Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też zaglądam :)
byłam dzisiaj u weta z kotem. Pierwsza wizyta to i nerwy spore były :) a w poczekalni 3 psy naprzeciwko, 1 nieduży kundelek, 1 wilczur i jeszcze labrador, który bardzo chciał poznać kota, kot jednak nie był chętny do nowej znajomości.
Ale chciałam powiedzieć, że urzeka mnie widok właścicieli ze swoimi zwierzakami, którzy widać jak kochają swoich czworonogów, pocieszają, głaszczą, przytulają, rozmawiają...

Posted

zdrowy, zdrowy, wizyta kontrolna :) to ten co pisałam Wam, z ulicy, kulawy, czarny i właśnie z tą łapką byliśmy obejrzeć, jest ok.
Miałam Wam zdjęcia pokazać....

teraz już oczywiście troszkę podrosła :)

Przed chwilą skończyłam walkę z instalacją programu do przesyłania plików z tel. na komputer i odwrotnie. Przegrałam.
Nie wiem jak to zrobić, wyskakuje mi okienko, czy chcę usunąć jakieś pliki i niezależnie od mojej odpowiedzi (tak lub nie) program albo się wyłącza albo po prostu nic się nie dzieje.

Posted

Atomowka napisał(a):
Dostałam dziś fakturkę za pobyt Abiego w hotelu za okres od 10.02 do 10.03 kwota 200 zł jutro będę płaciła

a ja dzis znalazlam fakturke w skrzynce za okres 10.1 do 10.2 nr SZ/32/01/2011 na kwote 200 zl.
nie wiem co to za poslig...listowy ? czy jak - bo platna 11.2.2011 ..
zaplac prosze tez od razu Atomówko...

Posted

Tak tak wiem skasowałam to
Nie wiem czemu o Tobie pomyślałam, jakoś tak do głowy mi od razu Igiełka wpadła:eviltong:
Już wszystko jasne
Własnie opłaciłam obydwie faktury

Posted

cholera tylko 170zł mamy... niedługo przeleję 125zł z mojego bazarku, na razie czekam jeszcze aż dojdą 2 paczki.. bazarek Malwinki też już zakończony, tylko nie otrzymały 2 wpłat i nie wiadomo, czy otrzymają...
no i zaraz robię drugi bazarek. Czekam aż dostanę zdjęcia od znajomej, której wysłałam.

Posted

[quote name='Atomowka']Marinka kasę zbieram ja. Wysyłam Ci PW z danymi

Ok. zaraz przesyłam Abisiowi należne mu 65 złotych.
Jak wpłyną pieniążki zamelduj proszę również na wątku bazarkowym:

http://www.dogomania.pl/threads/199641-Maja-Abi-Dino-TRZY-PSIAKI-ROZLICZAMY!-Gandzia-czekamy-na-wp%C5%82at%C4%99!

Ja biegnę na wątek rozliczyć :)
!1 osoba, która zaklepała fanty nie odezwała się do tej pory :(

Posted

[quote name='Marinka']Ok. zaraz przesyłam Abisiowi należne mu 65 złotych.
Jak wpłyną pieniążki zamelduj proszę również na wątku bazarkowym:

http://www.dogomania.pl/threads/199641-Maja-Abi-Dino-TRZY-PSIAKI-ROZLICZAMY!-Gandzia-czekamy-na-wp%C5%82at%C4%99!

Ja biegnę na wątek rozliczyć :)
!1 osoba, która zaklepała fanty nie odezwała się do tej pory :(

Pieniążki właśnie poleciały do Abisia :)