zuzlikowa Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='ANETTTA']bidoczki ................... E, tam Anetko...nie biedoczki,tylko dwa kawałki cudnych psiaków!!! ...a los im odmieniać zaczęła Aga_ta,a z naszą pomocą może udac sie to szybko i skutecznie...a zobacz-mają to czego brakuje nie jednemu człowiekowi...MAJĄ SIEBIE NAWZAJEM...WIERNI I ODDANI! Pomóżmy Anetko skończyć to co zaczęła Aga_ta...a już nigdy nie beda biedni!!! Quote
zuzlikowa Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Metryczki wklejam na watek benków z prośbą o przeklejenie na stronke...powinno pójść szybko!!! Jak znam Paulinkę ina NK szybko wylądują!!! Quote
zuzlikowa Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='mercy']jezusicku oni sa boscy :) tylko zeby nie trzeba było ich rozdzielac :([/QUOTE] Masz rację mercy...tylko nie rozdzielać!!! Na szczęście takie właśnie są plany...tylko razem!!! Quote
zuzlikowa Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='zuzlikowa']Metryczki wklejam na watek benków z prośbą o przeklejenie na stronke...powinno pójść szybko!!! Jak znam Paulinkę ina NK szybko wylądują!!![/QUOTE] hahaha...co robi ta skreroza????...wczoraj wkleiłam! Quote
zuzlikowa Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 No to ja niedzielnie piesuły pokazuję,coby o nich nikt...ABSOLUTNIE NIKT...nie zapomniał!!! Quote
Paulina_mickey Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Wstawiłam, na razie takie małe, bo transfer był malutki i musiałam ostro zmniejszyć te zdjęcia, ale jak tylko przyjdzie nowy wstawię normalne zdjęcie. http://nk.pl/profile/22508066/gallery/album/5/579 Quote
Aga-ta Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='Paulina_mickey']Wstawiłam, na razie takie małe, bo transfer był malutki i musiałam ostro zmniejszyć te zdjęcia, ale jak tylko przyjdzie nowy wstawię normalne zdjęcie. http://nk.pl/profile/22508066/gallery/album/5/579 Paulino, dziekuje:) prosze trzymac dzis kciuki za maluszka Quote
zuzlikowa Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Aga-ta']Paulino, dziekuje:) prosze trzymac dzis kciuki za maluszka[/QUOTE] ...którego???? A nie ważne...I TAK TRZYMAM MOOOOOCNO!!!!...NAWET DLA DWÓCH WYSTARCZY!!! Quote
Aga-ta Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='zuzlikowa']...którego???? A nie ważne...I TAK TRZYMAM MOOOOOCNO!!!!...NAWET DLA DWÓCH WYSTARCZY!!![/QUOTE] Materna mial dzis diagnozowana lapke. Po zrobieniu rtg okazalo sie, ze maluszek ma widoczne skrzywienie prawej kosci udowej oraz prawej kosci piszczelowej. Ma rowniez znieksztalcony staw kolanowy i niewielkiego stopnia dysplazje prawego stawu biodrowego. Prawdopodobnie jest to wada rozwojowa, czyli po prostu psiak urodzil sie juz taki. Zeby to "naprawic" trzeba by bylo polamac mu kosci i ustawic je od nowa, wiec nie ma to sensu. Maluszek moze miec okresowe problemy z poruszaniem sie, dlatego zalecane by bylo podawac mu Artroflex, a w przypadku wystapienia objawow bolowych NLPZ. Materna wrocil od weta bardzo steskniony i wycalowal swojego wielkopsa:) Wszyscy zgodnie twierdza, ze psiaki tworza zaskakujacy, ale zarazem uroczy i niepowtarzalny duet. Bylam dzis z nimi na spacerze i niestety widac, ze psiurki nie znaja smyczy i zupelnie nie wiedza o co chodzi z tym spacerem...o ile jeszcze maluszek jest do opanowania to juz z benkiem troche gorzej. Czlowiek robi krok, a on zachodzi droge i skacze, w ogole zachowuje sie tak jakby mial ADHD,a to chyba u benkow rzadko spotykane. Stwierdzilam wiec, ze musze go maksymalnie zmeczyc i byc moze wtedy uda mi sie zrobic przynajmniej jedno zdjecie. Bieg pod gore, potem z gory i...udalo sie, dyszal jak parowoz, ale szedl pieknie obok, a przed hotelem mozna bylo juz z nim "pogadac". Ja co prawda bylam ociekajaca slina, bluzka, spodnie totalnie przemoczone, wlasciciel hotelu stwierdzil, ze gdyby dac mi reklamowke wygladalabym jak obrzygany lump....hmm...i chyba cos w tym bylo...Zaraz wstawie zdjecia psiakow Quote
karusiap Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 aaaaaaaa Man zjadl Materne,albo Materna mana...duzy malego aaaaaaaaaaa... Mialam racje,ze chce go unicestwic tylko myslalam,ze siadl na nim,a on go zjada!!!! Quote
Aga-ta Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 [quote name='karusiap']aaaaaaaa Man zjadl Materne,albo Materna mana...duzy malego aaaaaaaaaaa... Mialam racje,ze chce go unicestwic tylko myslalam,ze siadl na nim,a on go zjada!!!![/QUOTE] :lol::lol::lol: czy moze mi ktos pomoc pooglaszac dwupak? Quote
zuzlikowa Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 A ktoś mi kiedyś mówił,że dentysta boli...a on rozśmiesza!!!:lol: Quote
Paulina_mickey Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Mogę coś porobićogłoszeń, dla Diega też będę robić może jeszcze dziś, tylko czy do ogłoszeń tekst? Quote
Aga-ta Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 dziekuje za pomoc. Niestety nie mam jeszcze ulozonego tekstu do ogloszen, w wolnej chwili postaram sie cos napisac Quote
Aga-ta Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Chyba, ze ktos ma akurat wene do napisania tekstu "chwytajacego za serce"? (bo mnie ostatnio to "chwytanie" srednio wychodzi:)) Quote
Paulina_mickey Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Ich zdecydowanie nie wolno rozdzielać! Oni tak się kochają :iloveyou: Quote
zuzlikowa Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 No,nie...to już stanowczo wygląda jak wyzysk...Man rooooozwalony ani basza,a maleńkie Maniątko to z jednej,to z drugiej strony obskakuje paszę!!!!...cudowna parka!!! Quote
Recommended Posts