beataczl Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 wplacilam dzis deklaracje za 02 i 03 dzwonilam do mariamc- u Abisia wszystko w porzadku , troszke schudl- ma wiecej spacerkow . Poza tym Abis jest na 2 stronach adopcyjnych u mariamc. :-) Quote
Atomowka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Dzięki serdecznie za wieści Dobrze,że troche schudł bo kuleczka z niego była hihih Quote
Estrella Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 haha, a jak tam tłusty czwartek ciotki? Quote
Atomowka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Tłusty czwartek tłusty:eviltong: W pracy dwa pączki wciągnęłam a w domu mam zamiar robić takie małe pączuszki, pychota Quote
Estrella Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 oooo to ja muszę lecieć do sklepu po więcej, bo zjadłam dopiero 4 :) Quote
Estrella Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Atomowka napisał(a):w domu mam zamiar robić takie małe pączuszki, pychotaja kiedyś jadłam takie serowe mini pączki, kulki, ojej, jakie one były dobre :evil_lol: i ostatnio w reklamie reala widziałam, to też kupię. Quote
Atomowka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Tak dokładnie takie bede robiła Ale one są bardzo proste do zrobienia, nie trzeba kupowac Quote
Atomowka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ja robie tak w zależności od ilości pączków serek homogenizowany taki zwykły waniliowy ( ja kupuje taki zwykły z biało-czerwonym wieczkiem ) jajka na jedno opakowanie 250 gram serka około 2-3 jajka proszek do pieczenia troche cukru około pół szklanki i mąką ponad szklanka Mieszasz mikserem wszystko, rozgrzewasz olej w garnku i na gorący olej wrzucasz pączki ( tzn zrzucasz masę wyrobioną najlepiej dużą łyżką) Czekasz aż się zazłocą i wyjmujesz na taki specjalny papier ( nie wiem jak on się nazywa) do wyciagania tłuszczu I chyba tyle Quote
Atomowka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 hahaha to są serowe w sensie,że jest serek homogenizowany 20 minut i masz pyszne pączuszki Powodzenia i smacznego Quote
Estrella Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 aha, hehe dzięki wielkie, na pewnooo zrobię, może jeszcze dziś, tylko muszę kupić serek, bo nie mam. A ser mam. Quote
Igiełka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 tłusty czwartek był the best zjadłam 3 pączki :lol: Super że mamy od Ciotki przepis, uwielbiam te słodkości :lol: wspaniale że Abiś zrzucił zbędne kilogramy:) Quote
Estrella Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Igiełka napisał(a):wspaniale że Abiś zrzucił zbędne kilogramy:smile:no, to teraz czas na Abisiowe cioteczki, ja chyba zacznę biegać :) Kamila Proc napisał(a):czuje sie dzisiaj taka ociezala Tobie też przyda się poranne bieganie :cool1: Quote
Estrella Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 ja np. mówię sobie, że jeżeli nie schudnę, bo cholera troszkę się przytyło, to nie znajdę żadnego fajnego faceta i już do końca będę sama. :):) chociaż przydałaby się jeszcze jakaś osoba motywująca do pracy, no ale co zrobić... i weź jeszcze wstawaj te pół godziny wcześniej... Quote
Estrella Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 zapraszam na fajny bazarek http://www.dogomania.pl/threads/203150-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-na-rasztowiak%C3%B3w-do-10.03-godz.-22.00?p=16433680#post16433680 a na moim jest -50% i przedłużenie do 15.03 http://www.dogomania.pl/threads/202765-50-!!!Nowa-m%C4%99ska-odzie%C5%BC-robocza-ksi%C4%85%C5%BCki-quot-Ma%C5%82a-Encyklopiedia-Sportu-quot-I-INNE-do-15.03 Quote
Igiełka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Estrella napisał(a):ja np. mówię sobie, że jeżeli nie schudnę, bo cholera troszkę się przytyło, to nie znajdę żadnego fajnego faceta i już do końca będę sama. :):) chociaż przydałaby się jeszcze jakaś osoba motywująca do pracy, no ale co zrobić... i weź jeszcze wstawaj te pół godziny wcześniej... tak naprawde najważniejsze jest wnętrze drugiej Osoby i twarz by zawsze gościł na niej radosny uśmiech :lol: Estrellka a Twoja figura to najlepiej taka w której się sama dobrze czujesz :lol: Quote
Recommended Posts