Esfera Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 *luthien* napisał(a):Esferko, jedziesz może na zlot?:razz: właśnie dobiegła informacja o zlocie do mych uszu :evil_lol: tylko nic więcej nie wiem na ten temat prócz tego że jest :cool3: Luthienko :lol: Quote
Mi. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='Esfera']właśnie dobiegła informacja o zlocie do mych uszu :evil_lol: tylko nic więcej nie wiem na ten temat prócz tego że jest :cool3: Luthienko :lol: prosze :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21635&page=67 tu masz wszystkie informacje :razz: To jak :p pojedziesz?:diabloti: Quote
bigos Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Esferka zabieraj Zbira i na zlocik... Ja może będę z Bigoskiem Quote
Esfera Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 muszę to przemyśleć :cool3: - nie ukrywam że ochotę mam ogromną :evil_lol: póki co poodkurzam :D Quote
Esfera Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 bigos napisał(a):Esferka zabieraj Zbira i na zlocik... Ja może będę z Bigoskiem Kasio jestem na 80% zdecydowana że pojedziemy :cool3: jeśli nie będziemy gdzieś w Bieszczadach wtedy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Esfera Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 *luthien* napisał(a):Nie masz wyboru:shake: Musisz jechać!:diabloti: o kurde :evil_lol: :lol: :lol: Quote
Mi. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Esfera napisał(a):o kurde :evil_lol: :lol: :lol: tak bywa:shake: :p Quote
kalina. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 esfera jedź;) ze Zbirem hasiorem..., bo i ja biore swego hasiora poznasz go na żywo:evil_lol: Quote
Esfera Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 kalinaM napisał(a):esfera jedź;) ze Zbirem hasiorem..., bo i ja biore swego hasiora poznasz go na żywo:evil_lol: jak pojedziemy to napewno ze Zbirem :diabloti: ale jeszcze nic nie wiem :) Quote
Esfera Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 coś starszego.. z zimowym nosem :cool3: kukanie zza nogi :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Zimowy nos? Znaczy się od śniegu jaśnieje mu gingol? :lol: Uroczo kuka:loveu: Quote
aśka-od-dagona Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Esfer...Esfer...Esfer ja tu coś wyczytałam ze Ty w zacnych Bieszczadach bywasz? A w jakich to terminach jesli mozna wiedziec, bo mnie tam od 10 lat pare razy w roku spotkac można;) Quote
KaRa_ Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ten to ma wygodnie:lol: Ja tez bede na zlocie:cool3: Quote
Mi. Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Ja tez bede na zlocie:cool3: Ja chyba też:p Aaaaa a Psik! na zdrowie:evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 sliczniusi wilku :):):):):)...piekne sa te pieski... Quote
Esfera Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 Tośka_m - zimową porą Zbir ma jasną kreche wzdłuż nochala :D tylko zimową porą a tak to nos - węgiel :evil_lol: aśka-od-dagona - droga Joanno od Czarnego Słońca zamierzam być w zacnych Bieszczadach gdzieś w sierpniu albo pierwsze dwa tygodnie albo drugie :evil_lol: a w jakich terminach Ty tam się teleportujesz ? :cool3: KaRa_TC - więc być może poznamy się Karo narazie na 81% :evil_lol: ;) *luthien* - żeby to było a psik :evil_lol: Alynkaaa - witamy w naszej galerii i zapraszamy ponownie :) Quote
aśka-od-dagona Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Tak własnie w tym terminie znaleźć mnie można:p TU bo wcześniej to bede przez Beskid Niski leźć;) pojawiam sie jeszcze w okolicy październikia/listopada, stycznia, 'wielkiejnocy', czerwca:D jakby mnie kto szukał kiedyś:] Quote
haska_12 Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Ja miałam być na psich zaprzęgach w Bieszczadach :) Ale nie pojechałam :/ Ej mój Oskar tesh ma taki nochal :) Czy wiesz może czy to psom schodzi czy to już taki bedzie? Ile twój Zbir ma cm.w kłębie ? Quote
aśka-od-dagona Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Haska moze przypadkiem te zaprzegi miały byc na Przysłupiu w Biesisku? Quote
Patikujek Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='Esfera']'bulwersant' :evil_lol: Jak się zaczaił w tych krzakach :lol: Na kogo on tak poluje :)??? Quote
Esfera Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 aśka-od-dagona - :evil_lol: ja to się muszę zapytać mojego TZ gdzie będziemy się włuczyć :cool3: ale wezme pod uwagę to schronisko i być może uda nam się spotkać :D :evil_lol: widzę że koleżanka Joanna kocha góry :D haska_12 - co do nosa.. Czytałam kiedyś, że to zjawisko występuje sezonowo i ma na to wpływ światło słoneczne więc bez obaw zejdzie napewno :D u mojego już pionowej krechy nie ma :) a co do jego wzrostu to ma 56 cm w kłębie :) Patikujek_Zabrze - na grzybiarzy :evil_lol: witamy w naszej galerii :) Quote
Recommended Posts