Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maćku, obawiam się, że w tym roku nic nie wyjdzie ze zlociku. Dzisiejszy dzień to potwierdza. Nie doszło do spotkania w parku. Jeżeli o mnie chodzi to powiem tak: W ubiegłych latach przyjęliśmy zasade ze robimy to w taki sposób aby wszyscy chętni mieli jak najbliżej. Kasia z gdyni miała podobną odległość jak Isabell z południa Polski. Efekt był taki, że nikt z najdalszych stron nie miał więcej jak 280 km. Teraz wypadło na Śląsk. Rozumiem niby tam jest najwiecej chętnych (czy aby to prawda).
Dla mnie to już za daleko. Zlot planowany na 48 godzin a ja spędzę w aucie jakieś 20 godzin - to niestety dla mnie nie do zaakceptowania.
Mówi się trudno może kiedyś w środku Polski, a może na Pomorzu.
pozdrawiam

Posted

Kochani!
Słuchajcie, sprawa jest cały czas otwarta, mowa jest o południu Polski dlatego, że nikt nie proponuje innego miejsca, bo oprócz Ojcowa, Morska i Zakopanego nie było innych propozycji, więc piszcie na YL o swoich propozycjach;) W końcu trzeba coś ustalić, aby było najdogodniej dla wszystkich! :p :p
pozdrawiam
Maciek

Posted

Ponieważ słyszę głosy (szczególnie na Dogomani) że moze ośrodek w centrum Polski to moja propozycja jest taka: LIPINY.
Z południa i z północy podobne odległości.
ja mam np jakies 215 km a Maciek z zawiercia 277 km warszawiacy jak w każdym wypadku najbliżej.
Było tam dla naszych psów ok dla nas w zeszłym roku prawie ok ponieważ były jakies drobne problemiki z kierownictwem ale to szczegół. Dzwoniłem dzisiaj - chyba miejsca na 10-11 czerwca się znajdą ale dokładnie dopiero w poniedziałek coś się dowiem i zapytam się wprost czy jestesmy mile widziani z grupą psów. Pamietajcie, ze z jednym psem to zazwyczaj w osrodkach nie robia problemów ale niektórzy z nasz maja po pare YT i razem robi sie już problem.
Oto adres http://www.lipiny.prv.pl
Bardzo proszę wypowiedzcie sie na ten temat zebym nie potrzebnie dzwonił w poniedziałek.

Posted

Waldku, dopiero dzisiaj zajrzałam... Lokalizacja dla mnie ok., tylko cholera uświadomiłam sobie, że termin...mój synek ma ważne zawody...
Ale jak widzę nikt nic nie pisze co o tym sądzi...szkoda!