Esfera Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 KaRa_TC napisał(a): Aaa wilczek zjadl pania:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: zostala mu tylko kosc udowa:lol: pani jest bez nogi ale to nieprzeszkadza jej w funkcjonowaniu :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Leniuchy, biegać, szaleć, a nie sie obijać:mad: ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 O. Esfera. Miło Cię zobaczyć :cool3: Egzamin... Hmmm... powiem tak - zaszaleli z pytaniami :evil_lol: Przyznaj się - co studiujesz? Na OŚ przedmioty są naprawdę ciekawe :razz:... Dużo chemii w przeróżnych postaciach, mikrobiologia, zoologia, botanika, meteorologia, genetyka, gleboznawstwo, monitoring, trochę innych pierdół i kwiatki w postaci kanalizacji i wodociągów :cool3: Quote
Esfera Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Tośka_m napisał(a): O. Esfera. Miło Cię zobaczyć :cool3: Egzamin... Hmmm... powiem tak - zaszaleli z pytaniami :evil_lol: Przyznaj się - co studiujesz? Na OŚ przedmioty są naprawdę ciekawe :razz:... Dużo chemii w przeróżnych postaciach, mikrobiologia, zoologia, botanika, meteorologia, genetyka, gleboznawstwo, monitoring, trochę innych pierdół i kwiatki w postaci kanalizacji i wodociągów :cool3: :oops: :evil_lol: ach w porównaniu do Ciebie to ja mam nudy :evil_lol: saaame nudy :diabloti: studiuje tzw 'informatykę' :roll: fuj :evil_lol: marzy mi się genetyka, łąkarstwo itd.. :evil_lol: chyba o czymś pomyśle.. :cool3: Quote
Esfera Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 madzia i medor napisał(a):Leniuchy, biegać, szaleć, a nie sie obijać:mad: ;) :evil_lol: :evil_lol: Madzio czasem musimy poleniuchować :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Life is brutal :diabloti: Dobranoc Esfer, dobranoc Zbir, dobranoc fin myszko ;) Quote
Esfera Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Tosiek chciała zdjęcie a ja... powtarzam się ze zdjęciem [SIZE="1"](bo jest moim ulubionym) :evil_lol: :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Pozycja horyzontalna :lol: Kobieto, jak to się stało, że Ty pod ławką się znalazłaś? :razz: Hłe hłe, Ozzulec ma taką samą obróżkę. To znaczy w odpowiednio mniejszym rozmiarze :evil_lol: Zdjęcie obejrzałam, to mogę teraz z czystym sumieniem iść lulu ;-) Dobranoc Esfero i Zbirze! Quote
Esfera Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 postanowiłam poleżeć ze Zbirem a przypadek sprawił że leżał z nami aparat :evil_lol: apropo obróżki :cool3: mam bzika na punkcie tego wzoru :D i gratuluje gustu :D Quote
bigos Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 To ja też pokazuję :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Daisunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 ahh te blekitne oczęta :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Esfera Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 gochgoch, bigos, madzia i medor, Daisunia - bardzo się cieszę że wam się podoba :evil_lol: :) Quote
Mi. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 też tak umiem :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Esfera Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 *luthien* napisał(a): też tak umiem :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: Quote
Daisunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :lol: a przy okazji zapraszam do naszej malamuciej galerii :lol: sa nowe zdjątka ;) Quote
Esfera Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Daisunia napisał(a)::lol: a przy okazji zapraszam do naszej malamuciej galerii :lol: sa nowe zdjątka ;) już biegnem :cool3: :evil_lol: Quote
Recommended Posts