Esfera Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 i bez lampy z domieszką słońca :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Esfera']i bez lampy z domieszką słońca :evil_lol: Piękne oczy:loveu:Teraz musi byc mu neco goraco z tym futrem?:razz: Quote
Esfera Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 bigos, Tośka_m, kalinaM - :loveu: :cool3: [quote name='KaRa_TC']Piękne oczy:loveu:Teraz musi byc mu neco goraco z tym futrem?:razz: no na wzdycha się chłopak przy tym upale, więc nie ruszam go tak od 9 do 18 :evil_lol: a jak ruszymy gdzieś po 18 to wrzuca się do sadzawki w lesie nawet się nie zastanawiając :diabloti: Quote
KaRa_ Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Esfera napisał(a):no na wzdycha się chłopak przy tym upale, więc nie ruszam go tak od 9 do 18 :evil_lol: a jak ruszymy gdzieś po 18 to wrzuca się do sadzawki w lesie nawet się nie zastanawiając :diabloti: To troszke sie nameczy z tym uapel bo to dopiero poczatek;) . Moje teraz jak widza wode odrazu w niej siedza:lol: Quote
Esfera Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 KaRa_TC napisał(a):To troszke sie nameczy z tym uapel bo to dopiero poczatek;) . Moje teraz jak widza wode odrazu w niej siedza:lol: też nie chcą wyłazić ? :cool3: Quote
KaRa_ Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Esfera napisał(a):też nie chcą wyłazić ? :cool3: Oj wogole, mogly caly dzien przesiedzic w wodzie;) Quote
aśka-od-dagona Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Mój też, 24/7/365 by w wodzie siedział... A oczy Zbira sa najpiekniejsze:) Quote
Esfera Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 aśka-od-dagona napisał(a):Mój też, 24/7/365 by w wodzie siedział... A oczy Zbira sa najpiekniejsze:) taki urok burków :diabloti: :diabloti: ja też mam niebieskie oczy :cool3: :evil_lol: ;) Quote
Tośka_m Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Esfera - a co Ty tu robisz o tej godzinie?? Uczysz się tak jak ja? :cool3: :evil_lol: Quote
Esfera Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 [quote name='Tośka_m']Esfera - a co Ty tu robisz o tej godzinie?? Uczysz się tak jak ja? :cool3: :evil_lol: hoh no proszę :evil_lol: staram się :evil_lol: :evil_lol: widze że studenci po nocach na dogo przesiadują :evil_lol: Quote
Esfera Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 damy trochę chłodu na te upalne dni.. :evil_lol: mam sopelek :cool3: i ręke sąsiada :diabloti: Quote
e.v.a Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Esfera'] mam sopelek :cool3: i ręke sąsiada :diabloti: :crazyeye:u nas upaly a u was sniegu pod dostatniem :crazyeye: :evil_lol: Quote
aśka-od-dagona Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 No, prosze, prosze, ale czy taki sam piękny błekit tych oczu jak u Zbira?:cool3: Ech...studenci to na dogo, a przyszli laureci:roflt: olimpaidy historycznej nad ksiązkami:diabloti: a z ta ręka to wyglada jak potwór:p Quote
Medorowa Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 O rety - wilk:crazyeye: :evil_lol: Mojemu bratu strasznie podoba się ta rasa, muszą mu pokazać Twoją galerię:razz: :eviltong: Quote
Daisunia Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 super to zdjecie z sopelkiem :)))))))))))))))))))) Quote
dove Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Przepiękny piesek!!!! Jestem oczarowany :-) Pozdrawiam Quote
Esfera Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 dzień doberek wszystkim ! :D właśnie weszliśmy do domu :) byliśmy ze Zbirem oraz jego pół rocznym kolegą o wdzięcznym imieniu Toster (goldenkiem) na przeeeedługim spacerku :D wszyscy jesteśmy zadowoleni :evil_lol: niestety moje rozkojarzenie doprowadziło do tego iż nie wziełam aparatu :oops: :shithappens: ale po łikendzie znów idziemy więc wam dostarczymy świeżych fot :) evaxon - niestety lato u nas w pełni :evil_lol: aśka-od-dagona - laureat olimpiady historycznej ? :cool3: no proszę proszę i jeszcze się uczysz ? :confused: apropo Zbira potwora to on taki zaaawsze.. :D madzia i medor - pokaż pokaż ;) Daisunia - dziękujemy :) dove - witamy Dove w naszej galerii :) i to jeszcze rodzinę :evil_lol: dziękujemy za komplementy :) zapraszamy ponownie i serdecznie pozdrawiamy ;) KaRa_TC noo :D sąsiad ma odkręcaną rękę ;) a tak apropo śniło mi się że prócz Zbira miałam jeszcze rodezjana, i onka z odkręcanymi łapkami.. :stupid: :D Quote
Tośka_m Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Esfera - musisz wcześniej chodzić spać, to wtedy ONki z odkręcanymi łapkami nie będą Ci się śniły :evil_lol: mnie się dzisiaj śnił Iwan. Ten od Delfina :megagrin: Quote
Esfera Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 [quote name='Tośka_m']Esfera - musisz wcześniej chodzić spać, to wtedy ONki z odkręcanymi łapkami nie będą Ci się śniły :evil_lol: mnie się dzisiaj śnił Iwan. Ten od Delfina :megagrin: Tośko wydaje mi się że za dużo się uczymy :diabloti: :cool3: współczuje koszmaru :evil_lol: Quote
Esfera Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 luthien - coś w tym jest bo Zbir potem usiłował nosić to na nosie :evil_lol: Quote
Recommended Posts