morepig Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Witam się :) dzisiaj urodziny jednej z moich suk, stąd pomysł założenia wątku. Powinnam była to zrobić jakieś 7-8 lat temu, ale cóż.... :oops: Przedstawiam Wam moje psice 1. pierworodna Terierka Walijska Danae (Kropka z Dębowego Pagórka) ur 16.06.2002 miała tu 2 lata, strzyżona przeze mnie :oops: i druga 'córa'- sznaucerka mini/średnia, tzw 'rasowa-nierodowodowa' (wtedy nie wiedziałam co to oznacza:diabloti: teraz już wiem :evil_lol:) ur 24.06.2003 w wersji 'bardzo zmokła kura' :) Quote
morepig Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 przywędrowała do nas jesienią 2002 roku jako śliczna pierzasta kulka :) gryząca KAŻDĄ rzecz. taka była maluśka u mamusi w kojcu: tak jak troszkę podrosła a tak kiedy ją wybieraliśmy. była jedynym z 7 szczeniąt, które nie przyszlo się przywitać tylko spało. biorąc pod uwagę zniszczenia jakie nam zafundowała jako szczenię- strach myśleć co robiły te 'żywsze'! idiotyczne imię 'kropka' zawdzięcza ponoć jakiejś kropce białej siersci na klacie... Quote
BBeta Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Regulamin forum: 6. ZDJĘCIA a) Maksymalny rozmiar zdjęcia/grafiki, to 640x640 pikseli. Większe wstawiamy w formie linka Quote
morepig Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 Buba gruba- dołączyła do nas 6 sierpnia 2003... ależ ten czas leci... ehh na wspominki mnie wzięło... Quote
goldenka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Buba mnie rozczuliła ma coś takiego w oczach co moja Lili :) Quote
morepig Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 ulubionym zajęciem jest gonitwa po błocie, wodzie, plaży a potem jeszcze po wodzie troszkę :) Dana jest świetnym pływakiem, Buba pewnie też by była- niestety strasznie boi się wody. Zapewne to przez wypadnięcie z dziobu żaglówki gdy miała 8 tygodni.... ale może nie? :) przynieś mi patyczka, ja tu poczekam :D toaleta :D dalsza część toalety :D a jak już jestem gotowa to wyglądam tak :diabloti: a to wszystko po to żeby potem w domku położyć się na białej narzucie :angryy::angryy::angryy: bo my się tak kochamy :) Quote
malawaszka Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 ohohoooo i ja Was znalazłam po bannerku, który co prawda chyba trzeba poprawić bo nie do końca chciał mnie tu przyprowadzić, ale się udało :) Quote
morepig Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 ooo dziwne :) bo mnie skierował prosciutko tu... hmmm :) idę gmerać w kodach :) Quote
morepig Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 u nas ostatnimi czasy się trochę pozmieniało :) przygarnęliśmy Henryka- wielkiego niewidomego sznaucera olbrzyma :) z tego wątku Quote
malawaszka Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Dzień Dobry Henryczku mój małżonku :loveu: Quote
morepig Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 malawaszka napisał(a):Dzień Dobry Henryczku mój małżonku :loveu: on jest małżonkiem mojego małżonka! :P Quote
sybil Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Urocze, szczęśliwe suczki:Cool!::klacz:! Henryczku, masz dużo szczęścia, po ciężkich przeżyciach trafiłeś do swojego raju. Sprawuj się dobrze, żeby Kochana Rodzinka była z Ciebie dumna:loveu::multi:. W dodatku jesteś rozrywany jako małżonek ;):evil_lol: Quote
jambi Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 a o co chodzi z tym małżonkiem???? he he - jestem i ja i od razu pytam: a to - kto??? [quote name='morepig'] hihihi, obrazek znany wszystkim posiadaczom sznacerów :evil_lol: [quote name='morepig'] One są cudne! boskie! fantastyczne!!! :loveu: [quote name='morepig'] bo my się tak kochamy :) Quote
morepig Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 jambi_ napisał(a):a o co chodzi z tym małżonkiem???? malawaszka mowi ze heniek mial byc jej :) cos w stylu 'mój ci on!' jambi_ napisał(a): he he - jestem i ja i od razu pytam: a to - kto??? to gdzies na kaszubach, jak Buba była malutka to miała przyjaciela sznaucera olbrzyma. wtedy wlasnei stwierdzilismy ze nast razem juz tylko duze psy :D jambi_ napisał(a): One są cudne! boskie! fantastyczne!!! :loveu: he he he dzięki :) a jak się drą czasem, aż krew tryska :) a nasz nowy malenki 40 kilogramowy sceniacek opierdzielił dzis 3 smoczki, buta i kredke... :) Quote
morepig Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 mały człowiek i morze... i pies :D dwa potwory morskie :) Quote
morepig Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 miała tutaj jakieś 4 miesiące... jeszcze przed pierwszym strzyżeniem :) moja kuleczka wystawowo :) Quote
weszka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Zapisuję się tutaj :) Tak przy okazji... jakim cudem Ty masz taką jaśniuteńką, dziewiczą kanapę??????? Quote
morepig Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 weszka napisał(a):Zapisuję się tutaj :) Tak przy okazji... jakim cudem Ty masz taką jaśniuteńką, dziewiczą kanapę??????? kochana bo ja te psy ciąglę piorę :D a na serio to zwykle biel jest parę godzin po praniu, chyba że akurat psy i dzieci wyjechały, albo akurat są ogolone i jest ladna pogoda :D Quote
morepig Posted July 30, 2010 Author Posted July 30, 2010 młodszy: starszy: Danon- ja tu śpię... ekhem, pilnuję!: i Henryk w tańcu: Quote
jambi Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 morepig napisał(a): zwykle biel jest parę godzin po praniu, ... i własnie wtedy morepig robi serie zdjęć :eviltong: chciałam cos powiedzieć: KOCHAM HENRYKA! on jest boski po prostu z tym wiecznie śmiejącym sie pysiem! :loveu: Quote
Recommended Posts