Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kamilqax95x']tutaj więcej informacji : http://www.dogomania.pl/threads/194211-Alf-po-tak-d%C5%82ugim-czasie-w-DS-)?p=16266772#post16266772ale nikt z dogo nie sprawdzał tego domku, bo Alfa Pani Luiza wzięła ze schronu, tak?
Jutro Beata będzie rozmawiać z Danusią, to dowiemy się jak Abi reaguje na koty.
Myślę jednak, że trzeba by domek sprawdzić. Jakie to tam miasto mamy? Bez wizyty przed adopcyjnej nigdzie Abisia nie puścimy, chociaż Pani Luiza wydaje się być jak najbardziej odpowiedzialnym domkiem. I wizyta po adopcyjna również nie zaszkodzi... :)

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Estrella']ale nikt z dogo nie sprawdzał tego domku, bo Alfa Pani Luiza wzięła ze schronu, tak?
Jutro Beata będzie rozmawiać z Danusią, to dowiemy się jak Abi reaguje na koty.
Myślę jednak, że trzeba by domek sprawdzić. Jakie to tam miasto mamy? Bez wizyty przed adopcyjnej nigdzie Abisia nie puścimy, chociaż Pani Luiza wydaje się być jak najbardziej odpowiedzialnym domkiem. I wizyta po adopcyjna również nie zaszkodzi... :)
Domkami :p

Posted

Estrella napisał(a):
Rzeczywiście, domkami. A na pytania odpowiesz, czy nie znasz odpowiedzi?

Pytania powinny być kierowane do luizacezarek
Igiełka napisał(a):
Bez wizyty nie ma mowy, Abiego nie puścimy racja :eviltong:

No to oczywiste :p

Posted

Liczcie wszystkie :)
Ja nie liczyłam wpłat od początku,żeby była jasnośc, tylko te co mam na koncie
Ale jak wróce to zobaczę ile wyszło beacie i wtedy zobaczmy jak to wygląda
Jak jej wyjdzie jeszcze inaczej, albo tak jak Estrelli to ja przeliczę wtedy jeszcze raz wszystkie wpłaty

Posted

Igiełka napisał(a):
Bez wizyty nie ma mowy, Abiego nie puścimy racja :eviltong:
dobra, to już wiemy kogo na wizytę nie puszczamy... bo jak Ty pójdziesz, to za bardzo przestraszysz nam Panią Luizę :diabloti:
Kamila napisał(a):
Pytania powinny być kierowane do luizacezarek
ok

Posted

Atomowka napisał(a):
Liczcie wszystkie :)
Ja nie liczyłam wpłat od początku,żeby była jasnośc, tylko te co mam na koncie
Ale jak wróce to zobaczę ile wyszło beacie i wtedy zobaczmy jak to wygląda
Jak jej wyjdzie jeszcze inaczej, albo tak jak Estrelli to ja przeliczę wtedy jeszcze raz wszystkie wpłaty
kurczę, bo zaraz będzie, że to Estrella źle przeliczyła, że straszy i się czepia.... wszystko jest raczej OK :)

Posted

Estrella nic nie będzie na Ciebie
Lepiej sprawdzic dwa razy,żeby wszystko było jasne. Widac mamy inne sposoby liczenia i wyszło troche inaczej. Ma byc wszystko na zgodnie,żeby potem nie było,że na Abim sie dorabiam:eviltong:

Posted

Atomowka napisał(a):
Estrella nic nie będzie na Ciebie
Lepiej sprawdzic dwa razy,żeby wszystko było jasne. Widac mamy inne sposoby liczenia i wyszło troche inaczej. Ma byc wszystko na zgodnie,żeby potem nie było,że na Abim sie dorabiam:eviltong:
hehehe
jak ja Was uwielbiam :) dziewczyny, a jak już Abi znajdzie domek... to bierzemy kolejnego psiaka ze schronu :diabloti:
ja zaraz lecę, to dobranoc ciotki, Abiś...

Posted

kurcze kiepsko z tymi kotami, myslalam ze Abi mial w hoteliku z nimi stycznosc. super ogloszenie na allegro! jest tylko jedno ale...ale prosze bez wiekszych emocji bo dla mnie tez jest najwazniejsze zeby Abi znalazl jak najszybciej dom. wolalabym zeby Abi nie byl kojarzony z pro equo... nie chce tu sie rozpisywac dlaczego, co i jak.. mam swoje powody. estrello zaplace za wyroznione allegro a takze znajde konto jesli to ejst problem, ale prosze nie robmy tego przez ta fundacje. niby to tylko konto ale ogloszenie wystawia pro equo.,

Posted

Czy reszta też tak uważa?
some, Ty już wiesz, że ja mam inne zdanie na temat Pro Equo i jest ono jak najbardziej pozytywne. I nie ukrywam, że jest mi przykro czytać takie rzeczy. A tym bardziej pisać teraz do Ani, żeby usunęła ogłoszenie, bo ciotki z wątku Abisia nie chcą żeby Abi był kojarzony z PE.
A.R.S, Ania, zrobiła allegro, wyróżniła je na własny koszt, więc nie musisz już nic opłacać. Jeżeli ktoś jeszcze będzie przeciwny Pro Equo, to sama zwrócę pieniądze.

Posted

Estrello ale nie powinno byc Ci przykro, bo to w zaden sposob nie uderza w Twoja osobe. mam o Tobie jak najlepsze zdanie i nic tego nie zmienia. po prostu mam taki a nie inny stosunek do dzialalnosci tej fundacji i po prostu jak to zobaczylam to delikatnie mowiac zagotowalo sie we mnie. taka pierwsza reakcja. jesli tylko ja mam takie zdanie to oczywiscie niech tak zostanie jak jest- podkreslam ze dla mnie dobro Abiego jest najwazniejsze, wiec nie bede jak osiol upierac sie przy swoim.

Posted

Mimo wszystko - jest mi przykro.
Nie chcę się z Tobą kłócić, bo naprawdę Cię szanuję za to co robisz, możliwe, że bez Ciebie Abiś nie byłby teraz u mariamc... Ale jednak szanuję też Sandrę.
Jeżeli nikt więcej nie wyrazi sprzeciwu co do ogłoszenia z konta Pro Equo, to niech zostanie już tak jak jest, a dla równowagi mogę obiecać, że nie poproszę już Ani o następne allegro. Może tak być?

Posted

nikt nie ma zamiaru sie klocic. absolutnie nie. to jest tylko moja prywatna opinia i tyle :) zrobmy tak jak napisalas powyzej. mysle ze dla wszystkich jest to najbardziej rozsadne rozwiazanie. musze uciekac, do pozniej! p.s. estrello ja Ciebie rowniez bardzo szanuje, pa

Posted

cieszę się, że się dogadałyśmy :)

some napisał(a):
nikt nie ma zamiaru sie klocic. absolutnie nie. to jest tylko moja prywatna opinia i tyle :smile:
ja zawsze w takich sytuacjach zaznaczam, że nie chcę się kłócić :)

no too czekamy na maile i telefony... te ogłoszenia, co robiłam kilka dni temu też starałam się wyróżniać, ale to chyba nic nie daje... ja już naprawdę nie wiem, co robić, jak szukać tego domu.

Posted

jakby tak filmik krotki nagrac i dolaczyc do ogloszenia lub allegro ( no teraz za pozno) i nie wiem czy mozna tak...
podziekuj Estrella - A.R.S. za b.ładne allegro dla Abisia :-):-)
czuwam przy mailu jakby co ;)

aaa.. jak policzyłam kaske Abisia to wyszło mi tak samo jak Atomówce .