Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chlopaki maja zaplacony hotel do 22.08. Dzis mamy 26.09, wiec 35 dni jest niezaplacone, czyli rowne 700zl, a od jutra bedzie znow wiecej. Jedynie z wetami mam wszystko uregulowane na biezaco.
Anetta - Bazarki na wage zlota!
Majku, obawiam sie, ze zmiana tytulu nic nie zmieni

Posted

Aga-ta napisał(a):
chlopaki maja zaplacony hotel do 22.08. Dzis mamy 26.09, wiec 35 dni jest niezaplacone, czyli rowne 700zl, a od jutra bedzie znow wiecej. Jedynie z wetami mam wszystko uregulowane na biezaco.
Anetta - Bazarki na wage zlota!
Majku, obawiam sie, ze zmiana tytulu nic nie zmieni

Pokazuję,bo nieco źle to wyglada...chyba bardziej niż nieco!!!...bazarki na pewno by się przydały!
Aga-ta...wysłałam Ci pw z namiarami na domek w Krakowie...ale chyba nie dla dwupaku...choć też bym info podrzuciła...
Nie umiem znaleźć wątku Agatki...podrzucisz?

Posted

Aga-ta napisał(a):
nie chce zapeszac, ale cos sie szykuje dla chlopakow pod koniec tygodnia...ale ciiii...:)

ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

to pośmiejmy się z kawałów i anegdotek nawet z życia wziętych...już doszło do pierwszego spotkania- bernardynki z "meliomanami"...hihihihi
(kliknij w mój podpis)

Posted

[quote name='zuzlikowa'][SIZE=6]Może znacie kogoś odpowiedzialnego do sprawdzenia domku z okolic Książa Wielkopolskiego...Śremu...Gostynia...Środy Wlkp...Gaju...w Zaborowie?
PILNE!!!

podnoszę.........