Daisunia Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Haska 12 - moja malamutka tez ma taki nosek i raczej juz naszym tak zostanie... taka juz uroda ;) z reszta napisz do SH ona napisze ci wiecej na ten temat ;) Quote
Esfera Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 moja łamaga.. :evil_lol: moja ubrudzona łamaga :evil_lol: :cool3: Quote
Tośka_m Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='Esfera'] Aż mu się łapenia wykrzywiła od tej pasji rozwalania patoli :evil_lol: Wczoraj widziałam zjawiskowego psa - jakiegoś mixa haszczaka - pies był kruczoczarny i miał takie niebieskie oczy jak Zbir. Był obłędny :loveu: Quote
bigos Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Esfera napisał(a):moja łamaga.. :evil_lol: Zbir!!!!!!!!!Ale tego się nie je!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dove Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Hihi, lepiej niż bóbr, TAAAAAAAKIEEEEEEEEE drzewo przegryźć.....! :cool1: Quote
Klaudia:-) Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 O nowe zdjątka się pojawiły,piesek rewelka,a fotki z drewiekiem miodzio. Quote
Esfera Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Tośko Ma - mój sąsiad ma takiego pięcioletniego miksa owczarka niemieckiego z huskim - jest obłędny ! :D maść owczarkowa a wszystko inne z huskiego :D bigos - Kasiu niestety on to zjadł :evil_lol: dove - wszystkie drzewka w sadzie wygryzł :evil_lol: Klaudia:-) - dziękujemy :) Quote
KaRa_ Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Ale ma śnieżny nochal:lol: Ktoś tu psa nie karmi,że musi biedaczysko same sobie radzic:mad: :lol: Quote
gochgoch Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 co za przystojniak!!!!!!!!!!!!! :mdleje::mdleje: Quote
bigos Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Witaj Olu! Mam płytkę z muzyką Timo Mass i Pati Yang:razz::razz::razz:Jesteś zainteresowana:cool3::cool3::cool3:Jeśli tak to poprosze o namiary e-mail! P.S. W najbliższym czasie będę w posiadaniu singli (strony B) DM!Też mogę podesłać:cool3::cool3::cool3: pozdrawiam Quote
haska_12 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 haska_12 - co do nosa.. Czytałam kiedyś, że to zjawisko występuje sezonowo i ma na to wpływ światło słoneczne więc bez obaw zejdzie napewno :D u mojego już pionowej krechy nie ma :) a co do jego wzrostu to ma 56 cm w kłębie :) O widzisz :) Nie wiem czy pisałam ale Oskar jest pół malamutem pół siberianem i ma 63 cm w kłębie :) A nochal może zejdzie :evil_lol: Quote
haska_12 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Haska moze przypadkiem te zaprzegi miały byc na Przysłupiu w Biesisku? No co ty :) Ja mieszkam w woj.podlaskim i tam napewno bym nie jechała specjalnie na wyścigi psich zaprzęgów :) Chociaz jestem wariatką tak jak Oskar i bym mogła pojechac i tam :eviltong: Tylko.... yyy ja nie posiadam prawka :eviltong: Quote
Patikujek Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Jeszcze trochę i sobie je zrobisz!!!!:evil_lol: Quote
Esfera Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Tośka m - :evil_lol: ;) KaRa_TC - nie dość że sam musi sobie radzić to jeszcze rodzine utrzymywać :evil_lol: zawsze przynosi jakąś sarenke albo królika na obiad ;) gochgoch - dziękujemy :) bigos - dziękuje Kasiu ale wyposażona już jestem w Timo Massa :evil_lol: ale single DM poproszę :evil_lol: :) mejla podam na privie :) haska_12 - no to Twój Oskar to duży chłopak jest :D Quote
Esfera Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 jako że wyszedł mi aparat i brak mi nowych zdjęć :oops: pragne zadowolić was moimi przeróbkami :evil_lol: ;) moje dziadostwo w czerni i w bieli :evil_lol: przeróbka numero uno przeróbka numero dos Quote
KaRa_ Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Esfera napisał(a):jako że wyszedł mi aparat i brak mi nowych zdjęć :oops: pragne zadowolić was moimi przeróbkami :evil_lol: ;) moje dziadostwo w czerni i w bieli :evil_lol: przeróbka numero uno przeróbka numero dos No,no świetne przeróbeczki tak dostojnie zbir wygląda na nich:razz: Quote
Esfera Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 KaRa_TC - podciągnełam trochę jego dostojność :evil_lol: ;) ;) a tu mam jeszcze jedno ze starych zbiorów które nosi tytuł : "wielkie lizanie" Quote
Patikujek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Kochany psiulek, nie wiedać żęby coś ze zbira w nim było!!!:loveu: Quote
bigos Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 przeróbka numero dos Ale efekcik:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
haska_12 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 bigos napisał(a): przeróbka numero dos Ale efekcik:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A jaki nowoczesny :eviltong: Dasz rade przeliczyć ile ma panienek ;) ? Quote
Tośka_m Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Czarno - białe fajne, ale i tak wolę kolorowe :eviltong: , bo widać big blu ajs :loveu: :lol: Quote
Patikujek Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Pewnie te oczy nie są tak cudne w czerni i bieli :) Quote
Recommended Posts