Shikka Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Co za cudko :) Pozdrawiamy wariata serdecznie :) :multi: Quote
Patikujek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Przystojniak jakich mało na tym świecie:loveu: Quote
Madzia_19 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Esfera']odpoczynek z gracją... :evil_lol: śliczny :loveu: Widać, że ma chłopak klasę :p Cudny :lol: A utrzymaujesz go na takiej cieniutkiej obróżce? Lucky to jakby pofnał, to by mi tylko kawałek materiału w ręku został... :cool3: Quote
Esfera Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 witam ponownie po dłuższej chwili nieobecności ;) meldujemy się cali i zdrowi w komplecie :D ależ mnie tu długo nie było.. tyle zaległości.. :cool3: Tośko Ma - Zbir tylko pokazywał swój zgrabny tyłek ;) bigos - Kasiu niestety Zbir nie ma posłania wiklinowego :D podejrzewam że nawet gdyby je posiadał byłoby mu obojętne :D Patikujek Zabrze - dziękujemy grzecznie za komplementy :cool3: Shikka, Jupi - witamy w naszej galerii i zapraszamy częściej :evil_lol: Madzia 19 - Witaj Madziu ! Ciebie to już dawno nie spotkałam krążąc po dogomanii :cool3: gdzie jesteś jak Cię nie ma? :evil_lol: dziękujemy oczywiście za komplement :D a co do obróżki to udaje mi się tego buraka na niej utrzymać i mam nadzieje że Twa czarna wizja się nie spełni ;) dam aż jedną fotke :D tak Zbir kocha swą piłeczkę :cool3: POZDRAWIAMY WSZYSTKICH SERDECZNIE :D Quote
Daisunia Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 jejku ale mnie dawno nie bylo w galerii :multi: Zbirek śliczniutki :loveu: :loveu: a pileczki kocha tak jak moja daisy (kiedys znalazla jedna na spacerze i chciala ją zabrac do domku a jaką miala minke jak powiedzialam "zostaw pileczke" ) Quote
Esfera Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 Daisunia - dziękujemy za komplement :D no te piłeczki to chyba jakieś swoiste zboczenie... :cool3: Quote
KaRa_ Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Ale causek dla piłeczki, tylko coś ta piłeczka od tych całusków zniszczona jest:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Esfera Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 KaRa_TC - bo to są wylewne całuski :evil_lol: takie troszkę starsze zdjęcia ze spacerku, który gdzieś w przeszłości miał miejsce wrzuce :) maluchy :evil_lol: [SIZE="1"]proszę o wybaczenie Zbirowego zadka oraz coś w stylu "czego oni znowu od nas chcą?!" :cool3: Zbir samotnik ;) iii "uśmiech nic nie kosztuje" (mała przeróbeczka) Pozdrawiamy Esfera i Zbirek :diabloti: Quote
shangri_la Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 i zawitalam do was :loveu: Zbir prezentuje sie wspaniale ( uwielbiam takie spojrzenia:cool3: ) pozdrawiam Quote
dove Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Jak zwykle nie mogę się oderwać od Zbira :) Pozdr Quote
haska_12 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 OOOOOOOOOOOOOO! Nareszcie fotki Zbira :loveu: Ale mało :mad: Quote
ewelinabuck Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 ktos tu sie ociaga ze zdjeciami!!!!:mad: :mad: Quote
Jupi Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Przepiękny pies:loveu: marzył mi sie kiedys malamut lub haszczak ale ze wzgledu na inne potrzeby użytkowe został tylko w swerze marzeń:lol: Quote
bigos Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Co Ty chcesz kobito - elegancki zadek:cool3: Quote
haska_12 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 No halo ??? Esferka gdzie jesteś ??? Gdzie Fotki ??? Gdzie Zbir :mad:? Quote
Daisunia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Zbir jak zwykle zabojczo piękny :evil_lol: :loveu: ja zapraszam do swojej malamuciej galerii :) są nowe foty :) Quote
ewelinabuck Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 jestesmy tylko jest malo fotek:mad: :mad: :mad: Quote
Usia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 jejku jaki on jest grozny,uwielbiam jak psiaki sa czyms zaciekawione w tedy sa orginalne i oczywiscie zawsze wtedy ciarpia na wybiórczy słuch :cool3: Quote
haska_12 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 A pańcia Zbira gdzie sie podziewa :mad: ??? Quote
Esfera Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 witam wszystkich bardzo serdecznie :) znowu mnie nie było bo jesteśmy ze zbirkiem zajęci :cool3: dziękujemy za komplementy :D Quote
Recommended Posts