Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wplacilam dzis deklaracje za 02 i 03
dzwonilam do mariamc- u Abisia wszystko w porzadku , troszke schudl- ma wiecej spacerkow . Poza tym Abis jest na 2 stronach adopcyjnych u mariamc. :-)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atomowka napisał(a):
w domu mam zamiar robić takie małe pączuszki, pychota
ja kiedyś jadłam takie serowe mini pączki, kulki, ojej, jakie one były dobre :evil_lol: i ostatnio w reklamie reala widziałam, to też kupię.

Posted

Ja robie tak
w zależności od ilości pączków
serek homogenizowany taki zwykły waniliowy ( ja kupuje taki zwykły z biało-czerwonym wieczkiem )
jajka na jedno opakowanie 250 gram serka około 2-3 jajka
proszek do pieczenia
troche cukru około pół szklanki
i mąką ponad szklanka

Mieszasz mikserem wszystko, rozgrzewasz olej w garnku i na gorący olej wrzucasz pączki ( tzn zrzucasz masę wyrobioną najlepiej dużą łyżką)
Czekasz aż się zazłocą i wyjmujesz na taki specjalny papier ( nie wiem jak on się nazywa) do wyciagania tłuszczu

I chyba tyle

Posted

Igiełka napisał(a):
wspaniale że Abiś zrzucił zbędne kilogramy:smile:
no, to teraz czas na Abisiowe cioteczki, ja chyba zacznę biegać :)
Kamila Proc napisał(a):
czuje sie dzisiaj taka ociezala
Tobie też przyda się poranne bieganie :cool1:

Posted

ja np. mówię sobie, że jeżeli nie schudnę, bo cholera troszkę się przytyło, to nie znajdę żadnego fajnego faceta i już do końca będę sama.
:):) chociaż przydałaby się jeszcze jakaś osoba motywująca do pracy, no ale co zrobić... i weź jeszcze wstawaj te pół godziny wcześniej...

Posted

Estrella napisał(a):
ja np. mówię sobie, że jeżeli nie schudnę, bo cholera troszkę się przytyło, to nie znajdę żadnego fajnego faceta i już do końca będę sama.
:):) chociaż przydałaby się jeszcze jakaś osoba motywująca do pracy, no ale co zrobić... i weź jeszcze wstawaj te pół godziny wcześniej...

tak naprawde najważniejsze jest wnętrze drugiej Osoby i twarz by zawsze gościł na niej radosny uśmiech :lol: Estrellka a Twoja figura to najlepiej taka w której się sama dobrze czujesz :lol: