some Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 zerknelam no i mi sie zgadza.. albo juz slabo widze - lipiec i sierpien po 10 zł, wrzesien i pazdziernik po 17,50 zł (wplacilam 35 zł), no i to 40 zł za listopad i grudzien jest ode mnie po 20 zł na każdy miesiac Quote
Estrella Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 [quote name='some']zerknelam no i mi sie zgadza.. albo juz slabo widze - lipiec i sierpien po 10 zł, wrzesien i pazdziernik po 17,50 zł (wplacilam 35 zł), no i to 40 zł za listopad i grudzien jest ode mnie po 20 zł na każdy miesiaca to od Ciebie, to wtedy jest ok tylko że nie ma lipiec i sierpień jest liepiec-sierpień, czyli 10zł masz do przodu, zaraz zapiszę, dalej 35zł i 40zł, co razem daje 95zł, a więc jest w porządku. [quote name='Atomowka']Tak kochana musisz napisac Ty, napisz prosze do maupy ona zawsze szybko i bez zbędnego gadania pomagaposzło Quote
beataczl Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 fur - sprawdz prosze jeszcze wplaty styczniowe, bo bylo info na watku ze ranias wplacila dekl. chyba,ze to juz na konto Atomowki poszlo? tez nie widze wplat sylwiaso i kasiek... rzeczywiscie - najlepiej jak osoba prowadzaca finanse ma do uzytku wlasny post na rozliczenia i na biezaco wpisuje wplaty i wyplaty, bo idzie sie zgubic... Quote
furciaczek Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Mozna Imiona i Nazwiska sylwii i kasiek ? Byc moze w tytule przelewu nie bylo podane. Zaraz poszukam. Quote
Estrella Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 imiona, to myślę, że po nickach (kasiek na pewno Katarzyna), nazwisk nie znam, ale zapytam na pw Atomówka, post dla Ciebie jest już na pierwszej stronie :) Quote
Estrella Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 kasiek252 -> Katarzyna S----pa może podam na pw Quote
beataczl Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 tez znalazlam dane kasiek na bazarkowym koncie u mnie,ale widze ze je juz masz... Quote
Atomowka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dobra dziewczyny post już dla mnie jest więc czekam na Wasze podliczenia i jak tylko przelejecie mi kasę to zaznaczę to w moim poście. Ja na konto dostałam wpłatę od ranias 10 zł ale zaznaczę to dopiero jak będę miała już cała kasę Quote
_Goldenek2 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Na stronie http://www.tesco.pl/schroniska/index.php jest głosowanie - schronisko z największą ilością głosów dostanie karmę. Quote
furciaczek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Estrella napisał(a):kasiek252 -> Katarzyna S----pa może podam na pw Kurna albo osleplam albo nie ma...nie widze, 3 razy przewetowalam i nie widze. Czy mozna poprosic Kasie zeby podala date kiedy robila przelew? Ide jeszcze raz przejzec te wplywy... Czy reszta sie zgadza? Czy brakuje jeszcze czegos? Quote
Estrella Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 zaraz do niej napiszę brakuje mi jeszcze przelewu od sylwiaso 100zł czekam na nazwisko, wiem tylko że przelew musiała zrobić jakoś w sierpniu Quote
furciaczek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Estrella napisał(a):zaraz do niej napiszę brakuje mi jeszcze przelewu od sylwiaso 100zł czekam na nazwisko, wiem tylko że przelew musiała zrobić jakoś w sierpniu Chwilunia, moze nie bylo tytulu i pominelam... Mam jedna Sylwie w sierpniu ale to dziewczyna od CCtow, inna kwota i w dopisku ze dla corsiakow:shake: Moze w innym terminie jednak? Quote
Estrella Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 ona mi pisze, że taką kwotę mogła przelać na początku sierpnia... no nic, zaczekamy na nazwisko i wtedy sprawdzisz a jeszcze o kasiek, pamiętam jak potwierdzałaś wpłaty od Katarzyny S. i ona chyba nie wpisywała w tytule Abisia, jeśli dobrze pamiętam... Quote
furciaczek Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Estrella napisał(a):ona mi pisze, że taką kwotę mogła przelać na początku sierpnia... no nic, zaczekamy na nazwisko i wtedy sprawdzisz a jeszcze o kasiek, pamiętam jak potwierdzałaś wpłaty od Katarzyny S. i ona chyba nie wpisywała w tytule Abisia, jeśli dobrze pamiętam... A pamietasz kiedy to potwierdzalam? Zawezi sie okres poszukiwan:lol: Ksiegowa ze mnie do doopy:roll: Quote
Estrella Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 oj tam zaraz do dupy, po prostu za dużo wzięłaś na siebie obowiązków, jestem pewna, że każdy by się w Twojej sytuacji pogubił, a i pewnie znalazłyby się osoby, które nawet by nie spróbowały, tylko od razu poddały. tutaj np. w 814 poście http://www.dogomania.pl/threads/188064-Abi-prosi-o-wsparcie-finansowe-na-hotel-i-leczenie.-Szuka-DS/page33 ale było ich jeszcze więcej, bo kasiek jest na stałej deklaracji... Quote
beataczl Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 fur - tu znalazlam Twoje potwierdzenie wplaty sylwiaso - 100 zl.: http://www.dogomania.pl/threads/188064-Abi-prosi-o-wsparcie-finansowe-na-hotel-i-leczenie.-Szuka-DS/page48 czyli spr. przelewy z dn. 21.7.2010 wplata - Sylwia K. Quote
Marinka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Zapraszam serdecznie na super atrakcyjny Bazarek dla Mai, Abiego i Dino: http://www.dogomania.pl/threads/199641-Maja-Abi-Dino-TRZY-PSIAKI-i-tyle-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-w-atrakcyjnej-CENIE!-ZOBACZ!!-DO-21.01?p=16055192#post16055192 Quote
Estrella Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Ale niespodzianka! baaaardzo dziękujemy za włączenie Abisia w bazarek :multi::multi::multi: będziemy hopać i zapraszać i jeszcze obejrzymy, to może coś kupimy :):) fur mam już dane Sylwii, zaraz podam Ci na pw Quote
ranias Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Kochane zapraszajcie na bazarek,żeby Abiś pieniążków nazbierał :lol: Quote
furciaczek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='beataczl']fur - tu znalazlam Twoje potwierdzenie wplaty sylwiaso - 100 zl.: http://www.dogomania.pl/threads/188064-Abi-prosi-o-wsparcie-finansowe-na-hotel-i-leczenie.-Szuka-DS/page48 czyli spr. przelewy z dn. 21.7.2010 wplata - Sylwia K. Nie widze, ale jak potwierdzalam to znaczy ze jednak tam sa:evil_lol: Jeszcze poszukam wplat od Kasiek, mialo byc kilka tak? Quote
beataczl Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='furciaczek']Nie widze, ale jak potwierdzalam to znaczy ze jednak tam sa:evil_lol: Jeszcze poszukam wplat od Kasiek, mialo byc kilka tak? czyli przyjmujemy,ze od sylwiaso 100 zl. jest :smile: z data 21.7.10 Kasiek - raz wplata 50 zl. i 3 razy po 20 zl. - takie jest potwierdzenie na watku przez Ciebie ( odchaczone przez Estrelle ) Estrella napisz moze do Kasiek ile razy wplacila na Abisia ? -niech spr. przelewy moze bylo tez 4 raz - 20 zl. bo za grudzien nie mamy odchaczonej deklaracji... Quote
furciaczek Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 To jak potierdzalam to OK, nie bede przez to sie przedzierac jeszcze raz. Sprwdze czy za grudzien wplynelo i mozemy ostatecznie sobiepodliczyc..chyba ze jeszcze cos mi umknelo?:) Quote
Recommended Posts