giselle4 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Aziz ma okolo 2 lat i słomiane umaszczenie ,jest bardzo sympatycznym i dobrze ułozonym psiakiem.Znalazł jego turysta w Gorach Sowich i zabrał do domku.Szukał włascicieli i trzymał psiaka w domku [mimo ze nie ma warunkow ani czasu aby opiekowac sie psiakiem] kiedy minął miesięc i nikt nie zatelefonował z ciezkim sercem oddał jego do schroniska ale prosił aby mogł monitorowac jego w schronisku i jego adopcje bo jakos serce mocniej bije kiedy takei cudo zostaje sierota.Aziz to najłagodnierjszy pies jakiego dane było mi poznac w moim zyciu,z miejsca zaskarbil sympatie wszystkich pracownikow a najbardziej zakochana jest w nim wolontariuszka Misia:eviltong: Wychodzi znim na spacerki,piesci i dogadza rozumie jego bol po stracie domu i najblizszych ktorzy albo okazali sie draniami i jego opuscili :-( albo okazali sie draniami i jego nie szukaja:( Aziz,zasługuje na dom pełen miłosci gdyz on jest sama miłoscia:loveu: na dom pełen dzieci,gdyz to jego zywioł na swoje miejsce w historii rodzinki bo to jej członek i to taki ktory nigdy nie opusci ,nie zawiedzie,nie zrani:shake: Aziz potrzebuje serca i sercem odpłaca dobro jakie otrzymuje jezeli mozesz jego pokochac i zapewnic godne zycie az do konca jego dni zatelefonuj lub napisz,on czeka:crazyeye: Aziz,moze ma cos z mastifa? 664 315 852 74 83 11 800 giselle4@autograf.pl Quote
giselle4 Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 [quote name='Zofija']jest ciuuudny. A jak z innymi piesami??????[/QUOTE] wszyscy to przyjaciele:) Quote
kamilawa Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Co za cudo, dla mnie to on troche bullowaty jest. tekst do ogłoszeń napiszę, ale jutro, sorki. Quote
maksiulab Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 To ja poczekam na tekst i jutro zrobię ogłoszenia:) Quote
kamilawa Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 No może coś mi się uda dziś napisać, zobaczę :) Ale padam na twarz... dosłownie :) Quote
Zofija Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 wpiszcie na jakich stronkach go ogłaszacie bo ja też coś mogę dorobić:) Quote
Zofija Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 kurcze ja się trochę boję bullowatych- a do ludzi?????????????????/ z psami nie próbuje rządzić???? Quote
Basia1244 Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Ale tam zaraz bullowaty - to kolejny mix laba z jakimś staffikiem - jak znam życie kocha każdego i cały czas merda ogonem. Quote
giselle4 Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='Basia1244']Ale tam zaraz bullowaty - to kolejny mix laba z jakimś staffikiem - jak znam życie kocha każdego i cały czas merda ogonem.[/QUOTE] merda ogonem? on merda całą swoja osoba całuje sie z pania kierownik z Misią chodzi przy nodze i nie musi miec smyczy...inne psy to koledzy... ja takiego psiaka to szanuje Quote
kach Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Grazynko zycze ci zebys znalazła dla tych psiaków wspaniałe domki,zebyś pózniej nikomu nie zazuciła ze ci domki polecał i sa złe,robisz kawał dobrej roboty ale nie kłamstwem bo to jest złe..nie porzuciłam mistera i ty dobrze o tym wiesz odwiozłam ci go do rak własnych co było uzgodnione,dałam zdjecie saby facet zadzwonił o psa ja ci przekazałam mówiłas że wkurzył cie bo on na już chce,twoje wolontariuszki były psa zawiezc a ty teras wydajesz pismo ze ja polecałam domek jak ja faceta nie widziałam na oczy...wiesz to jest perfidne kłamstwo.dlatego życze ci z całego serca domków dla tych psiaków domk€w bez kłamstw Quote
giselle4 Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='Zofija']oj jesiu- a jak długo jest u Was?????[/QUOTE] 12 dni:) ...................... Quote
giselle4 Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Teraz to fotki bedzie mial Aziz...miodzio :eviltong: Quote
Zofija Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 mogę mu też zamówić u naszej wolontariuszki serię ogłoszeń! Quote
giselle4 Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Zosiu,prosze poczekaj wieczorem Edytka wstawi dzisiejsze fotki i zobaczysz jaki on piekny:) Quote
Zofija Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 [quote name='giselle4']Zosiu,prosze poczekaj wieczorem Edytka wstawi dzisiejsze fotki i zobaczysz jaki on piekny:)[/QUOTE] czekam:) jak najbardziej:) Quote
Recommended Posts