Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BasiaD napisał(a):
Psiaczki wskakujcie na poczatek, pomoc potrzebna na cito...

Zgadzam się, tyle że nikt nie monitoruje sprawy. Na odległość bez czyjegoś bezpośredniego zaangażowania możemy sobie tylko pogadać. Jestem_wredna zaproponowała pomoc, a do dziś nikt jej nie odpisał. :shake:

Posted

Cioteczki wybaczcie ciszę ale byłam na wakacjach i miałam znikomy dostęp do netu.
Z tego co się dowiedziałam psiaki mają DOM :)
Jak tylko dowiem się szczegółów to dam znać .

Posted

ketunia napisał(a):
Cioteczki wybaczcie ciszę ale byłam na wakacjach i miałam znikomy dostęp do netu.
Z tego co się dowiedziałam psiaki mają DOM :)
Jak tylko dowiem się szczegółów to dam znać .

Ojej, ale OBA? Razem? To by było cudowne. Mam tylko nadzieję, że będzie można liczyć na jakieś foteczki i informacje z nowego domku co jakiś czas... :oops:

Posted

Przepraszam, że nie pisałam wcześniej ale robiłyśmy wszystko żeby wyciągnąć psiaki, musiałyśmy myśleć co zrobić z psiakami, mamy tez sporo innych zwierząt u siebie, a do tego miałam problemy z netem i nie miałam jak napisać.

Pieski są razem już do końca życia!
Wziął je taki Pan, który wspiera naszą działalność. Tym razem miał zrobić dla psiaków budę, ponieważ miałyśmy budować dla nich boks, gdy zobaczył psiaki zostawił je u siebie. Ma duża firmę, tam ma ogromny boks i świetne warunki dla psiaków do tego bardzo lubi zwierzęta i będą tam miały bardzo dobrze, oczywiście będą miały codziennie wybieg. Nawet jak przyjechałymy je odwiedzić na drugi dzień to było widać, że już są za nim. Padał deszcz i do nas nie chciały wyjść z budy, a gdy zawołał je nowy właściciel od razu wyleciały merdając ogonkiem:)
Zdjęcia mam ale nie potrafię wkleić, były to zdjęcia robione na szybko, ale niedługo będę miała nowe, z Panem jesteśmy w ciągłej współpracy, więc na pewno niedługo odwiedzimy pieski.

Posted

Bonsai napisał(a):
Zgadzam się, tyle że nikt nie monitoruje sprawy. Na odległość bez czyjegoś bezpośredniego zaangażowania możemy sobie tylko pogadać. Jestem_wredna zaproponowała pomoc, a do dziś nikt jej nie odpisał. :shake:

Właśnie dlatego, że angażowałyśmy się bezpośrednio psiaki znalazły dom, a chyba każda z Was wie, że dla dwóch starszych psiaków bardzo trudno znaleźć dom. Fakt to, że nie napisałam wcześniej moja wina, przepraszam.

Posted

ketunia napisał(a):
Agnieszka, wyslij fotki do mnie. Ja wstawię na wątek :)

Już wysłałam zdjęcia, były robione na szybko, w ten sam dzień kiedy przywiozłyśmy pieski, Pan jeszcze wtedy nie wiedział, że będzie ich nowym właścicielem:)

• 2 weeks later...