Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Estrella napisał(a):
Napisałam do salo tego dnia, kiedy pisałam o FB, ale do tej pory nie dostałam odpowiedzi.
Może któraś z Was ma konto i potrafi zrobić wydarzenie? :)

Dajcie propozycję tekstu to zrobię wydarzenie Abisiowi :)

Posted

Atomowka napisał(a):
A to już musisz poczekac na naszą kochaną Estrellę, ale się ucieszy dziewczyna
Dzięki Ci za pomoc tak ogromną

Sorki, że dopiero teraz - żyłam w złudnym przekonaniu, że na pewno ma już wydarzenie

Posted

Marinka bardzo dziękujemy i za bazarek i za fb :loveu::loveu::loveu:

tekst:

Abi to mix husky/akity/łajki w wieku 5-6 lat.
Pod koniec czerwca 2010 roku trafił do schroniska z dwiema ranami, zaniedbany, wychudzony. Aktualnie przebywa w hoteliku dla psów, gdzie bardzo szybko doszedł do siebie. Przybrał na wadzie, po ranach zostały jedynie blizny, które zarosły już puszystą sierścią, przeszedł kastrację.
Badania wykazały jednak uszkodzenie kolana, kręgosłupa i biodra, co nie sprawia mu kłopotów w codziennym funkcjonowaniu. Musi jedynie przyjmować suplementy stawowe na złagodzenie bólu.
Abi jest bardzo wesoły i przyjaźnie nastawiony w stosunku do innych psów. Chętnie spędza czas na spacerach z wolontariuszami.
Już pół roku czeka na dom, w którym będzie mógł zostać do końca swoich dni otoczony miłością i opieką domowników. Spełnij marzenia Abisia, a zyskasz prawdziwego przyjaciela. Będzie idealnym kompanem dla ludzi preferujących spokojny tryb życia.

Jeżeli jednak nie jesteś w stanie przygarnąć Abisia do siebie, a chciałbyś mu pomóc, możesz wesprzeć go grosikiem na utrzymanie i leki.

Kontakt w sprawie adopcji:
Danuta 519 102 889/ Beata 784 133 223
e-mail: estrella.sm@o2.pl

W sprawie pomocy finansowej prosimy również pisać na podany wyżej adres e-mail.

i zdjęcia
http://img716.imageshack.us/img716/6836/abi052.jpg
http://img838.imageshack.us/img838/813/abi030.jpg
http://i585.photobucket.com/albums/s...k/abi/abi3.jpg

podałam swojego maila, bo Beata chwilowo ma słaby dostęp do internetu.

Posted

[quote name='Estrella']Marinka bardzo dziękujemy i za bazarek i za fb :loveu::loveu::loveu:

Za bazarek podziękowania należą się RANIAS :loveu::loveu::loveu::), bo to ona podarowała fanty i zaproponowała Abiego :lol:....ja tylko byłam skromnym wykonawcą bazarku.

Posted

[quote name='Marinka']Za bazarek podziękowania należą się RANIAS :loveu::loveu::loveu::), bo to ona podarowała fanty i zaproponowała Abiego :lol:....ja tylko byłam skromnym wykonawcą bazarku.ranias dziękujemy, że pamiętałaś o Abisiu :loveu: