Esfera Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Anetta oto kolejna część paraliżu :evil_lol: Tośka m wilk wyjący :evil_lol: i jeszcze jedno moje kochanie :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Łał :-o Bjutiful. Powiedz mi, czy on wyje tak fajnie, po wilkowemu? Bo łajka mojego TZa (jedyny pierwotny szpic, z jakim miałam bliski kontakt) ma czasami w nocy takie wkrętki, że siedzi i wyje. A wyje tak właśnie po wilkowemu - smutno, przejmująco, długo i żałośnie. Aż człowiekowi skóra cierpnie... Quote
KaRa_ Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Sliczny jest to widok,widzac biegnacego husky:loveu: Przystojniak niezły z Zbira:cool3: Quote
bigos Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Niezły ten paraliż:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...i niezły ten portrecik:loveu::loveu::loveu: Quote
Esfera Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 [quote name='Tośka_m'] Łał :-o Bjutiful. Powiedz mi, czy on wyje tak fajnie, po wilkowemu? Bo łajka mojego TZa (jedyny pierwotny szpic, z jakim miałam bliski kontakt) ma czasami w nocy takie wkrętki, że siedzi i wyje. A wyje tak właśnie po wilkowemu - smutno, przejmująco, długo i żałośnie. Aż człowiekowi skóra cierpnie... Tośko - moje dziadostwo (:evil_lol: ) wyje tylko wtedy gdy cieszy się na spacer i widzi że mam coś specjalnego dla niego :cool3: i nie jest to takie piękne wycie jak opisujesz a raczej coś w stylu : "daj mi toooo" "chodźmy juuuuż" przemieszane z lekkim ujadaniem :cool3: ale wygląda przy tym bosko :evil_lol: a aprapo łajki Twojego TZa - łajki spędzają mi sen z powiek :D [quote name='KaRa_TC'] Sliczny jest to widok,widzac biegnacego husky stu procentowo się z Tobą zgadzam :) [quote name='KaRa_TC']Przystojniak niezły z Zbira :oops: ;) bigos dziękujemy.. :oops: :D Quote
Tośka_m Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 a aprapo łajki Twojego TZa - łajki spędzają mi sen z powiek :-D Łajki mają to do siebie, że spędzają sen z powiek tym, którzy je chcą mieć i tym, którzy je już mają :diabloti: A o jakiej myślałaś? Wschodniosyberyjskiej, zachodniosyberyjskiej, rosyjsko-europejskiej, karelko-fińskiej czy tej nowej, którą starają się zarejestrować w FCI? Quote
Esfera Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 troszkę popodskakuje.. :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 I z półobrotu...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Esfera Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Tośka_m napisał(a):Łajki mają to do siebie, że spędzają sen z powiek tym, którzy je chcą mieć i tym, którzy je już mają :diabloti: A o jakiej myślałaś? Wschodniosyberyjskiej, zachodniosyberyjskiej, rosyjsko-europejskiej, karelko-fińskiej czy tej nowej, którą starają się zarejestrować w FCI? karelo - fińskiej :) i o jakuckiej :D Twoje pierwsze zdanie to święta prawda podejrzewam :cool3: Quote
Esfera Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 bigos napisał(a):I z półobrotu...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mało brakowało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Esfera Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 mój grzeczny chłopiec.. :diabloti: i to chyba tyle na dzisiaj :) pozdrawiamy Esfer i Zbirak Quote
Tośka_m Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 karelo - fińskiej :smile: i o jakuckiej :-D Twoje pierwsze zdanie to święta prawda podejrzewam :cool3: A są w ogóle przedstawiciele tych ras w Polsce? Bo łajek wschodnio- i zachodniosyberyjskich jest sporo, rosyjsko-europejskich jak na lekarstwo, a o karelsko-fińskiej i jakuckiej w naszym kraju nie słyszałam. A myślisz tak serio czy tylko w sferze marzeń? ;) Bo łajki to są naprawdę bardzo specyficzne psy. Quote
aśka-od-dagona Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 a ja żadnej dotad nie spotkałam... cóz w każdym razie piękny Tańczący Wilk;) Ale dlaczego Zbirze oczy zamknąłes? Ja je tak lubie...:D Quote
Mi. Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Prawie jak raper:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Esfera - jak wrażenia po koncercie???? Ja jestem zachwycona. Stałam pod sceną i miałam Dave'a i Martina "na wyciągnięcie ręki". P.S. Bardzo się cieszę, że mogłyśmy sie poznać:lol: Quote
bigos Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Milczenie odbieram jako zmęczenie "materiału" po koncercie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oj, nieźle musiałaś zabalować:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czekam na Twoją relację:mad::loveu::loveu::loveu: Quote
Esfera Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Tośka mnarazie to napewno tylko w sferze marzeń :) ale może kiedyś.. na teraz za mało o nich wiem i nie znam żadnej :) aśka-od-dagona :) :evil_lol: *luthien* prawie prawie ;) Klaudia:-) witaj Klaudiu :) foty się tworzą.. ;) będą będą :) Quote
Esfera Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='bigos']Esfera - jak wrażenia po koncercie???? Ja jestem zachwycona. Stałam pod sceną i miałam Dave'a i Martina "na wyciągnięcie ręki". P.S. Bardzo się cieszę, że mogłyśmy sie poznać:lol: witaj Kasiu :) przeżyłam prawdziwe uniesienie dźwiękowe :evil_lol: :evil_lol: jestem poprostu pod wrażeniem profesjonalistów :evil_lol: tak dobrego show ( ( :diabloti: ) dawno oj bardzo dawno nie widziałam :) to co wyprawia Dave na scenie mnie zachwyca :cool3: jest to napewno nieskopiowalne :cool3: jedno jest pewne Depeche Mode to najwspanialsza formacja na tej jakże umęczonej planecie :evil_lol: :evil_lol: :lol: i ja bardzo się cieszę że mogłyśmy się poznać :) łączą nas już dwie rzeczy dogo i DM :diabloti: :cool3: :diabloti: :diabloti: Quote
Esfera Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 zdjęcia na dobranoc :) wystraszony... :diabloti: i skupiony :cool3: :) Quote
bigos Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Esfera']witaj Kasiu :) przeżyłam prawdziwe uniesienie dźwiękowe :evil_lol: :evil_lol: jestem poprostu pod wrażeniem profesjonalistów :evil_lol: tak dobrego show ( ( :diabloti: ) dawno oj bardzo dawno nie widziałam :) to co wyprawia Dave na scenie mnie zachwyca :cool3: jest to napewno nieskopiowalne :cool3: jedno jest pewne Depeche Mode to najwspanialsza formacja na tej jakże umęczonej planecie :evil_lol: :evil_lol: :lol: i ja bardzo się cieszę że mogłyśmy się poznać :) łączą nas już dwie rzeczy dogo i DM :diabloti: :cool3: :diabloti: :diabloti: Witaj Olu! Podpisuję się pod tym co napisalaś! Koncert był rewelacyjny, Gahan, Martin w świetnej formie (nie zapominam takze o Andym z "kosmodromu":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ). Jeszcze nie mogę ochłonąć! Jedyne co bym troszkę zmieniła, to setlista, ale oczywiście nie narzekam:lol: pozdrawiam Cię serdecznie i SEE YOU NEXT TIME... Quote
Esfera Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 kto jeszcze potrafi dotknąć językiem nosa ? :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Esfera Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='bigos']Witaj Olu! Podpisuję się pod tym co napisalaś! Koncert był rewelacyjny, Gahan, Martin w świetnej formie (nie zapominam takze o Andym z "kosmodromu":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ). Jeszcze nie mogę ochłonąć! Jedyne co bym troszkę zmieniła, to setlista, ale oczywiście nie narzekam:lol: pozdrawiam Cię serdecznie i SEE YOU NEXT TIME... ja też nie mogę ochłonąć i w kółko słucham DM :evil_lol: mam nadzieje, że przy okazji kolejnego koncertu w Polsce (:evil_lol: ) znów się spotkamy :) dziękuje za pozdrowienia i również pozdrawiam :D Quote
Recommended Posts