Estrella Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Abi, Abiś :) słuchajcie, chętnie odstąpię 5%-wy rabat na zakupy w http://www.ipets.pl/ może któraś z Was byłaby zainteresowana? Niby niewiele, ale zawsze coś :):) Quote
Atomowka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Mariamc jak sie Abiś czuje? Zero wieści o chłopaku Quote
Estrella Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 cholera, ja już wcześniej oddałam swój głos, na Szczecinek oczywiście... ale lecę na mój koci wątek z linkiem... Quote
ANETTTA Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 zapraszam ... [FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT]http://www.dogomania.pl/threads/200940-srebro-bi%C5%BCuteria-lawa-wulkaniczna-malachit-na-pomoc-dla-DELLI-koniec-31stycze%C5%84 :shake::shake::shake:pomóz nam zrób zakupy na bazarku Quote
Kamila Proc Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 to ja dzisiaj, bo taki maly tu ruch Quote
Igiełka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Zwarte i gotowe meldują się w odwiedzinach :lol: Też interesuje mnie co nowego u Abisia :lol: Quote
Atomowka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Zaglądają stali wielbiciela Abisiowej mordki Czy któraś ostatnio rozmawiała z mariamc? Chciałabym wiedziec jak Abiś się miewa? Jak zdrowie, jak samopoczucie? Quote
ranias Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Piesiu, deklaracja za luty poleciała :lol: Quote
beataczl Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='Atomowka']Zaglądają stali wielbiciela Abisiowej mordki Czy któraś ostatnio rozmawiała z mariamc? Chciałabym wiedziec jak Abiś się miewa? Jak zdrowie, jak samopoczucie?[/QUOTE] dzis dzwonilam,ale juz mariamc nie bylo jurto z rana zadzwonie popytam o Abisia Quote
Atomowka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='ranias']Piesiu, deklaracja za luty poleciała :lol:[/QUOTE] Jak tylko wpłynie deklaracja to potwierdze na wątku, póki co nie mam gdzie tego umieszczac bo nie dostałam jeszcze kasy całościowej Abiego a tak mieszała nie będę Quote
mariamc Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Dziękuje wszystkim za wsparcie naszego schroniska. Abiś ma się dobrze. Szczęśliwie mamy wolne wszystkie boxy kwarantannowe dla dużych psów , nasze psiaki mogą biegać po dużym wybiegu. Quote
Estrella Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 dzięki mariamc :):) Abiś wygląda super, a jak on jest szczęśliwy to i my jesteśmy szczęśliwe :) super ma u Was... Quote
Igiełka Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 jest niesamowity a jaki ma radosny uśmiech :loveu: Quote
Recommended Posts