Estrella Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='Atomowka']Aha no i teraz 20.01 wpłaciła mi na konto Aleksandra A 30 zł w tytule było wpisane,że to deklaracja za 2 msc ( czyli styczeń i luty ) przyznać się kto to ?to chyba some. Jeżeli miejscowość na B lub Szczecin, to na pewno some. Ponad to 10.01 dostałam 45 zł od niejakiej pani Ewy czy ktoś wie kto to i czy kasa jest dla Abiego bo zero dopisku ?tutaj to niestety nie pomogę, nikt się nie deklarował, żadnej Ewy z naszego wątku nie kojarzę niestety. Quote
Estrella Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Atomowka napisał(a):Tak wiem kochana,że poty jest od 10 każdego miesiąca i tak to jest liczone, ale ja będę liczyła deklaracje ze dany msc bo tak ludzie wpłacają. Czy Ty wiesz albo może dziąchy które wpłacały za jakie msc to była deklaracja ( chodzi mi o ten ostatni msc grudzień-styczeń czy to były wpłaty z deklaracji styczniowych ?) Nie wiem czy zrozumiesz o co mi chodzi bo chyba sama bym nei zrozumiała jak bym to czytała :)poczekaj... będziesz zapisywać jak Ci wygodniej, ale te wpłaty za grudzień-styczeń były wpłacane w grudniu raczej. Jeżeli o to Ci chodzi.. Quote
Atomowka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 No to pewnie Pani Ewa to nie od Nas. Cóż nigdzie się żadna pani Ewa nie przyznała ( a oprócz Abiego zbieram jeszcze na innego psiak) więc nie wiem może się odezwie Co do tej Aleksandry to miejscowość jest podana ........... Quote
some Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 za co tu przepraszac- usmialam sie i tyle i to jeszcze na kacu, mhyslalam ze Ty tez jakas wczorajsza jestes ;) Atomowko usuniesz to nazwisko/miejscowosc powyzej? ;) Quote
some Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 no ladnie sie usmialam :) Atomowka co Ty pilas wczoraj? :evil_lol: to nazwisko nie miejscowosc, aleksandra a - to ja a to " A" to chyba od drugiego imienia . Quote
some Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 co z tym dogo- Atomowko moja odpowiedz teraz znalazla sie trzy posty wyzej, nie wiem czemu Quote
Atomowka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 ahhahahaha some przepraszam za pomyłkę i za podanie Twojego nazwiska Przysięgam nic wczoraj nie piłam Już poprawiłam na 1 -szej stronie,że to Ty Quote
Estrella Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 przepraszam, ale muszę Cię poprawić 7.01 Coronnaj 70 zł :loveu:coronaaj a poza tym, to chyba nic nie wiedziałyśmy o tej wpłacie... ja przynajmniej nie pamiętam, dlatego bardzo dziękujemy :multi::multi: some Tobie też, bo widzę, że po raz kolejny dopłaciłaś do swojej deklaracji :loveu: 3.02 Renias 10 zł:loveu:ranias i jeszcze raz przepraszam, bo sprawdziłam, czy dobrze wszystko przeliczyłaś i przelicz proszę jeszcze raz, bo mi wychodzi inaczej... ale być może to ja się mylę. Quote
Atomowka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Estrella ja zaraz poprawię te nicki ale co do kasy to zaraz zobaczę bo jeszcze się bawię z tym postem Co Ci się tam nie zgadza? Skasowałam wpis o zapłacie za hotel bo jeszcze muszę poczekac, zrobie to później. wszystko powinno byc ok Quote
Estrella Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 508zł - 120zł + 70zł = 458zł bo 508zł to są jednorazowe deklaracje 120zł bo tyle należy dopłacić do 80zł stałych deklaracji 70zł nowa wpłata coronaaj a nie 580zł, bo fur przelała wszystkie jednorazowe deklaracje i stałe za grudzień styczeń. Tyle że tu zaszła mała pomyłka (z moje winy) i naliczyłam fur 580zł, a powinno być 588zł. Fur wyrówna to przy swojej najbliższej stałej deklaracji Quote
Atomowka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Nic nie rozumiem. To błąd jest z moim rozliczeniu? Chyba z Waszym tym post niżej Ja wpisuje wpłaty, które dostałam od ludzi w styczniu i lutym oraz zapisałam kasę którą dostałam od FUr. co mają do rzeczy wcześniejsze wpłaty? Skoro one są już albo rozdysponowane albo przelane na moje konto w tych 580 zł ? Quote
Estrella Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 580zł to jest wszystko co Abiś ma na koncie łącznie ze stałymi wpłatami za grudzień-styczeń. Za hotelik płaci się 200zł. Mamy 80zł stałych, a więc odejmujemy 120zł z jednorazowych. Czyli 508zł - 120zł = 388zł, do czego dodajemy 70zł od coronaaj, czyli wychodzi 458zł No chyba że ja źle piszę.. Quote
Atomowka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 W moim mniemaniu piszesz bardzo skomplikowanie, po co tak kręcic? Wystarczy zapisac wszystko co mamy w kasie a to jest zapisane i od tego odjąc kasę za hotelik. Mamy razem na koncie wszystkich wpłat 750 zł od tego odejmuje 199,99 bo tyle za hotel i juz wynik końcowy jest. Co za różnica czy hotel opłacony ze stałych czy jednorazowych czy z tych od coronaaj? Dla mnie to troche bez sensu Wpłaciłam właśnie za hotel czyli na koncie jest 550,01 Quote
Estrella Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Dobra, teraz Ty tam rządzisz, dla mnie wszystko było jaśniejsze z podziałem na deklaracje stałe i jednorazowe, ale jak Tobie jest tak łatwiej, to już się nie wtrącam. Quote
kamilqax95x Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Cioteczki wiecie może czy Abi lubi koty ?? :) Quote
some Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 dziewczyny pani ktora adoptowala Alfa pyta jaki stosunek ma Abi do kotow. wiemy cos o tym? czy dzwonimy jutro do mariamc? Quote
Igiełka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 cichutko już zaczynam kibicować,zawsze jakaś nadzieja :lol: Quote
Atomowka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Estrella napisał(a):Dobra, teraz Ty tam rządzisz, dla mnie wszystko było jaśniejsze z podziałem na deklaracje stałe i jednorazowe, ale jak Tobie jest tak łatwiej, to już się nie wtrącam. No powiedzmy,że ja rządzę :P Ja tylko zapisuje kwoty ale wszystkie macie mnie poprawiać jak coś pomieszam! A nie tam,że jeszcze przepraszacie za to. :) No i problem z tym,że inne kwoty Nam wychodzą Quote
Estrella Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 teraz widzę, bo ja liczyłam bez tych stałych deklaracji za kolejny miesiąc, a Ty je wliczyłaś, więc jest ok Quote
beataczl Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Atomowka napisał(a):No powiedzmy,że ja rządzę :P Ja tylko zapisuje kwoty ale wszystkie macie mnie poprawiać jak coś pomieszam! A nie tam,że jeszcze przepraszacie za to. :) No i problem z tym,że inne kwoty Nam wychodzą to ja sie jutro wtrace i zobacze ile mi wyjdzie jak pozwolicie ;) oby nie jeszcze inaczej :evil_lol: Abis -no nie posiadam sie z radosci !!! oby oby te koty za ploty ;) Quote
some Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 ok to dzwonim. Beatko zadzwonisz (chyba TY sie zawsze kontaktowalas z mariamc) ale jak cos to nie ma problemu, zadzwonie jutro ok poludnia Quote
kamilqax95x Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='Estrella']a gdzie ten domek? sprawdzony? tutaj więcej informacji : http://www.dogomania.pl/threads/194211-Alf-po-tak-d%C5%82ugim-czasie-w-DS-)?p=16266772#post16266772 Quote
Estrella Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 beataczl napisał(a):to ja sie jutro wtrace i zobacze ile mi wyjdzie jak pozwolicie ;) oby nie jeszcze inaczej :evil_lol:tak, przelicz też proszę Quote
Recommended Posts