Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

*luthien* napisał(a):
Esferko, jedziesz może na zlot?:razz:

właśnie dobiegła informacja o zlocie do mych uszu :evil_lol: tylko nic więcej nie wiem na ten temat prócz tego że jest :cool3: Luthienko :lol:

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bigos napisał(a):
Esferka zabieraj Zbira i na zlocik...

Ja może będę z Bigoskiem

Kasio jestem na 80% zdecydowana że pojedziemy :cool3: jeśli nie będziemy gdzieś w Bieszczadach wtedy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

kalinaM napisał(a):
esfera jedź;) ze Zbirem hasiorem..., bo i ja biore swego hasiora poznasz go na żywo:evil_lol:

jak pojedziemy to napewno ze Zbirem :diabloti: ale jeszcze nic nie wiem :)

Posted

Tośka_m - zimową porą Zbir ma jasną kreche wzdłuż nochala :D tylko zimową porą a tak to nos - węgiel :evil_lol:

aśka-od-dagona - droga Joanno od Czarnego Słońca zamierzam być w zacnych Bieszczadach gdzieś w sierpniu albo pierwsze dwa tygodnie albo drugie :evil_lol: a w jakich terminach Ty tam się teleportujesz ? :cool3:

KaRa_TC - więc być może poznamy się Karo narazie na 81% :evil_lol: ;)

*luthien* - żeby to było a psik :evil_lol:

Alynkaaa - witamy w naszej galerii i zapraszamy ponownie :)

Posted

Tak własnie w tym terminie znaleźć mnie można:p TU bo wcześniej to bede przez Beskid Niski leźć;) pojawiam sie jeszcze w okolicy październikia/listopada, stycznia, 'wielkiejnocy', czerwca:D jakby mnie kto szukał kiedyś:]

Posted

Ja miałam być na psich zaprzęgach w Bieszczadach :) Ale nie pojechałam :/ Ej mój Oskar tesh ma taki nochal :) Czy wiesz może czy to psom schodzi czy to już taki bedzie? Ile twój Zbir ma cm.w kłębie ?

Posted

aśka-od-dagona - :evil_lol: ja to się muszę zapytać mojego TZ gdzie będziemy się włuczyć :cool3: ale wezme pod uwagę to schronisko i być może uda nam się spotkać :D :evil_lol:
widzę że koleżanka Joanna kocha góry :D

haska_12 - co do nosa.. Czytałam kiedyś, że to zjawisko występuje sezonowo i ma na to wpływ światło słoneczne więc bez obaw zejdzie napewno :D u mojego już pionowej krechy nie ma :)
a co do jego wzrostu to ma 56 cm w kłębie :)

Patikujek_Zabrze - na grzybiarzy :evil_lol:
witamy w naszej galerii :)