haska_12 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 No to co :) I tak widać,że jest przystojny :) Ostatnio u mnie w mieście widze same Alaskan Husky i te różne zaprzęgowe :) Oczywiście w mieście np.na lodach z Oskarem :lol: Każdy mnie zaczepia :) Ale potem trudno się wywinąć :lol: Quote
Klaudia:-) Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 A właśnie,że są Alaskan Husky. To rasa znana przedewszystkim wśród maszerów,bo te psiaki wykorzystuje się głównie w zaprzęgach. Quote
Madzia_19 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Esfera napisał(a):KaRa_TC - podciągnełam trochę jego dostojność :evil_lol: ;) ;) a tu mam jeszcze jedno ze starych zbiorów które nosi tytuł : "wielkie lizanie" słodziak z tego Zbira :loveu: i te jego oczęta... ach... :loveu: Quote
nathaniel Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Klaudia:-) napisał(a):A właśnie,że są Alaskan Husky. To rasa znana przedewszystkim wśród maszerów,bo te psiaki wykorzystuje się głównie w zaprzęgach. A ja się właśnie wyrwać chciałam ;) Niektórzy "znawcy" mówią, że alaskan husky to krzyrzówka malamute'a i huske'go ;) Bzdura naturalnie . Zjawiskowy pies, zresztą cała grupa V jest piękna ;) Quote
Daisunia Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Tośka_m napisał(a):Alaskan husky? Nie ma czegoś takiego :cool1: oczewiscie ze są alaskan husky ;) Quote
Klaudia:-) Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Dokładnie to,że alskan husky to połączenie tych dwóch ras to oczywiście bzdura,chociaż nazwa moze zmylić. Podobno te psy łączą szybkość husky i wytrzymałość malamuta,dlatego rasa właśnie tak się nazywa. Ale gdzie nowe fotki Zbira? Quote
Tośka_m Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Nie twierdzę, że rasa ta jest krzyżówką malamuta i husky. Jednak nie jest ona uznawana przez organizacje kynologiczne, dlatego mówienie o niej jako o rasie uważam za naużycie. Jeżeli są one używane przez maszerów, to pewnie są tak popularne jak greystery czy psy grenlandzkie, a więc naprawdę nie sądzę, że można te psy często widywać na Polskich ulicach. Tak samo nie uważam, że można je odróżnić i przyporządkować do danej rasy na pierwszy rzut oka. Poza tym szlag mnie trafia przez to, że psy północy są tak popularne w miastach i nazywane "tymi różnymi zaprzęgowcami" :cool1: Esfera - daj foty, bo zaraz zacznę się wykłócać niepotrzebnie z ludźmi i zaśmiecę Ci galerię ;p Quote
nathaniel Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Tośka_m napisał(a):Nie twierdzę, że rasa ta jest krzyżówką malamuta i husky. Ależ ja nie napisałam, że ty tak uważasz, tylko można sie z takimi opiniami spotkać, niestety ;) Quote
HuSkYdIaNa Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 psiaka masz cuuuuuuuuudnego:loveu: zazdroszcze ci:mad: zbir sobie może bez smyczy biegać poza domem, no jak nie ma ogrodzenia, a Diana nie bo odrazu siup i już jej nie ma:-( no ale psiak cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuddddddddddddddnnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyy Quote
Tośka_m Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Pewnie się zainstalowali w jakimś lasku, na polanie albo nad jeziorkiem i zostawili nas, okrutnicy :placz: Quote
Patikujek Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 My się tu zamartwiamy a oni gdzies balują, to powinno być karalne:shake: Quote
Patikujek Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Ja chcę zdjęcia i nie obchodzi mnie gdzie się podziewa pani i jej pies Quote
gochgoch Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 właśnie, właśnie!!!!!!!!!!! gdzie się podziewacie!?!!! :mad::mad::mad: Quote
Esfera Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [SIZE="4"]witam witam i przepraszam za chwile milczenia :D jestem cały czas w domu z tym że postanowiłam sobie zrobić urlop od komputera ;) ze Zbirem chodzimy na spacerki wcześnie rano i późno wieczorem bo wiadomo - nie da się :cool3: ja sama postanowiłam zająć się wyrobem koszyków wiklinowych i spędzam tak południa a moje dziadostwo bacznie obserwuje z cienia moje poczynania ;) a właściwie nasze bo sama nie plete :D i nie bijcie.. nie mam ani pół fotki.. bo mój aparat wyjechał na wakacje :roll: ale obiecuje was zawalić zdjęciami jak tylko dorwe go w swoje ręce :D :diabloti: Quote
Tośka_m Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Esfero moja kochana, już się martwiłam o Ciebie i Zbira. Czuj się opierdzielona za tak długie milczenie :lmaa: Pleciesz koszyki? Rewelacja! Zamawiam jeden! Albo i dwa :cool3: :evil_lol: Quote
Esfera Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 czuje się zbesztana :evil_lol: i błagam o wybaczenie mego niecnego postępku ;) za twe scharatane nerwy [SIZE="1"]zrobie Ci koszyk ! tylko, że ja dopiero się ucze moja droga ucze :cool3: :D Quote
Esfera Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 znalazłam trochę starszych zdjęć - żeby nie było że się lenie :cool3: :evil_lol: moja kropka :evil_lol: wykadrowana kropa :evil_lol: mój mężczyzna prawie z profilu :diabloti: z uciętym jęzorkiem ;) pozdrawiamy Zbirak i Esferaka :diabloti: Quote
KaRa_ Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Spacereczek:cool3: A tak szczerze mówiąc bardzo żadko widze spuszczone na spacerach husky, a tu widze Zbir ładnie sobie spaceruje czyli jednak da sie opanować te ucieczki i dobrze wychowac;) Quote
Recommended Posts