Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na niektórych stronach, nie pamiętam, czy morusek, czy cafeanimal można dołączyć filmik.
[quote name='beataczl']podziekuj Estrella - A.R.S. za b.ładne allegro dla Abisia :smile::smile:
czuwam przy mailu jakby co ;-)podziękuję :)

aaa.. jak policzyłam kaske Abisia to wyszło mi tak samo jak Atomówce .
no to już wszystko jasne, dzięki :)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wpadłam na pomysł, żeby wystawić Abisia na demotywatory...
http://img6.imageshack.us/i/demot2h.jpg/ i do tego podpis coś w stylu dla nas to tak zwykła rzecz, a dla niego marzenie, którego spełnienia nie może się doczekać...
nie podam żadnych danych kontaktowych (jeżeli ktoś będzie zainteresowany adopcją, to będzie mógł napisać w komentarzu, albo jeżeli tak można to przez maila, którego podałam przy rejestracji, w razie czego, to udostępnię) ani żadnych szczegółów dotyczących Abisia, bo nie ma to być ogłoszenie, tylko demotywator. W innym przypadku, boję się, że mogą go nie zaakceptować.

Co o tym myślicie?

Posted

Estrella napisał(a):
wpadłam na pomysł, żeby wystawić Abisia na demotywatory...
http://img6.imageshack.us/i/demot2h.jpg/ i do tego podpis coś w stylu dla nas to tak zwykła rzecz, a dla niego marzenie, którego spełnienia nie może się doczekać...
nie podam żadnych danych kontaktowych (jeżeli ktoś będzie zainteresowany adopcją, to będzie mógł napisać w komentarzu, albo jeżeli tak można to przez maila, którego podałam przy rejestracji, w razie czego, to udostępnię) ani żadnych szczegółów dotyczących Abisia, bo nie ma to być ogłoszenie, tylko demotywator. W innym przypadku, boję się, że mogą go nie zaakceptować.

Co o tym myślicie?

Zablokują ci konto na jakiś czas :p próbowałam z Malwinką ...
EDIT.
ale zawsze można spróbować :)

P.S.
jak coś to ja mam już konto bo odrazu po rejestracji nie można dodać demota trzeba poczekać jakiś czas

Posted

Jestem, wróciła, żyję
Po pierwsze allegro świetne i niech może już takie zostanie
Co do kasy uffff cieszę się,że dobrze policzyłam i księgowa ze mnie może byc :)
Po trzecie mamy wpłatę od Kasiek252 dzięki wielkie :)

Posted

Estrella napisał(a):
przepraszam, ale muszę Cię poprawić
coronaaj
a poza tym, to chyba nic nie wiedziałyśmy o tej wpłacie... ja przynajmniej nie pamiętam, dlatego bardzo dziękujemy :multi::multi:
some Tobie też, bo widzę, że po raz kolejny dopłaciłaś do swojej deklaracji :loveu:

Fajnie, ze doszlo , Abis kluseczka....super ladnie wyglada Allegro superowate.....

Zajrzyjcie do mojego Jokiego uratowany od eutanazji w ostatniej chwili tym razem sie udalo ale brak deklaracji, jest w DT w-wa...

http://www.dogomania.pl/threads/202059-Joki-starszy-pudelek-z-sercem-młodzieniaszka-)#post16314782

Posted

Dziąchy kochane wydarzenie na FB to jest założenie powiedzmy profilu danemu psiakowi na facebooku i zapraszania znajomych który Ci rozsyłają psiaka dalej. W ten sposób o psie dowiaduje się bardzo dużo ludzi a i sporo kasy wpada czasami. Od razu mówię ja tego zrobić nie umiem:eviltong:

Posted

Igiełka napisał(a):
Cioteczko bardzo dziękujemy i Tobie tej miłosci jeszcze więcej :lol::lol:
dzięki, nie chciałabym następnych walentynek spędzać w samotności, tak jak tych :)
Atomówka napisał(a):

Dziąchy kochane wydarzenie na FB to jest założenie powiedzmy profilu danemu psiakowi na facebooku i zapraszania znajomych który Ci rozsyłają psiaka dalej. W ten sposób o psie dowiaduje się bardzo dużo ludzi a i sporo kasy wpada czasami. Od razu mówię ja tego zrobić nie umiem:eviltong:

o kurczę, myślałam, że to prostsze :) ale może spróbuję Abisiowi zrobić

Posted

Estrella to nie jest chyba super trudne, dużo psiaków to ma więc nie może to byc jakieś mega skomplikowane
Dziewczyny musicie mi wybaczyć przez najbliższy czas będę nieobecna. Tzn mam dostęp do neta ale psychicznie odpadam na jakiś czas, w razie spraw fin piszcie proszę na PW

Posted

czesc Ciotki. chcialam zapytac czy byly jakies telefonyw sprawie Abiego ale widze po ciszy na watku ze raczej nie. Estrello to wydarzenie na FB to bardzo dobra mysl- jak tylko bedzie gotowe to uruchomie paru znajomych z prosba o wrzucenie do nich na profil

Posted

hmmm.... kurcze sama nie wiem.... w sumie co nam szkodzi dodac zdanie w stylu "jesli nie mozesz wziac Abisia do siebie to podaruj mu chociaz symboliczna zlotowke na oplacenie pobytu w hoteliku" pisze na szybko, chyba jakas inna forme powinno miec to zdanie ale cos w tym stylu. oby tylko ludzie nie pomysleli ze to jakies naciaganie.

Posted

próbowałam założyć to konto, ale podałam rok urodzenia Abisia 2006, a wymagany wiek to min. 13 lat i teraz nie mogę ponownie się zarejestrować, pewnie trzeba odczekać chwilę czasu...