Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tośka_m']Esfera - musisz wcześniej chodzić spać, to wtedy ONki z odkręcanymi łapkami nie będą Ci się śniły :evil_lol:
mnie się dzisiaj śnił Iwan. Ten od Delfina :megagrin:

Ja was proszę piszcie Ivan przez V, nie przez W, ja sie dziwie ze za mna Ivan i Delfin wolaja (mam na nazwisko Iwan i strasznei mnie denerwuje jak ktos pisze Ivan i Delfin przez W :mad: )

Posted

[quote name='Tośka_m']Nathaniel - wybacz moją karygodną niewiedzę na temat tego jak się pisze Ivan.

Masz racje karygodna :evil_lol: , poprostu mnei to irytuje ;) I dziękuje za wyrozumiałość :)

Posted

Klaudia:-) - dziękujemy i obiecuje że się postaram o ciąg dalszy :evil_lol:

nathaniel - ja również dziękuje za zwrócenie uwagi, które odniosłam także do siebie - zdaża mi się stosować taką niepoprawną pisownie tegóż słowa :evil_lol: ;)

Tośka m - widzisz widzisz ? :evil_lol: ile się można dowiedzieć w mojej galerii ? ;)

bigos - najstraszniejszy :evil_lol:

aśka-od-dagona - błagam o wybaczenie mojego niedopatrzenia :modla: :evil_lol: a na kiedy to się uczysz ? jaka data ? ;)

Posted

Tośka_m napisał(a):
No. Nie ma to jak dobre Esferowe foty na dobranoc :lol:
Coś go troszku pokręciło :evil_lol:

:diabloti: z myślą o chłodnym śnie na upalną noc :cool3:

kręcił się tak przez dobre 4 minuty :evil_lol:

Posted

Witam:sweetCyb: fot niestety nie widze:placz: ale za to wypatrzyłam ciekawą rzecz w kalendarzu:evil_lol:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!:new-bday::BIG::tort::laola::knajpa::popcorn::beerchug::drinking::cunao::drinka::drink1::chlup::Rose::BIG::megagrin:

Posted

aśka-od-dagona napisał(a):
Witam:sweetCyb: fot niestety nie widze:placz: ale za to wypatrzyłam ciekawą rzecz w kalendarzu:evil_lol:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!:new-bday::BIG::tort::laola::knajpa::popcorn::beerchug::drinking::cunao::drinka::drink1::chlup::Rose::BIG::megagrin:

Jaką, proszę się pochwalić:mad: :mad: :mad:

Posted

:evil_lol: no proszę jak to nic nie umknie sokolemu oku Joanny :diabloti: :lol:

tak tak mam dziś urodziny :cool1: dziękuje Wam dziewczyny za życzenia :cool3:
sama upije się w samotności i popłacze :evil_lol: bo to już nie ten wiek gdzie cieszy się z daty narodzin :cool3: tylko zaczyna odczuwać pazur czasu :diabloti: ;)

Posted

chciałam puścić plotkę w obieg :cool3: nie tylko ja mam dziś urodziny :cool3:

ktoś kto wypatrzył ciekawostkę w kalendarzu również obchodzi dzisiejszego dnia urodziny :diabloti:

wszystkiego najlepszego Joanno można by rzec żeśmy prawie bliźniaczki :evil_lol: :new-bday: :beerchug: :evil_lol:

Posted

Heh...nie tylko ja mam sokole oczy(choć krótkowidz jezdem:evil_lol: )dzięki Ci Esfer:p Bliźniaczko:diabloti:

no, ale koniec tych czułości:cool1: za komentowanie fot trza się wziąść:diabloti:
Tyle, ze co tu duzo mówić: super:multi: a na ostatniej gdyby nie kolczatka, mógłby w jakimś pismie robic za wilka:evil_lol: