BasiaD Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Psiaczki wskakujcie na poczatek, pomoc potrzebna na cito... Quote
Bonsai Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 BasiaD napisał(a):Psiaczki wskakujcie na poczatek, pomoc potrzebna na cito... Zgadzam się, tyle że nikt nie monitoruje sprawy. Na odległość bez czyjegoś bezpośredniego zaangażowania możemy sobie tylko pogadać. Jestem_wredna zaproponowała pomoc, a do dziś nikt jej nie odpisał. :shake: Quote
ketunia Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Cioteczki wybaczcie ciszę ale byłam na wakacjach i miałam znikomy dostęp do netu. Z tego co się dowiedziałam psiaki mają DOM :) Jak tylko dowiem się szczegółów to dam znać . Quote
Bonsai Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 No co za wieści! :multi: Czekamy na więcej informacji! :) Quote
jestem_wredna Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 ketunia napisał(a):Cioteczki wybaczcie ciszę ale byłam na wakacjach i miałam znikomy dostęp do netu. Z tego co się dowiedziałam psiaki mają DOM :) Jak tylko dowiem się szczegółów to dam znać . Ojej, ale OBA? Razem? To by było cudowne. Mam tylko nadzieję, że będzie można liczyć na jakieś foteczki i informacje z nowego domku co jakiś czas... :oops: Quote
agnes3254 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Przepraszam, że nie pisałam wcześniej ale robiłyśmy wszystko żeby wyciągnąć psiaki, musiałyśmy myśleć co zrobić z psiakami, mamy tez sporo innych zwierząt u siebie, a do tego miałam problemy z netem i nie miałam jak napisać. Pieski są razem już do końca życia! Wziął je taki Pan, który wspiera naszą działalność. Tym razem miał zrobić dla psiaków budę, ponieważ miałyśmy budować dla nich boks, gdy zobaczył psiaki zostawił je u siebie. Ma duża firmę, tam ma ogromny boks i świetne warunki dla psiaków do tego bardzo lubi zwierzęta i będą tam miały bardzo dobrze, oczywiście będą miały codziennie wybieg. Nawet jak przyjechałymy je odwiedzić na drugi dzień to było widać, że już są za nim. Padał deszcz i do nas nie chciały wyjść z budy, a gdy zawołał je nowy właściciel od razu wyleciały merdając ogonkiem:) Zdjęcia mam ale nie potrafię wkleić, były to zdjęcia robione na szybko, ale niedługo będę miała nowe, z Panem jesteśmy w ciągłej współpracy, więc na pewno niedługo odwiedzimy pieski. Quote
agnes3254 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Bonsai napisał(a):Zgadzam się, tyle że nikt nie monitoruje sprawy. Na odległość bez czyjegoś bezpośredniego zaangażowania możemy sobie tylko pogadać. Jestem_wredna zaproponowała pomoc, a do dziś nikt jej nie odpisał. :shake: Właśnie dlatego, że angażowałyśmy się bezpośrednio psiaki znalazły dom, a chyba każda z Was wie, że dla dwóch starszych psiaków bardzo trudno znaleźć dom. Fakt to, że nie napisałam wcześniej moja wina, przepraszam. Quote
ketunia Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Agnieszka, wyslij fotki do mnie. Ja wstawię na wątek :) Quote
agnes3254 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 ketunia napisał(a):Agnieszka, wyslij fotki do mnie. Ja wstawię na wątek :) Już wysłałam zdjęcia, były robione na szybko, w ten sam dzień kiedy przywiozłyśmy pieski, Pan jeszcze wtedy nie wiedział, że będzie ich nowym właścicielem:) Quote
jestem_wredna Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Ale się cieszę :) To najważniejsze, że ci psi przyjaciele będą już na zawsze razem! Pozdrowienia dla Pana o wielkim sercu :) Quote
Bonsai Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Ależ oni szczęśliwi, że znów są razem! :loveu: I ja się cieszę razem z nimi, farciarze. :) :) :) Quote
jestem_wredna Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 A będzie można co jakiś czas liczyć na kilka faktów i zdjęć z życia piesków? :oops: Quote
ketunia Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Pewnie tak. Agnieszka jest w kontakcie z nowym Panem psiaków :) Quote
holly101 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Super wiadomość :) Najważniejsze, że są razem! Quote
agnes3254 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 nowe zdjęcia wysłałam Ketuni na maila bo sama nie potrafię wkleić. Jak bedzie miała czas to na pewno wrzuci na dogo:) Quote
jestem_wredna Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 agnes3254 napisał(a):nowe zdjęcia wysłałam Ketuni na maila bo sama nie potrafię wkleić. Jak bedzie miała czas to na pewno wrzuci na dogo:) W takim razie czekam z niecierpliwością :) Quote
ketunia Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Obiecane fotki. Wybaczcie, że tak długo musiałyście czekać. Quote
agnes3254 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 2 zdjęcia wkradły się z tych starszych. Niedługo wyslę jeszcze nowsze. Quote
Atomowka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Fajne psiaczki no i najważniejsze, że razem Quote
jestem_wredna Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Kochane, szczęśliwe mordeczki :loveu: Quote
Bonsai Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Labek, kaukaz i mini kudelek głodne, brudne i poranione błąkają się pod Kaliszem... proszę zajrzyjcie na wątek! http://www.dogomania.pl/threads/190695-Kalisz-labek-kaukaz-i-mini-kundelek-bezpańskie-głodne-i-poranione-DT-na-CITO!!!. Quote
Recommended Posts