Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no niby tak, ale jednak pierwsze na co zwracamy uwagę to wygląd. Chyba że znamy już tą osobę... w moim jednak przypadku jest tak, że muszę szukać wśród obcych :)

Igiełka napisał(a):
Estrellka a Twoja figura to najlepiej taka w której się sama dobrze czujesz :lol:
gdybym dobrze się czuła w moich obecnych wymiarach, to pewnie bym się nie odchudzała :) ale żadne diety, nie mam zamiaru rezygnować z jedzenia, będę tylko biegać i ćwiczyć. To przy okazji kondycję poprawię :)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kondycja ważna rzecz, ja nawet ja do autobusu biegnę to potem sapię niemiłosiernie
Ale papierochy i brak sportu robią swoje :)

Estrella robiłaś pączuszki serowe?

Posted

[quote name='Atomówka']Estrella robiłaś pączuszki serowe? nie chciałam pisać, bo mi nie wyszły, teraz nie pamiętam, ale pomyliłam coś z ilością składników, aleee będę robić jeszcze raz :):)
Kamila, a Ty robiłaś?
[quote name='Atomówka']Kondycja ważna rzecz, ja nawet ja do autobusu biegnę to potem sapię niemiłosiernieoooo, też tak mam... dlatego od jutra biegam. Wstaję pół godziny wcześniej, dresik i biegamy :):)

Ale papierochy i brak sportu robią swoje :smile:
ja nie palę tego świństwa :) a ile już w tym siedzisz?
[quote name='Kamila']tak, to jest zlota zasada- liczy sie wnetrze czlowieka(jaaaaasne) haha

Posted

Wiem Estrella,ze papierosy to świństwo ale na coś trzeba umrzec przecież :eviltong:
Poza tym w dzisiejszym świecie połowa rzeczy, które jem to świństwo niszczące mój organizm ( fast-foody, zupki chińskie i inne świństwa)

Beata jest kasa od Ciebie 20 zł Dziękuje :loveu:

p.s od jakiegoś czasu nie ma wpłaty od Fur a deklarowała dla Abiego 20 zł czy mam jej pisac PW?

Posted

[quote name='Atomowka']Wiem Estrella,ze papierosy to świństwo ale na coś trzeba umrzec przecież :eviltong:jesteś okropna :)

Poza tym w dzisiejszym świecie połowa rzeczy, które jem to świństwo niszczące mój organizm ( fast-foody, zupki chińskie i inne świństwa)
słaby argument, przecież można się zdrowo odżywiać. I biegać :)

Posted

Aj tam Estrella ja nie należę do osób, które prowadzą zdrowy tryb życia niestety.
Pale papierochy, jem co popadnie, sportu zero. Choć na wiosnę staram się biegać i zawszę chodzę na basen, a jako,że już robi się cieplutko to może od przyszłego tygodnia zacznę biegać ( choć nie wiem bo moje kompanki się w tym roku wykruszają i nie wiem czy sama będę potrafiła się zmobilizować)
Ale może nie róbmy już offa bo jak mod zobaczy to Nas porządnie opierdzieli.

Jak tam nasz kluch?
Czy on ma ogłoszenia? Wiem Estrella,że miałaś robic ale nie wiem czy one jeszcze aktywne?

Posted

tyle offów już miałyśmy i żaden mod się nie czepiał. I w ogóle nie zauważyłam, żeby gdziekolwiek się czepiali.
ja dzisiaj biegałam, chociaż może bardziej spacerowałam, bo duża większość drogi jest w błocie, albo jeszcze śniegu...

ogłoszenia robię mu, ale już tylko na tych najbardziej znanych stronach. Robię, a raczej odnawiam..