Pieseczkowo Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 a co się bedziesz :D buziaki dla was :) Quote
chatita Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Pisz Ewelinko pisz wkońcu jestes w tym fantastyczna:p Z chęciom poznam Twoj cennik może tez skorzystamy:lol: bo wiesz moja to wariatka w ustaniu na miejscu:eviltong:[/FONT] Quote
kaskaSz Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Widzę i tu dyskusja nt trymowania :) Dobrze, że Carrie jest trymowana, bo coś ostatnio widzę same łysolki z długą firaną... A tak poza tym to witam po raz pierwszy :) Quote
chatita Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 [quote name='kaskaSz']Widzę i tu dyskusja nt trymowania :) Dobrze, że Carrie jest trymowana, bo coś ostatnio widzę same łysolki z długą firaną... A tak poza tym to witam po raz pierwszy :) [FONT=Comic Sans MS]Witamy:multi:kaskaSz:multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oczywiście,że trymujemy :p wiesz ja tez ostatnio to jakaś plaga widuje na ulicy przechodzace westie szczyzone co widac albo obciachana nozyczkai bo im ciepło było jak to wlasciciele mówia i to na dodatek na zero masakra:shake: Próbuje z nimi rozmawiac i polecic trymowanie ale cięzko jak i ciężko przejsc obok takiego zaniedbanego psa:angryy:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jutro będą nst fotki mojej pieknisi:lol:[/FONT] Quote
chatita Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Spacerkowo:)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tak sie witaja z chrześnica moją po 2 tydniach rozłąki:)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jedyna fota po trymowaniu a przed agility- taaaka biała była:cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dwa starsze znajome westie.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i kolega yorczek:lol:[/FONT] Quote
chatita Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Relacja z dzisiejszego wypadu tj. 07/08/2010r[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jeszcze suche łapki:cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Woda i piasek nic więcej do szczęścia nie potrzebuje mój głuptasek:cool1:[/FONT] Quote
chatita Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Szybka Carrie:evil_lol::loveu: i jazda:diabloti:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Co by tu zbroic:evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Carrie po 1h szalenstwa usiadła sie na chwilkę:lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zaciekawienie :)[/FONT] Quote
chatita Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]z Weroniką[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Moje cudeńko:loveu:[/FONT] Quote
chatita Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Slodkosci moje:lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Piorunek biały:eviltong:[/FONT] Quote
chatita Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Mam patyczka:eviltong:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Odpoczynek[/FONT] Quote
chatita Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Kopanko musi byc:lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Koniec:p[/FONT] Quote
kaskaSz Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Jaka szalona westinka :) Fajne fotki, macie u siebie jakieś jeziorko, bo i u Eweliny widziałam na fotkach? Quote
chatita Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Tak mamy i to nie jedno:p Ewelinka była ostatnio na naszych Tyskich Paprocanach a my dzisiaj pojechałyśmy na Bieruńską Łysinę troszkę dalej:) Młoda się wyszalała :p[/FONT] Quote
Evelynkaa Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Hoho widzę znajome tereny :D Tak ja jeżdzę na Paprocańskie jezioro w Tychach a Kasieńka jeździ do mojego rodzinnego miasteczka nad jeziorko :) Tu lepsza plaża trochę jest, w Tychach plaża ze skarpą betonową... A ja znów zwlekam z foteczkami... nawet sam ich jeszcze nie oglądałam na pendrivie z naszego grilu..więc myślę że najpóźniej jutro się nimi zajmę. http://i36.tinypic.com/11udt7c.jpg widzę śliczną nową obróżkę :D tyle że nie polecam jej do wody bo się rozmacza i nasza już jest na wykończeniu ;/ Quote
chatita Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Ewelinko musimy się koniecznie razem przejechac na łysine dopiero będą szaleństwa:lol: Wczoraj było mało osób więc szalałysmy na szczerzonej plaży a co bedziemy sobie żałować:Dog_run:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Czekamy, czekamy na grilowe foteczki:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Obróżka juz nie taka nowa,rudy najmodniejszy kolor sezonu:D[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ale o tym,że się rozmacza to nie wiedziała,nawet żem ją specjalnie wzieła wydawała mi się taka idealna nad wode:razz: zatem jednak szmaciak rogz pozostaje niezastapiony.[/FONT] Quote
chatita Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 [FONT=Palatino Linotype]:loveu:Moja dziewczynka zaczyna dzisiaj roczek:loveu:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]:BIG::tort::new-bday::new-bday::bday::tort::BIG:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]STO LATEK MORDO TY MOJA:drink1::-D[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]:sweetCyb:DUŻO ZDROWIA I BĄDZ ZAWSZE TAK SZALONA:sweetCyb:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Quote
Evelynkaa Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 :BIG::laola::laola::laola::BIG: Wszystkiego naj naj maleńka nasza kochana :loveu: Quote
chatita Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 [FONT=Palatino Linotype]Mój cukiereczke ślicznie dziekuje za życzenia:lol:[/FONT] Quote
chatita Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [FONT=Palatino Linotype]Pańci była dwa dni w delegacji i szalała na Piotrkowskiej:-D[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]zatem dzisiaj tj. 22/08/2010r piesek został wynagrodzony;)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Bardziej sie już ubrudzic nie dalo:razz:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Kopańsko musi byc obowiązkowo:p[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=MS Shell Dlg 2][FONT=Palatino Linotype]Bardziej się już nie dało ubrudzić :diabloti:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [/FONT][/FONT][/FONT] Quote
chatita Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 (edited) [FONT=Palatino Linotype]Zaciekawienie:lol:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Carrrie duża głowa:eviltong:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A teraz nasze niedzielne szaleństwa:diabloti:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Dawaj patyczek;)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Walka o ostatni patyk na planecie:evil_lol:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Edited June 28, 2014 by chatita Quote
chatita Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 (edited) [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Edited February 21, 2012 by chatita mała zmiana Quote
Evelynkaa Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 No nie mów że byłaś na łysinie i nic nie powiedzialaś :P pierdoło ty...my byliśmy koło gwarka :D Quote
chatita Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 [FONT=Palatino Linotype]Ewelinko tak jakoś spontanicznie wyszło:razz:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Carrie się wyszalała za moją całą delegacje a jutro jedziemy z rana na agility:bigcool:[/FONT] Quote
Evelynkaa Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 My dzisiaj się szczepiliśmy i Alexik taki śpiący jest...ale ma prawo :) No to miłego treningu życzymy :D Quote
Recommended Posts