Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gochgoch - dokładnie :evil_lol:

KaRa_TC - spaceruje sam ładnie spaceruje ;) nawet mu się zdarzy pilnować pańci :evil_lol:
a ja też coś szczerze powiem :) łobuz do 5 miesiąca nie był puszczany ze smyczy w myśl mitu: skoro husky to ucieknie :cool3: jednak pańcie oświeciło i zdała sobie sprawe, że przecież
taki dzieciak to się musi pilnować..
przed pierwszym odpięciem smyczy od obroży miałam jednak poważne obawy.. ale przemogłam się w zamyśle ty mi ufasz ja ci ufam :D
i była to jednak jedna z najlepszych decyzji mojego życia ;)
oczywiście zdarzają się sytuacje gdzie Zbir znika z mojego pola widzenia ale zawsze wyskakuje dokładnie z przeciwnej strony w którą patrzę ;)
no i są zajączki, liski i sarenki.. jest jednak odwoływalny na 90 % chyba że zdarzy się to 10% wtedy wraca po paru chwilach moich mrocznych myśli :evil_lol:

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak się potrafie ubrudzić (ukurzyć) na spacerku ... :diabloti:

a potem czmychne "niezauważony"..

na łóżko pani udając w dalszym ciągu że mnie tam wcale nie ma.. :evil_lol:

pozdrawiamy Esfer i bardzo mały Zbirek :diabloti:

Posted

Tak się właśnie też kiedyś zastanawiałam nad tym, że Zbir na żadnej fotce nie jest na smyczy. No i superaśnie, że masz takiego posłusznego i łamiącego mity haszczaka :multi: Który w dodatku przepięknie wygląda okurzony :loveu:

Posted

Tośko ma - ach bo się czerwieni mi pies :evil_lol: wiesz że znam Ozziego który wygląda jak Twój osobisty
Ozzy z tym że jest czarny ? :cool3: będe mieć fotke to ją tu grzmotne :evil_lol:

Daisunia - dziękujemy :) a co do Zbirowego nazewnictwa - odsyłam do strony 13 mojej galerii ;)

bigos - fenk ju :D oj ciepło ciepło ale Zbir jest znany z cwaniactwa i wynajdzie sposób by się schłodzić;)
np wykopie sobie dołek i się w niego właduje, zdrzemnie się pod piwnicą, zanurzy w jeziorku na spacerku,
postoi chwilkę pod wiatrakiem.. itp :D

Patikujek_Zabrze - ja też :)

Posted

Daisunia - to teraz już wszystko wiesz :evil_lol: ;)
Tośko - myślałam, że nie podołam ale się nauczyłam! :D i nawet nie jest to takie trudne :evil_lol: i pochłoneło mnie :evil_lol: mój TZ mnie nauczył :evil_lol:

Posted

Jakie fajne zdjatka :loveu: :loveu:
Woooow Zbir ma podobne umaszczenie do Kesi-ona tez ma troche takliego miodowego koloru :cool3: :cool3: Tylko ze jej sie moze to jeszcze zmienic :evil_lol: :evil_lol:

Posted

chicken - witamy w naszej galerii i zapraszamy częśćiej :) a Zbir jak był młody był srebrny..
a teraz ma tam miód tu miód ;)

Daisunia - a tu się muszę zgodzić ;)

anuleq - Ciebie także witamy u nas i także zapraszamy częśćiej :)
on tylko wygląda anielsko :evil_lol: prawdziwy z niego diabeł :D

bigos - Kasiu zawstydzasz mnie ;) ja to się dopiero kształce w tym kierunku ;)

haska 12 - Zbir plecie z nami ;) leży w cieniu i obgryza wikline ;)

madzia i medor - witaj madziu :) to wilka to mu jeszcze daleko :D

Hailwyn_Hailwey - witamy w naszej galerii i zapraszamy częściej ( chyba mam stałe powitanie;) )
a Zbir dziękuje za komplement :D

Posted

[quote name='Esfera']

bigos - Kasiu zawstydzasz mnie ;) ja to się dopiero kształce w tym kierunku

Rozumiem, że posłanie Zbirkowe tez wyszlo spod Twoich rąk?:cool3::cool3::cool3:

• 2 weeks later...