Jump to content
Dogomania

Aziz,znaleziony w Gorach Sowich,pojechał z Tatkiem i dwoma synkami do domku w gorach:

Recommended Posts

Posted

Aziz ma okolo 2 lat i słomiane umaszczenie ,jest bardzo sympatycznym i dobrze ułozonym psiakiem.Znalazł jego turysta w Gorach Sowich i zabrał do domku.Szukał włascicieli i trzymał psiaka w domku [mimo ze nie ma warunkow ani czasu aby opiekowac sie psiakiem]
kiedy minął miesięc i nikt nie zatelefonował z ciezkim sercem oddał jego do schroniska ale prosił aby mogł monitorowac jego w schronisku i jego adopcje bo jakos serce mocniej bije kiedy takei cudo zostaje sierota.Aziz to najłagodnierjszy pies jakiego dane było mi poznac w moim zyciu,z miejsca zaskarbil sympatie wszystkich pracownikow
a najbardziej zakochana jest w nim wolontariuszka Misia:eviltong:
Wychodzi znim na spacerki,piesci i dogadza
rozumie jego bol po stracie domu i najblizszych ktorzy albo okazali sie draniami i jego opuscili :-(
albo okazali sie draniami i jego nie szukaja:(
Aziz,zasługuje na dom pełen miłosci
gdyz on jest sama miłoscia:loveu:
na dom pełen dzieci,gdyz to jego zywioł
na swoje miejsce w historii rodzinki bo to jej członek
i to taki ktory nigdy nie opusci ,nie zawiedzie,nie zrani:shake:
Aziz potrzebuje serca i sercem odpłaca dobro jakie otrzymuje
jezeli mozesz jego pokochac i zapewnic godne zycie az do konca jego dni
zatelefonuj lub napisz,on czeka:crazyeye:
Aziz,moze ma cos z mastifa?
664 315 852
74 83 11 800
giselle4@autograf.pl

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basia1244']Ale tam zaraz bullowaty - to kolejny mix laba z jakimś staffikiem - jak znam życie kocha każdego i cały czas merda ogonem.[/QUOTE]
merda ogonem?
on merda całą swoja osoba
całuje sie z pania kierownik
z Misią chodzi przy nodze i nie musi miec smyczy...inne psy to koledzy...
ja takiego psiaka to szanuje

Posted

Grazynko zycze ci zebys znalazła dla tych psiaków wspaniałe domki,zebyś pózniej nikomu nie zazuciła ze ci domki polecał i sa złe,robisz kawał dobrej roboty ale nie kłamstwem bo to jest złe..nie porzuciłam mistera i ty dobrze o tym wiesz odwiozłam ci go do rak własnych co było uzgodnione,dałam zdjecie saby facet zadzwonił o psa ja ci przekazałam mówiłas że wkurzył cie bo on na już chce,twoje wolontariuszki były psa zawiezc a ty teras wydajesz pismo ze ja polecałam domek jak ja faceta nie widziałam na oczy...wiesz to jest perfidne kłamstwo.dlatego życze ci z całego serca domków dla tych psiaków domk€w bez kłamstw