morepig Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 jambi_ napisał(a): chciałam cos powiedzieć: KOCHAM HENRYKA! on jest boski po prostu z tym wiecznie śmiejącym sie pysiem! :loveu: dostal w łeb za sikanie na nasze łóżko, chwilowo się nie uśmiecha :) Quote
sybil Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Heniek, zlituj się, nie podlewaj swojego kochanego domku!:shocked!: :nono::angryy: Nie zaznaczaj, bo i tak nie masz szans na "przywódcę stada"!:evil_lol: Quote
morepig Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 sybisia napisał(a):Heniek, zlituj się, nie podlewaj swojego kochanego domku!:shocked!: :nono::angryy: Nie zaznaczaj, bo i tak nie masz szans na "przywódcę stada"!:evil_lol: no nie, ale Hen chyba nei widzi potrzeby :D bycia przywodcą. ładnei się podporządkowuje. on chyba się nieswojo poczuł jednak.. hgw z resztą, przyjadą znawcy to powiedzą Quote
sybil Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 A może on wzrok zastępuje węchem i znaczy co popadnie, albo co wydaje mu się ważne!?:evil_lol: Quote
morepig Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 sybisia napisał(a):A może on wzrok zastępuje węchem i znaczy co popadnie, albo co wydaje mu się ważne!?:evil_lol: tzn on wzrok to bardziej słuchem, no ale wechem na pewno tez. wydaje mi sie ze pare bledow popelnilismy ale juz je naprawiamy :) Quote
Obama Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Nie są to moje ukochane rasy,ale zdecydowanie będę zaglądać bo zdjęcia urocze.:) Quote
jambi Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 morepig napisał(a): wydaje mi sie ze pare bledow popelnilismy ale juz je naprawiamy :) a widzisz! czyli jak zwykle wina ludzia ... no, nareszcie zaczynasz mówić rozsądnie ;) morepig napisał(a):dostal w łeb za sikanie na nasze łóżko, chwilowo się nie uśmiecha :) i tak go KOCHAM :eviltong: Quote
morepig Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 jambi_ napisał(a):a widzisz! czyli jak zwykle wina ludzia ... no, nareszcie zaczynasz mówić rozsądnie ;) i tak go KOCHAM :eviltong: dobra juz nic nie kumam, zlał sięna kanapę. fcuk no! :) Quote
Recommended Posts