Kati Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Przepiękny i te cudowne niebieskie oczy super fotki Quote
Esfera Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Kati - dziękujemy :) i zapraszamy ponownie Behemot - wirują pod powiekami, ogólnie ulubionym zajęciem mojego psiaka jest świrowanie :cool3: ;) oczywiście również zapraszamy ponownie :cool3: Quote
Behemot Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Esfera'] Behemot - wirują pod powiekami Nawąchał się kleju? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Słodki haszczak! :loveu: Quote
Esfera Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Behemot napisał(a):Nawąchał się kleju? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Słodki haszczak! :loveu: jego zachowanie na to wskazywało :evil_lol: :cool3: :shithappens: witaj Luthien :calus: :cool3: Quote
anetta Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 wyglada jak by by nacpany http://img363.imageshack.us/img363/5314/pict9216f3xk.jpg :evil_lol::lol: Quote
Madzia_19 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Esfera']:) z serii 'byłem kiedyś smarkaczem' ;) jaki słodziak:loveu: cudowny błękit oczu :) ach...:loveu: Quote
Esfera Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 [quote name='anetta']wyglada jak by by nacpany http://img363.imageshack.us/img363/5314/pict9216f3xk.jpg :evil_lol::lol: tak właśnie nie inaczej ;) pozdrawiamy Anete :D :evil_lol: Quote
Esfera Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 bigos napisał(a):Ta fotka exstra:laola::laola: dziękuje :oops: :D i Madzi jeszcze dziękujemy :D :cool3: Quote
Mi. Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Ojoj!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: słodka psinka! Więcej!:loveu: Quote
Madzia_19 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='Esfera']poczepanko :diabloti: cudnie wygląda w śniegu :p pop prostu extra :) Esfera, nie ma za co dziękować :) przecież to czysta prawda :p Quote
aśka-od-dagona Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Te jego oczy:iloveyou: wytrzepac i wycałowac ode mnie uprzejmie prosze;) i do łodzi kiedys przyjechac:p Quote
haska_12 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Super :) Z kąd się tak wgole wzięło takie diabelcze imię Zbir ? :lol: Fanee :) A spuszczasz swojego sierściucha luzem czy tylko na długiej lince ? Pzdr :) Quote
Esfera Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Joanno :evil_lol: wytrzepany i wytarmoszony :evil_lol: jeśli będziemy kiedyś w Łodzi obiecuję wcześniej się odezwać :) [quote name='haska_12']Super :) Z kąd się tak wgole wzięło takie diabelcze imię Zbir ? :lol: Fanee :) A spuszczasz swojego sierściucha luzem czy tylko na długiej lince ? Pzdr :) zbir idealnie pasowało do charakteru Zbira :D jak był szczeniakiem namiętnie mu wmawiałam że jest zbirem złoczyńcą i samobójcą tak więc zostało jedno wyzwisko :evil_lol: bo zaczął na nie reagować :diabloti: Mój psiak na łąkach i w laskach jest wiecznie luzem :) niewobrażam sobie całego spaceru na smyczy.. :cool1: na tych zdjęciach akurat jest na lince bo na lewo od zdjęcia była ulica :) a tu kolejne zimowe zdjęcia.. biegnemmm.. :evil_lol: latamm.. :evil_lol: Quote
Esfera Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 zdjęcia z dzisiejszego spacerku :) trochę nieba.. :) :) pozdrawiamy esfer i zbir :cool3: Quote
anetta Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Jakis paraliz go zlapal na przedostatniej focie? :lol::lol::lol: Pikne nibo :loveu: Quote
Recommended Posts