nathaniel Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Tośka_m']Esfera - musisz wcześniej chodzić spać, to wtedy ONki z odkręcanymi łapkami nie będą Ci się śniły :evil_lol: mnie się dzisiaj śnił Iwan. Ten od Delfina :megagrin: Ja was proszę piszcie Ivan przez V, nie przez W, ja sie dziwie ze za mna Ivan i Delfin wolaja (mam na nazwisko Iwan i strasznei mnie denerwuje jak ktos pisze Ivan i Delfin przez W :mad: ) Quote
Tośka_m Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Nathaniel - wybacz moją karygodną niewiedzę na temat tego jak się pisze Ivan. Quote
nathaniel Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Tośka_m']Nathaniel - wybacz moją karygodną niewiedzę na temat tego jak się pisze Ivan. Masz racje karygodna :evil_lol: , poprostu mnei to irytuje ;) I dziękuje za wyrozumiałość :) Quote
bigos Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Tośka_m'] mnie się dzisiaj śnił Iwan. Ten od Delfina :megagrin: No to dopiero koszmar:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
aśka-od-dagona Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Biedna Nathaniel...a piękne czarne oczy masz?:p Esfera- tam niestety jest napisane 'przyszły' więc tak ucze się;) Quote
Esfera Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Klaudia:-) - dziękujemy i obiecuje że się postaram o ciąg dalszy :evil_lol: nathaniel - ja również dziękuje za zwrócenie uwagi, które odniosłam także do siebie - zdaża mi się stosować taką niepoprawną pisownie tegóż słowa :evil_lol: ;) Tośka m - widzisz widzisz ? :evil_lol: ile się można dowiedzieć w mojej galerii ? ;) bigos - najstraszniejszy :evil_lol: aśka-od-dagona - błagam o wybaczenie mojego niedopatrzenia :modla: :evil_lol: a na kiedy to się uczysz ? jaka data ? ;) Quote
nathaniel Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Biedna Nathaniel...a piękne czarne oczy masz?:p Na szczęście nie :) Quote
aśka-od-dagona Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Nathaniel- kamień z serca;) Esfer- że tak to ujme na 'powakacjach':p poczatek października... Ale gdzie focisze? Quote
AguŚ Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Piękny Haszczak :) :loveu: mam identyczną sunię, takie samo umaszczenie, no może ton jaśniejsze :) :* Quote
Esfera Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 AguŚ - dziękuje w imieniu Zbira :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 No. Nie ma to jak dobre Esferowe foty na dobranoc :lol: Coś go troszku pokręciło :evil_lol: Quote
Esfera Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Tośka_m napisał(a):No. Nie ma to jak dobre Esferowe foty na dobranoc :lol: Coś go troszku pokręciło :evil_lol: :diabloti: z myślą o chłodnym śnie na upalną noc :cool3: kręcił się tak przez dobre 4 minuty :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Esfera napisał(a): prawie jak zraszacz :evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Witam:sweetCyb: fot niestety nie widze:placz: ale za to wypatrzyłam ciekawą rzecz w kalendarzu:evil_lol: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!:new-bday::BIG::tort::laola::knajpa::popcorn::beerchug::drinking::cunao::drinka::drink1::chlup::Rose::BIG::megagrin: Quote
bigos Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Witam:sweetCyb: fot niestety nie widze:placz: ale za to wypatrzyłam ciekawą rzecz w kalendarzu:evil_lol: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!:new-bday::BIG::tort::laola::knajpa::popcorn::beerchug::drinking::cunao::drinka::drink1::chlup::Rose::BIG::megagrin: Jaką, proszę się pochwalić:mad: :mad: :mad: Quote
aśka-od-dagona Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Bigos...jakaś Ty nie domyslna:evil_lol: Esfer ma urodziny:cool1: inaczej bym nie wywaliłą tych wszystkich emotek w poście powyżej:eviltong: Quote
bigos Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 O kurcze, no to ja szybciutko składam zyczenia wszystkiego naj...naj...naj... Quote
Tośka_m Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Esfera - jeśli to prawda co ptaszki ćwierkają o Twoich urodzinach - wszystkiego naj!! :new-bday: :BIG: :laola: Pomyślnych wiatrów podczas sesji!! :multi: Quote
Esfera Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 :evil_lol: no proszę jak to nic nie umknie sokolemu oku Joanny :diabloti: :lol: tak tak mam dziś urodziny :cool1: dziękuje Wam dziewczyny za życzenia :cool3: sama upije się w samotności i popłacze :evil_lol: bo to już nie ten wiek gdzie cieszy się z daty narodzin :cool3: tylko zaczyna odczuwać pazur czasu :diabloti: ;) Quote
Esfera Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 chciałam puścić plotkę w obieg :cool3: nie tylko ja mam dziś urodziny :cool3: ktoś kto wypatrzył ciekawostkę w kalendarzu również obchodzi dzisiejszego dnia urodziny :diabloti: wszystkiego najlepszego Joanno można by rzec żeśmy prawie bliźniaczki :evil_lol: :new-bday: :beerchug: :evil_lol: Quote
Esfera Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 nie wiem co to się podziało z tymi fotami :roll: ja również ich niewidzę :mad: więc wstawie jeszcze raz :D na ochłode :diabloti: Quote
aśka-od-dagona Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Heh...nie tylko ja mam sokole oczy(choć krótkowidz jezdem:evil_lol: )dzięki Ci Esfer:p Bliźniaczko:diabloti: no, ale koniec tych czułości:cool1: za komentowanie fot trza się wziąść:diabloti: Tyle, ze co tu duzo mówić: super:multi: a na ostatniej gdyby nie kolczatka, mógłby w jakimś pismie robic za wilka:evil_lol: Quote
Recommended Posts