chatita Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [FONT=Palatino Linotype]Duży konar to nie przeszkoda:evil_lol:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Tutaj się schowam;)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]i nad czystym strumyczkiem,prawdziwy raj dla psiakow:p[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Quote
chatita Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [FONT=Palatino Linotype]Prosto z polowania :razz:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Carrie dostała dwie sliczne niedzielne obroże ;)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Quote
chatita Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [FONT=Palatino Linotype]Kilka foteczek ze spotkania z dogomaniaczkami :lol:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Uśmiechnięta Carrie z Alexem[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Carrie Alex i Kleksik:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Quote
chatita Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [FONT=Palatino Linotype]Jestem piękna i urocza - popatrzcie w moje oczy[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Jestem przecież najpiękniejsza, a na pewno najskromniejsza...[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Jestem śliczna jak kwiatuszek... :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Zabawa w pozoranta z moją Chrześnicą[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Na spacerku z Ewelinką Alexem i Polusią:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Quote
Evelynkaa Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Niedzielne obroże hehe skąd ja to znam :P Inne się nie nadają do ubrania w niedziele, bo śmierdzą wodą ze stawku, są brudne z błota i nie tylko itp :P i żadne pranie tego nie zmieni :D Foteczki śliczne ale tak jakbym już prawie wszystkie widziała :D Quote
xHopeless Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 http://img695.imageshack.us/img695/5940/1012097zmniejszaczpl745.jpg Cudowne tereny na spacer! :) Mogę spytać gdzie to? http://img8.imageshack.us/img8/5851/dsc0119yy.jpg Zabiła mnie mina. :D Śliczna sunia, pozdrawiamy. Quote
chatita Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [quote name='xHopeless']http://img695.imageshack.us/img695/5940/1012097zmniejszaczpl745.jpg Cudowne tereny na spacer! :) Mogę spytać gdzie to?. [FONT=Palatino Linotype]To fotki ze zloty beagli na który zostalismy zaproszone z moja Carrie,przez agilitowa koleżankę, na poprzedniej stronie jest więcej fotek:) faktycznie piękne miejsce i raj dla psiaków:lol: Już zdradzam to Jura Krakowsko Częstochowska idealne miejsce na zlocik westie :p sa do wynajęcia domki trzy osobowe za nie dużą kase grila można wieczorkiem zrobić :-D do okoła tylko las i jeziorko a troszkę dalej ruiny zamku i strumyczki czyste w lasku:lol: Można by kiedy na week skoczyć jak sie ociepli:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [quote name='xHopeless'] http://img8.imageshack.us/img8/5851/dsc0119yy.jpg Zabiła mnie mina. :D Śliczna sunia, pozdrawiamy. [FONT=Palatino Linotype]Dziękujemy:lol:[/FONT] Quote
cockermaister Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Ten zlocik to w złotym potoku ? a suczna piękna :) Quote
chatita Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 cockermaister napisał(a):Ten zlocik to w złotym potoku ? [FONT=Palatino Linotype]Tak:) Ostrężnik i nie tylko wszedzie gdzie zielono i wodnisto a i ruiny boosko:)[/FONT] cockermaister napisał(a):a suczna piękna :) :cool2: [FONT=Palatino Linotype]a widzę cockermaister z tej okolicy oj jak zazdroszczę:mdrmed:[/FONT] Quote
cockermaister Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Ja jak byłam w złotym potoku z wycieczką to ktoś wdepnął w gniazdo os i nas pogryzły :( uciekaliśmy a te nas nadal goniły :( Zazdrościsz?, nie ma czego ja to może ze 3 razy w złotym potoku byłam i w olsztynie też tylko parę razy :) Quote
chatita Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 cockermaister napisał(a):Ja jak byłam w złotym potoku z wycieczką to ktoś wdepnął w gniazdo os i nas pogryzły :( uciekaliśmy a te nas nadal goniły :( Zazdrościsz?, nie ma czego ja to może ze 3 razy w złotym potoku byłam i w olsztynie też tylko parę razy :) [FONT=Palatino Linotype]Oj to faktycznie nie ciekawie z tymi osami dobrze,że nikomu sie nic nie stało.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Wiesz ja uwielbiam takie odludzia im mniej ludzi tym bezpieczniej:cool3:[/FONT] Quote
Yuveza Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Witamy:multi: moja tez ma kombinezon, fajnie że Carrie może się spotykać z innymi westikami:D fajnie że ćwiczycie agility, my dotychczas tylko ogrodowo, ale w wakacje juz do klubu lecimy! Quote
chatita Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='westie_justa']Witamy:multi: moja tez ma kombinezon, fajnie że Carrie może się spotykać z innymi westikami:D fajnie że ćwiczycie agility, my dotychczas tylko ogrodowo, ale w wakacje juz do klubu lecimy![/QUOTE] [FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkorchid]Widziałam Wasz kombinezon sliczny rózowy:) my tez mamy bo moja Carrie na trzy szorściaki na krzyz:cool3: niop bialaskowe spotkania sa fantastyczne te zazdrosne oczy ludzi heh,ze mamy taki sliczne bialaski:lol: Chodzimy od maja 2010 na agility w wakacje planuje jechac na obóz agility[/COLOR][/FONT][FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkorchid]:Cool!::Cool!::bigcool: obym tylko z wrazenia psa nie zapomniala zabrać:eviltong:[/COLOR][/FONT] Quote
Yuveza Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 No ja bardzo chcę jechać, Dotka na moim małym podwórku skacze przez przeszkody i w sumie idzie jej to świetnie, najgorzej ze slalomem, a Wy gdzie na obóz jedziecie? ja to bym najchętniej właśnie kogoś z Dogo chciała tam spotkać na obozie, a tak w ogóle to tez do klubu jakiegoś się zapiszemy w wakacje na kurs początkujących żeby Dotka tor poznała;) A Carrie nie jest z hodowli, w sensie że bez papierów? Quote
chatita Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='westie_justa']No ja bardzo chcę jechać, Dotka na moim małym podwórku skacze przez przeszkody i w sumie idzie jej to świetnie, najgorzej ze slalomem, a Wy gdzie na obóz jedziecie? ja to bym najchętniej właśnie kogoś z Dogo chciała tam spotkać na obozie, [FONT=Palatino Linotype]mamy zamiar pojechać na obóz do Czech zatem pies musi miec paszport.[/FONT] [quote name='westie_justa']a tak w ogóle to tez do klubu jakiegoś się zapiszemy w wakacje na kurs początkujących żeby Dotka tor poznała;) [FONT=Palatino Linotype]od maja 2010 kursujemy się w najlepszym:lol: Klubie Hopster w Katowicach.[/FONT] [quote name='westie_justa']A Carrie nie jest z hodowli, w sensie że bez papierów? [FONT=Palatino Linotype]zatem od początku... nigdy nie chcialam mieć westa:cool3: marzył mi się typowy pies agilitowy z dobrej hodowli aussie:loveu: z którym nie tylko mogłabym trenowac ale i jeździc na wystawy:p[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Carrie nie ma rodowodu jest typowym przykładem szczeniaka z pseudo nie miała dobrego startu w zyciu trafiła do mnie przez przypadek w wieku niecałych 2mth w strasznym stanie:angryy: dlatego nikt jej nie chciał !!! Była tak mała i osłabiona,że w nocy sprawdzalam po kilka razy czy oddycha :shake: [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Do 4mth jej życia byliśmy średnio dwa razy w tygodniu u weta.[/FONT] Zatem jeśli ktoś chce kupić westie bez rodowodu radze poważnie to przemyśleć !!! Wizyty u weta z taki psem nerwy, stres i żal za to wszystko... przekraczaja koszty zakupu psa z dobrej hodowli !!! [FONT=Palatino Linotype]Generalnie najważniejsze teraz jest to,że jest zdrowa i szczęśliwa i nie wyobrażam sobie ,życia bez mojego białego psiego dziecka:p [/FONT][FONT=Palatino Linotype]jest strasznie rozpiszczona:loveu::loveu::loveu: jest moją wymarzoną białaska:lol:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Bylismy 02/02/2011r na trymowaniu w Żorach u Pani która ma hodowle westie [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]cudne ma te psiaki aż się zachciewa drugiego wszystkie wystawy byłyby nasz hehe:evil_lol:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]kto wie może za rok:cool3:[/FONT] Quote
Evelynkaa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Co za rok????co za rok????CZy ja o czymś nie wiem :D:D:D Oj tak rozpieszczone dziecko....zgadzam się :D ale kochane rozpieszczone dziecko :) A foteczki jakieś z nową fryzurką dostaniemy ?? Quote
chatita Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='Evelynkaa']Co za rok????co za rok????CZy ja o czymś nie wiem :D:D:D Oj tak rozpieszczone dziecko....zgadzam się :D ale kochane rozpieszczone dziecko :) A foteczki jakieś z nową fryzurką dostaniemy ?? [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Tak Ewelinko marzy mi się druga sunia,tak na spacerki chodzic z dwoma bialaskami :loveu:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Będą fotki mojego rozpieszczucha :) [/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Przyszły obroże taksowe :lol: jeszcze nie widziałam bo w pracy siedze ale juz o niczym innym nie myślę:evil_lol:[/FONT] Quote
Yuveza Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 A tak a propo obróżek to gdzie można kupić je od Taks? bo słyszę a nie wiem gdzie..;) Quote
Evelynkaa Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Justynko tu na bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/201275-quot-taksowe-quot-obro%C5%BCe-szelki-smycze-na-2-cele-do-10.02 Ale się cieszę Kasiu :D To kiedy mogę się po odbiór zgłosić??:D:D:D Westomania jest zaraźliwa :evil_lol: Quote
Pieseczkowo Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Coś wiem na ten temat :P trzeba będzie zrobić westikowy ,szczeniecy zjazd i cieszyc sie naszymi białymi głowkami :D Quote
Yuveza Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 O ja bym chciała:D, ale mi tylko by Warszawa pasowała.... Quote
chatita Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='Evelynkaa']Justynko tu na bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/201275-quot-taksowe-quot-obro%C5%BCe-szelki-smycze-na-2-cele-do-10.02 Ale się cieszę Kasiu :D To kiedy mogę się po odbiór zgłosić??:D:D:D Westomania jest zaraźliwa :evil_lol: [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]ooo taaaak ja już nic innego nie widze ino te białe małe hehe[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]a obrózka jutro na spacerku:P my mamy wolny dzionek mozemy isć naet na chwilke jak masz plany:)Daj znac na fona zresztą pewnie sama sie odezwę:P[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] Quote
chatita Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='Pieseczkowo']Coś wiem na ten temat :P trzeba będzie zrobić westikowy ,szczeniecy zjazd i cieszyc sie naszymi białymi głowkami :D [FONT=Palatino Linotype]no ba:-D dwa takie białaski i już nic do szczęscia nie brakuje:p[/FONT] Quote
chatita Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [FONT=Palatino Linotype]Styczniowy spacerek:-D:-D:-D[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Carrie kopie:lol:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pańci ze swoim dzieciakiem:p[/FONT] Quote
Recommended Posts