy i szczęśliwy razem z Naszym Nestorkiem-Mrówkojadem :-(. Quote
Recommended Posts