chatita Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Week tj. 28-29/08/2010r spędziłam z Carrie w [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jurze Krakowsko Częstochowskiej[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]na Zlocie Beagli.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Dziękuję znajomym z Forum Beagli za udostepnienie fotek[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]oraz miło spędzony czas i zaproszenie.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Pierwszego dnia Carrie hartowała się do zachowania rasy gonczej,bardziej trzymała się pani.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Carrie w drugim dniu wypadu po ruinach,lesie,konarach,głupawkach w potoku zachowywała sie jak prawdziwa beaglica.Trzymała się już biegajacej sfory psów po lesie,potokach od czasu do czasu patrzyła czy ide:lol:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Fantastyczne miejsce za taki zlocik,teraz,żeby siary nie było musimy się wybrać z Carrie na Zlot Westie:cool3:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Fotki wieczorem:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]PIERWSZY DZIEŃ :[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Zwiedzamy ruiny Zamku,wypad nad jeziorko w lasie,elementy agility,gril:p[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Idziemy na samą górę ruin zamku padało i padało:razz:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]W jaskini był klimacik świeczki:lol:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Wysoko było.[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Quote
Evelynkaa Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Już jest wieczór :evil_lol: czekamy niecierpliwie Quote
chatita Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 (edited) [FONT=Palatino Linotype]Elita:p[/FONT] Edited June 28, 2014 by chatita Quote
chatita Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 (edited) [FONT=Palatino Linotype]Całe mokre i brudne ale szczęsliwe:diabloti:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Edited February 21, 2012 by chatita Quote
chatita Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [FONT=Palatino Linotype]Moja mała na przodzie;)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]a tutaj już nad jeziorkiem:lol:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Carrie i jej zamiłowanie do kopania:p oraz moje różowe gumnioki:mdrmed:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Quote
chatita Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [FONT=Palatino Linotype]nad jeziorkiem i nie pada:) [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][FONT=Palatino Linotype]Mojej Carrie bardzo się spodobal Border Collie który był z nami na zloci[/FONT] [/FONT] Quote
kaskaSz Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ale fajne widoki i psiaki. Carrie świetnie się wkomponowała w grupę beagli :D Quote
chatita Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkorchid]Taaak Carrie szalała jak pełnej krwi beagielka:) Skakała po wszystkim w lesie co na drodze staneło :p czasem popatrzyła czy ide ale pańci i tak oka z suni nie spuszczała:cool3:[/COLOR][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkorchid] [/COLOR][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkorchid]Teraz mi sie marzy taki zlot białasków:lol:[/COLOR][/FONT] Quote
Evelynkaa Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 A tam beagel przecież Cerunia to pełnej krwi i kości terier :) Quote
chatita Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [FONT=Palatino Linotype][COLOR=darkorchid]Wiesz Ewelinko trochę jej się udzielił:p ale fakt dzisiaj to ona jak terierek i za to ją tak uwielbiam za charakterek:evil_lol: oj jakie by nudne życie było bez mojej Kluni...[/COLOR][/FONT] [video=youtube;77--28GbewA]http://www.youtube.com/watch?v=77--28GbewA[/video] [video=youtube;kpk0u8ILnIs]http://www.youtube.com/watch?v=kpk0u8ILnIs&feature=related[/video] Quote
chatita Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Finał Pucharu Polski Agility 2010 [SIZE=5]Zapraszamy z Carrie :lol: Quote
chatita Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 [FONT=Palatino Linotype]Zawody były organizowane przez klub w którym chodzimy na kurs,my z Carrie nie startujemy jeszcze:lol: Na zawodach pomagałam w ogarnięciu... 12h na nogach od 5 rano ale było warto fantastyczne wrażenia:cool2: Będą fotki z zawodów napewno:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]A teraz małe co nie co :loveu:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Carrie z wiatrem:) Bardzo mi się podoba:loveu:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]"do mnie" opanowane :multi:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Quote
Mada:) Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 O, coraz bardziej biało na DGM! :D Gdzie trenujecie agi? ;) Będziemy wpadać. :D Quote
chatita Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='Mada:)']O, coraz bardziej biało na DGM! :D Gdzie trenujecie agi? ;) Będziemy wpadać. :D [FONT=Palatino Linotype]Witamy ciepło:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Faktycznie biel górą w dogo :lol:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Zatem trenujemy od maja w Panewnikach zaraz za Mikołowem obecnie nie jeżdzę z Carrie na treningi bo ona strasznie delikatna na przemarźnięcia i przemoknięcia a zdrowie najważniejsze :p[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Więc powtarzamy co umiemy a na zime mamy książkę "101 psich sztuczek":lol: a po zimie będziemy uczęszczać dlej na zajęcia:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Wpadajcie,wpadajcie:multi:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Jeszcze kilka fotek ze Zlotu Beagle:) Pozdrowienia dla wszystkich;)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Quote
Mada:) Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Oo, nie widziałam, że mamy jeszcze jeden tor tak blisko. :d Możesz coś więcej powiedzieć o agi na tymże torze? (może na PW) ;) A biało nie tylko na DGM, na moim osiedlu ostatnio taki wysyp białasów, że szok! :O (westy i maltany) I coraz więcej Tyszan na DGM :D Jak się uczycie sztuczek? Za pomocą klikera? :) Quote
chatita Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='Mada:)']Oo, nie widziałam, że mamy jeszcze jeden tor tak blisko. :d Możesz coś więcej powiedzieć o agi na tymże torze? (może na PW) ;) A biało nie tylko na DGM, na moim osiedlu ostatnio taki wysyp białasów, że szok! :O (westy i maltany) I coraz więcej Tyszan na DGM :D Jak się uczycie sztuczek? Za pomocą klikera? :) [FONT=Palatino Linotype]Napisałam Ci Mada:) na PW jak coś przeoczyłam pytaj:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Fakt coraz wiecej białasów mam tylko nadzieję,że to przemyślane decyzje zakup westa....[/FONT] [FONT=Palatino Linotype] [/FONT] [FONT=Palatino Linotype]tak, uczymy się metodą pozytywną i kliker[/FONT] Quote
chatita Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [FONT=Palatino Linotype]i kolejna seria koźicy górskiej:P[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]woda mi nie straszna[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]ale patyczki moje[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]na co tam patrzycie ke?[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]dasz ciacho ?[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Poczekajcie juz biegnę![/FONT] Quote
Mada:) Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='chatita'][FONT=Lucida Sans Unicode]Napisałam Ci Mada:) na PW jak coś przeoczyłam pytaj:) Fakt coraz wiecej białasów mam tylko nadzieję,że to przemyślane decyzje zakup westa.... tak, uczymy się metodą pozytywną i kliker[/FONT] Niestety z tego, co zaobserwowałam, na moim osiedlu każdy west ma za właściciela kilkuletnią dziewczynkę... :angryy: 'Zabaweczki dla dzieci. Bo takie słodkie, małe i śliczne' Grr... :shake: A kliker to my baardzo lubimy! :D Śliczne zdjęcia z beaglowiska. :) Ta ilość beagli mnie przeraża! :evil_lol: Quote
chatita Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Mada:) napisał(a):Niestety z tego, co zaobserwowałam, na moim osiedlu każdy west ma za właściciela kilkuletnią dziewczynkę... :angryy: 'Zabaweczki dla dzieci. Bo takie słodkie, małe i śliczne' Grr... :shake: A kliker to my baardzo lubimy! :D Śliczne zdjęcia z beaglowiska. :) Ta ilość beagli mnie przeraża! :evil_lol: [FONT=Palatino Linotype]ehhh niestety kupują i nie myslą ile taki pies i czego potrzebuje... przykre strasznie :mad:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Wiesz my też bardzo lubimy klikać:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]co do liości beagl to moja psinka tez była na poczatku przerażona ale szybko dziweczynka dolaczyła do stada:)[/FONT] Quote
Mada:) Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 Również najszczersze życzenia!! :) Zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń!! Quote
chatita Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 [FONT=Palatino Linotype]Dziękujemu;) oraz również życzymy samych dobroci na nowy rok:)[/FONT] Quote
chatita Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 [FONT=Palatino Linotype]Prosz bardzo:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Jeszcze trochę ze zlotu :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Szaleństwa w lesie:evil_lol:[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Moja szybka myszka:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype][/FONT] Quote
Recommended Posts