Esfera Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 gochgoch - dokładnie :evil_lol: KaRa_TC - spaceruje sam ładnie spaceruje ;) nawet mu się zdarzy pilnować pańci :evil_lol: a ja też coś szczerze powiem :) łobuz do 5 miesiąca nie był puszczany ze smyczy w myśl mitu: skoro husky to ucieknie :cool3: jednak pańcie oświeciło i zdała sobie sprawe, że przecież taki dzieciak to się musi pilnować.. przed pierwszym odpięciem smyczy od obroży miałam jednak poważne obawy.. ale przemogłam się w zamyśle ty mi ufasz ja ci ufam :D i była to jednak jedna z najlepszych decyzji mojego życia ;) oczywiście zdarzają się sytuacje gdzie Zbir znika z mojego pola widzenia ale zawsze wyskakuje dokładnie z przeciwnej strony w którą patrzę ;) no i są zajączki, liski i sarenki.. jest jednak odwoływalny na 90 % chyba że zdarzy się to 10% wtedy wraca po paru chwilach moich mrocznych myśli :evil_lol: Quote
Esfera Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 tak się potrafie ubrudzić (ukurzyć) na spacerku ... :diabloti: a potem czmychne "niezauważony".. na łóżko pani udając w dalszym ciągu że mnie tam wcale nie ma.. :evil_lol: pozdrawiamy Esfer i bardzo mały Zbirek :diabloti: Quote
Tośka_m Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Tak się właśnie też kiedyś zastanawiałam nad tym, że Zbir na żadnej fotce nie jest na smyczy. No i superaśnie, że masz takiego posłusznego i łamiącego mity haszczaka :multi: Który w dodatku przepięknie wygląda okurzony :loveu: Quote
Daisunia Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 supel :lol: zdjecia ja mam pytanie dlaczego Zbir ma na imie Zbir a nie inaczej ? :lol: ps. w naszej malamuciej galerii są nowe fotki ;) Quote
bigos Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Piękny Zbir:loveu::loveu::loveu: Ciepło mu w tym obfitym futerku:shake: Quote
Patikujek Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Współczuje mu tego lata z takim grubym futrem:) Quote
Esfera Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 Tośko ma - ach bo się czerwieni mi pies :evil_lol: wiesz że znam Ozziego który wygląda jak Twój osobisty Ozzy z tym że jest czarny ? :cool3: będe mieć fotke to ją tu grzmotne :evil_lol: Daisunia - dziękujemy :) a co do Zbirowego nazewnictwa - odsyłam do strony 13 mojej galerii ;) bigos - fenk ju :D oj ciepło ciepło ale Zbir jest znany z cwaniactwa i wynajdzie sposób by się schłodzić;) np wykopie sobie dołek i się w niego właduje, zdrzemnie się pod piwnicą, zanurzy w jeziorku na spacerku, postoi chwilkę pod wiatrakiem.. itp :D Patikujek_Zabrze - ja też :) Quote
Esfera Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 coś specjalnie dla Tośki :evil_lol: wyrób koszyka... :evil_lol: mój nocny spacerowicz :loveu: na czarno i na biało :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Łojeju :crazyeye: Ty naprawdę robisz te koszyki :crazyeye: :evil_lol: Jak się tego nauczyłaś? Kurka, fajowska umiejętność :loveu: Quote
Esfera Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Daisunia - to teraz już wszystko wiesz :evil_lol: ;) Tośko - myślałam, że nie podołam ale się nauczyłam! :D i nawet nie jest to takie trudne :evil_lol: i pochłoneło mnie :evil_lol: mój TZ mnie nauczył :evil_lol: Quote
chicken Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Jakie fajne zdjatka :loveu: :loveu: Woooow Zbir ma podobne umaszczenie do Kesi-ona tez ma troche takliego miodowego koloru :cool3: :cool3: Tylko ze jej sie moze to jeszcze zmienic :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Gdyby nie ta obroża, to mogłabyś wmówić, że to prawdziwy wilk :evil_lol: :evil_lol: Quote
Esfera Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 chicken - witamy w naszej galerii i zapraszamy częśćiej :) a Zbir jak był młody był srebrny.. a teraz ma tam miód tu miód ;) Daisunia - a tu się muszę zgodzić ;) anuleq - Ciebie także witamy u nas i także zapraszamy częśćiej :) on tylko wygląda anielsko :evil_lol: prawdziwy z niego diabeł :D bigos - Kasiu zawstydzasz mnie ;) ja to się dopiero kształce w tym kierunku ;) haska 12 - Zbir plecie z nami ;) leży w cieniu i obgryza wikline ;) madzia i medor - witaj madziu :) to wilka to mu jeszcze daleko :D Hailwyn_Hailwey - witamy w naszej galerii i zapraszamy częściej ( chyba mam stałe powitanie;) ) a Zbir dziękuje za komplement :D Quote
Tośka_m Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Co też Zbir chciał nam przez to powiedzieć? :cool3: :evil_lol: Quote
bigos Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Esfera'] bigos - Kasiu zawstydzasz mnie ;) ja to się dopiero kształce w tym kierunku Rozumiem, że posłanie Zbirkowe tez wyszlo spod Twoich rąk?:cool3::cool3::cool3: Quote
chicken Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Hehehe! Zbir przystojny jak zawsze :cool3: :cool3: :loveu: :loveu: Quote
Patikujek Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 On jest naprawdę piękny a jaki dostojny na tych fotkach:o Quote
Recommended Posts