Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łał :-o Bjutiful.

Powiedz mi, czy on wyje tak fajnie, po wilkowemu?
Bo łajka mojego TZa (jedyny pierwotny szpic, z jakim miałam bliski kontakt) ma czasami w nocy takie wkrętki, że siedzi i wyje. A wyje tak właśnie po wilkowemu - smutno, przejmująco, długo i żałośnie. Aż człowiekowi skóra cierpnie...

Posted

[quote name='Tośka_m']
Łał :-o Bjutiful.

Powiedz mi, czy on wyje tak fajnie, po wilkowemu?
Bo łajka mojego TZa (jedyny pierwotny szpic, z jakim miałam bliski kontakt) ma czasami w nocy takie wkrętki, że siedzi i wyje. A wyje tak właśnie po wilkowemu - smutno, przejmująco, długo i żałośnie. Aż człowiekowi skóra cierpnie...

Tośko - moje dziadostwo (:evil_lol: ) wyje tylko wtedy gdy cieszy się na spacer i widzi że mam coś specjalnego dla niego :cool3: i nie jest to takie piękne wycie jak opisujesz a raczej coś w stylu : "daj mi toooo" "chodźmy juuuuż" przemieszane z lekkim ujadaniem :cool3: ale wygląda przy tym bosko :evil_lol:
a aprapo łajki Twojego TZa - łajki spędzają mi sen z powiek :D

[quote name='KaRa_TC'] Sliczny jest to widok,widzac biegnacego husky
stu procentowo się z Tobą zgadzam :)

[quote name='KaRa_TC']Przystojniak niezły z Zbira
:oops: ;)

bigos dziękujemy.. :oops: :D

Posted

a aprapo łajki Twojego TZa - łajki spędzają mi sen z powiek :-D

Łajki mają to do siebie, że spędzają sen z powiek tym, którzy je chcą mieć i tym, którzy je już mają :diabloti:
A o jakiej myślałaś? Wschodniosyberyjskiej, zachodniosyberyjskiej, rosyjsko-europejskiej, karelko-fińskiej czy tej nowej, którą starają się zarejestrować w FCI?

Posted

Tośka_m napisał(a):
Łajki mają to do siebie, że spędzają sen z powiek tym, którzy je chcą mieć i tym, którzy je już mają :diabloti:
A o jakiej myślałaś? Wschodniosyberyjskiej, zachodniosyberyjskiej, rosyjsko-europejskiej, karelko-fińskiej czy tej nowej, którą starają się zarejestrować w FCI?

karelo - fińskiej :) i o jakuckiej :D
Twoje pierwsze zdanie to święta prawda podejrzewam :cool3:

Posted

karelo - fińskiej :smile: i o jakuckiej :-D
Twoje pierwsze zdanie to święta prawda podejrzewam :cool3:

A są w ogóle przedstawiciele tych ras w Polsce? Bo łajek wschodnio- i zachodniosyberyjskich jest sporo, rosyjsko-europejskich jak na lekarstwo, a o karelsko-fińskiej i jakuckiej w naszym kraju nie słyszałam.

A myślisz tak serio czy tylko w sferze marzeń? ;)
Bo łajki to są naprawdę bardzo specyficzne psy.

Posted

Esfera - jak wrażenia po koncercie????

Ja jestem zachwycona. Stałam pod sceną i miałam Dave'a i Martina "na wyciągnięcie ręki".

P.S. Bardzo się cieszę, że mogłyśmy sie poznać:lol:

Posted

Milczenie odbieram jako zmęczenie "materiału" po koncercie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Oj, nieźle musiałaś zabalować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Czekam na Twoją relację:mad::loveu::loveu::loveu:

Posted

Tośka mnarazie to napewno tylko w sferze marzeń :)
ale może kiedyś.. na teraz za mało o nich wiem i nie znam żadnej :)

aśka-od-dagona :) :evil_lol:

*luthien* prawie prawie ;)

Klaudia:-) witaj Klaudiu :) foty się tworzą.. ;) będą będą :)

Posted

[quote name='bigos']Esfera - jak wrażenia po koncercie????

Ja jestem zachwycona. Stałam pod sceną i miałam Dave'a i Martina "na wyciągnięcie ręki".

P.S. Bardzo się cieszę, że mogłyśmy sie poznać:lol:

witaj Kasiu :)
przeżyłam prawdziwe uniesienie dźwiękowe :evil_lol: :evil_lol:
jestem poprostu pod wrażeniem profesjonalistów :evil_lol: tak dobrego show ( ( :diabloti: ) dawno oj bardzo dawno nie widziałam :)
to co wyprawia Dave na scenie mnie zachwyca :cool3: jest to napewno nieskopiowalne :cool3:
jedno jest pewne Depeche Mode to najwspanialsza formacja na tej jakże umęczonej planecie :evil_lol: :evil_lol: :lol:

i ja bardzo się cieszę że mogłyśmy się poznać :) łączą nas już dwie rzeczy dogo i DM :diabloti: :cool3:

:diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Esfera']witaj Kasiu :)
przeżyłam prawdziwe uniesienie dźwiękowe :evil_lol: :evil_lol:
jestem poprostu pod wrażeniem profesjonalistów :evil_lol: tak dobrego show ( ( :diabloti: ) dawno oj bardzo dawno nie widziałam :)
to co wyprawia Dave na scenie mnie zachwyca :cool3: jest to napewno nieskopiowalne :cool3:
jedno jest pewne Depeche Mode to najwspanialsza formacja na tej jakże umęczonej planecie :evil_lol: :evil_lol: :lol:

i ja bardzo się cieszę że mogłyśmy się poznać :) łączą nas już dwie rzeczy dogo i DM :diabloti: :cool3:

:diabloti: :diabloti:

Witaj Olu! Podpisuję się pod tym co napisalaś! Koncert był rewelacyjny, Gahan, Martin w świetnej formie (nie zapominam takze o Andym z "kosmodromu":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ). Jeszcze nie mogę ochłonąć!

Jedyne co bym troszkę zmieniła, to setlista, ale oczywiście nie narzekam:lol:

pozdrawiam Cię serdecznie i SEE YOU NEXT TIME...

Posted

[quote name='bigos']Witaj Olu! Podpisuję się pod tym co napisalaś! Koncert był rewelacyjny, Gahan, Martin w świetnej formie (nie zapominam takze o Andym z "kosmodromu":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ). Jeszcze nie mogę ochłonąć!

Jedyne co bym troszkę zmieniła, to setlista, ale oczywiście nie narzekam:lol:

pozdrawiam Cię serdecznie i SEE YOU NEXT TIME...

ja też nie mogę ochłonąć i w kółko słucham DM :evil_lol: mam nadzieje, że przy okazji kolejnego koncertu w Polsce (:evil_lol: ) znów się spotkamy :)

dziękuje za pozdrowienia i również pozdrawiam :D