beataczl Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 dudson13 napisał(a):odwiedzam psiaczka kochanego, nadal brakuje deklaracji jak widzę:(:(:(:(:( oj brak jeszcze niestety... a doszly 2 fakt. za hotelik Abisia do zaplaty fur zrob prosze przelewy , podaje numery nr SZ/28/11/2010 ( hotel od 10.9 do 10.10) i nr SZ/29/11/2010 ( hotel od 10.10 do 10.11) kazda na kwote 199,99 zł. Quote
furciaczek Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Jutro zrobie, musze zdrapki do przelewow odebrac :) Quote
coronaaj Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Cioteczki z Warszawy darmowe chipowanie psow ---------- Forwarded message ---------- From: Kośnik Anna <akosnik@um.warszawa.pl> Date: 2010/12/1 Subject: czipowanie zwierzat w Warszawie To: "wolontariat.psianiol@gmail.com" <wolontariat.psianiol@gmail.com> [FONT=Arial][FONT=Arial]Szanowna Pani[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Uprzejmie informuję, że akcja bezpłatnego czipowania psów i kotów z terenu m.st. Warszawy trwa jeszcze do 15 grudnia 2010r. W tym roku przewidziano zaczipowanie ponad 12 tys psów i kotów tj. ok. 670 na każdą z 18 Dzielnic. [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]W trybie przetargu nieograniczonego wybrano 16 wykonawców, którzy reprezentowali 112 zakładów weterynaryjnych . Ilość zakładów wet. w poszczególnych Dzielnicach była bardzo różna od 1- 16. Dlatego też wykorzystanie czipów w dzielnicach z większą liczbą lecznic było efektywniejsze. Pomimo tego na dzień dzisiejszy istnieje możliwość zaczipowania psa lub kota w dzielnicy Żoliborz (lecznica ul. Mickiewicza 30 oraz ul. Gojawiczyńskiej 16), Bielany (lecznica ul. Reymonta 12 A oraz ul. Schroegera 72 A), Wola (ul. Prosta 2/14) oraz na Śródmieściu (ul. Graniczna 4 lok. 4). [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Miasto planuje kontynuację akcji w 2011 roku[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]., informacje w tej sprawie będą zamieszczane na bieżąco w Biuletynie Informacji Publicznej www.bip.warszawa.pl[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Z poważaniem[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Anna Kośnik[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Biuro Ochrony Środowiska [/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Pl. Starynkiewicza 7/9[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]Wydział Spraw Zwierząt[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]tel. 22/ 257 93 69[/FONT][/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial]pok. 413[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] Quote
mariamc Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Uploaded with ImageShack.us Ten bałagan , tam z tyłu , to nie my..... Quote
LAZY Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Abi chyba przybral na wadze, co Danusiu? Czy to tylko futro na zimę takie grube?:) Quote
Estrella Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 jakie aniołki :) a Abi rzeczywiście grubiutki na tym zdjęciu :) Quote
ranias Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Deklaracja dla piesia na grudzień wysłana Quote
Atomowka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ranias napisał(a):Deklaracja dla piesia na grudzień wysłana Abi dziękuje :) "Nasz" chłopak jest przepiękny:loveu: Quote
ranias Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Atomowka napisał(a):Abi dziękuje :) "Nasz" chłopak jest przepiękny:loveu: A nawet powiedziałabym, że przepiękny :loveu: Wyślę mu jakiegoś pieniądza po 15...:lol: Quote
Kamila Proc Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 dzisiaj nikt jeszcze nie zajrzal do psiaka Quote
beataczl Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 zagladam,zagladam -dopiero weszlam do domu zapierdziel taki , ze nie ma kiedy taczki zaladowac ;) Abis fajniutko wyglada, a jaka ma ladna wspollokatorke :smile: Quote
Estrella Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 no ja przyznaję, że wcześniej mnie nie było, dopiero teraz zaglądam do Abisia :) ranias wielkie dzięki! Atomowka napisał(a):Estrella to Twój tata taka złota rączka jak mój brat, Też potrafi piękne rzeczy dłubać.oj tak, mój tato jest bardzo uzdolniony, ale najważniejsze, że wykorzystuje swoje zdolności do pomocy, bo teraz kociaki mają gdzie spać, schować się przed deszczem.. wcześniej to tylko pod jakieś auta uciekały :( Quote
kamilqax95x Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Ogłoszenia: [url]http://www.morusek.pl/ogloszenie/38501/Abi-szuka-domu-/[/url] [url]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/abi,28121[/url] [url]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Abi,28082[/url] [url]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Abi,28074[/url] Quote
Estrella Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 o super, dzięki Kamila! ja coś nie mogę znaleźć czasu na ogłaszanie :( Quote
Estrella Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 i ja też zaglądam :) Beata, co z Twoim szczylkiem? Udało się złapać? Quote
beataczl Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 nie zlapalam gorzej -znikl na 3 dni -nie jadl zostawionej karmy- zryczalam sie okropnie, myslalam ze lis Go zalatwil na szczescie wrocil teraz widze slady na sniegu do opustoszalej zima ,,Doliny Slonca" czeka mnie wtargniecie na posesje przez plot a wazne ze juz wiem gdzie Go szukac teren b.duzy,ale licze na slady zaliczylam kapiel w jeziorze podczas poszukiwania dzikuska lod sie zalamal pod Skate nie mogl sie wydostac a ja sama bez komorki z dala od ludzi wlazlam na lod wiedzialam ze sie zarwie blisko psa ( moja waga wiadomo,wieksza od Skate) wpadlam na metr do lodowatej wody - 6 na dworzu za 3 razem Go wyciagnelam,bo lod sie ciagle zarywal no i szlismy mokre sieroty prawie km do domu nie moglam do siebie dojsc psychicznie po tym klatke jeszcze mam ,jesli okaze sie ze w jakiejs szopie tam siedzi to podstawie zapomialam -widzialam Go raz! z daleka jak uciekal przed nami -malutki, dlugasny, kolorek jakby jamnik szorstkowlosy-taka siersc -ale bylo ciemno juz i daleko wiec ,,glowy" nie dam brzusiem po sniegu ciagnal , niziutki jest Quote
Estrella Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 [quote name='beataczl']zaliczylam kapiel w jeziorze podczas poszukiwania dzikuska lod sie zalamal pod Skate nie mogl sie wydostac a ja sama bez komorki z dala od ludzi wlazlam na lod wiedzialam ze sie zarwie blisko psa ( moja waga wiadomo,wieksza od Skate) wpadlam na metr do lodowatej wody - 6 na dworzu za 3 razem Go wyciagnelam,bo lod sie ciagle zarywal no i szlismy mokre sieroty prawie km do domu nie moglam do siebie dojsc psychicznie po tym[/QUOTE]Jezus Maria! a klatkę trzymaj tak długo, aż złapiesz malucha za co mocnooo trzymam kciuki Quote
Igiełka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 To straszne, także trzymam kciuki za znalezienie psiaka. Quote
Recommended Posts