Estrella Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Nikogo wczoraj nie było ? Ja w ogóle na dogo byłam tylko chwile i nawet nie zdążyłam zajrzeć do Abisia. Eeeh, a święta coraz bliżej, już je czuję :loveu: Będę wysyłać kartki po znajomych :loveu: Quote
Atomowka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ja byłam ale nic nie pisałam, bo nie miałam nic do powiedzenia Estrella ja chce kartkę ja :):) Quote
Atomowka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Dziewczyny ja macie czas, wolne deklarację albo talent do robienia banerków ( Estrella:loveu:) to zapraszam. Sunia pod sklepem, zbieramy na hotel http://www.dogomania.pl/threads/195685-ZBIERAMY-DEKLARACJE-STA%C5%81E!Starachowice-Sunia-pod-tesco-ka%C5%BCdy-przechodzi-oboj%C4%99tnie/page7 Quote
ranias Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Moja deklaracja dla piesia poszła dzisiaj Quote
Estrella Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Atomówka, Tobie wyślę na pewno :loveu: będę musiała poprosić kogoś, żeby sprawdził mi Twój adres w przelewie :evil_lol: Na wątek już wchodzę i widzę, że Ania go prowadzi :):) ranias, dziękujemy, że pamiętasz o Abim :loveu: Quote
Estrella Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Mam kolczyki z Abim :multi: zamówiłam na bazarku vege i przedwczoraj doszły :) Beata, u Ciebie wszystko ok ? Tak zamilkłaś.. i nie tylko Ty ;) Quote
furciaczek Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Cioteczki ja obecnie mam nieco zwariowany okres wiec gdyby cos pilnego to nr tel macie :) Quote
beataczl Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 e tam, nawet mi sie pisac nie chce.... dzikuska szczeniaka nie zlapalam do dzis znalazlam link do darmowych ogloszen: http://www.dogomania.pl/threads/195273-Pomoge-w-ogłaszaniu-zwierzaków!!!/page2 mariamc ma podeslac f-rke zalegla,ale jeszcze nie dostalam Quote
Estrella Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 no, ale przynajmniej zaglądacie :):) beataczl napisał(a):dzikuska szczeniaka nie zlapalam do dzis szkoda, my tu naszych kotów też złapać nie możemy, a 2 dni na ulicy przed moim blokiem leżały 2 maluchy, ktoś je umyślnie potrącił, bo jeden leżał 4m od drugiego.. one miały max 2 miesiące, takie chudziutkie... ich matka czasem przychodzi coś zjeść pod moją klatkę i tego samego dnia zobaczyłam ją z trzecim kociakiem. Siedziała przy nim i czekała aż sobie zje. Strasznie szkoda mi go i nie wiem co robić... Chciałabym go złapać, ale z drugiej strony nie chcę zabierać matce jej ostatniego dziecka.. Super by było ją wysterylizować, ale to taki dzikus, że nawet podejść nie można :( Quote
beataczl Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 na dniach odesle klatke do TOZu Slupsk -to dam CI znac... to chyba jest jedyna, druga w Darlowie biedne koteczki,ech :-( Quote
Estrella Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Twój szczylek ważniejszy, mam nadzieję, że uda Ci się go złapać. Quote
savahna Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Takie jakies fajne banerki mamy...:evil_lol: Podrzuce psiaczka...:multi: Quote
Estrella Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 hehe, trzeba rozreklamować psiaczki :):) fajnie, że weszłaś do Abisia, dziękujemy :) a ja byłam na poczcie dzisiaj i już kupiłam 3 kartki świąteczne, takie ładne, nie mogłam się powstrzymać... :) Quote
some Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Estrello to sie chwali :) w dobie internetu, maili, smsow..... ja niestety jakoś nigdy nie mam na to czasu. Quote
some Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 acha... i piszac o tych kartakch przypomnialam sobie o Waszej z okazji mojego slubu, za ktora jeszcze raz mocno dziekuje!!! :multi: no i przypomnialam sobie ze zdjecie ze slubu pokaze.... Estrello moge Ci na maila wyslac jak cos, bo tu po 1 nie wypada a po 2 nie umiem wklejac :evil_lol: Quote
Estrella Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 nie wiedziałam, że aż tak się ucieszysz, ale jest to strasznie fajne sprawiać komuś przyjemność i radość :):) wysyłaj, wysyłaj, a najlepiej jeszcze więcej niż tylko 1 :diabloti: estrella.sm@o2.pl wstawię wieczorem, bo teraz lecę i wstawię przy okazji zdjęcia mojego kociaka, bo koleżanka chyba wysłała mi je mailem :multi: Quote
Igiełka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Cioteczki nie mogą już się doczekać Świąt :lol: Zaczęły kupować kartki a niedługo będzie trzeba pomyśleć co wrzucić w buta :evil_lol: Quote
Estrella Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 nie mam kominka, to nie mam gdzie buta powiesić :evil_lol: ale na pewno muszę pomyśleć o prezentach pod choinkę :) Quote
kamilqax95x Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Witam Cioteczki, znalazłam w necie informacje że w gazecie "Mój Kochany Pies" są historie i zdjęcia czworonogów nadsyłane przez czytelników i za każdą opublikowaną opowieść można dostać 50 zł :smile: można by było wysłać zdjęcie Abiego z jego historią i za to jeszcze 50 zł się dostaje jeśli opublikują i może ktoś go zauważy w tej gazecie. Co o tym myślicie ?? Quote
Estrella Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 tylko, czy Abi ma wystarczająco wzruszającą historię, żeby go wybrali.. ale w sumie.. to można by spróbować :) kto jest chętny, żeby coś tam wieczorkiem skrobnąć dla Abisia ? :razz: a chcecie zobaczyć zdjęcia ze ślubu some? :) Quote
kamilqax95x Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Estrella']tylko, czy Abi ma wystarczająco wzruszającą historię, żeby go wybrali.. No pewnie .... czy nie jest smutne to ze: *trafił z ranami do schroniska *nikt go nie odebrał *ma uszkodzoną miednice *musi dostawać środki przeciwbólowe *tyle juz czeka na dom i nic [quote name='Estrella']ale w sumie.. to można by spróbować :) kto jest chętny, żeby coś tam wieczorkiem skrobnąć dla Abisia ? :razz: noc na tym się nie straci a można zyskać :) może by poprosić cholereee ?? [quote name='Estrella'] a chcecie zobaczyć zdjęcia ze ślubu some? :) a some się zgodzi ?? :D Quote
Atomowka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Pi pierwsze ja chce foty some zobaczyc :) Dwa jeżeli chodzi o ta gazetę, to tekst nie musi być super wzruszający. To co jakiś czas temu wrzuciłam tu na wątek z moją suką to było właśnie z tej gazety. Tam są przeróżne teksty i wydaje mi się, że Abiego by wybrali \ Quote
Estrella Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 [quote name='Kamila']No pewnie .... czy nie jest smutne to ze: *trafił z ranami do schroniska *nikt go nie odebrał *ma uszkodzoną miednice *musi dostawać środki przeciwbólowe *tyle juz czeka na dom i nicchodziło mi raczej o to, czy w porównaniu do innych psiaków Abi ma wystarczająco wzruszającą historię. Ale jeśli napisze się coś ładnego, to może wybiorą Abisia. To byłaby dla niego ogromna szansa na to, że w końcu ktoś zadzwoni :) może by poprosić cholereee ??czytałam jej teksty i rzeczywiście pisze super, ale ona chyba nie zna historii Abiego i nie chcę jej zawracać głowy, więc wydaje mi się, że lepiej będzie jak ktoś z nas to napisze. Może wspólnie spróbujemy :) a some się zgodzi ?? :-Dsome jest bardzo skromna i ma wątpliwości, czy wypada wstawiać zdjęcia ze ślubu, ale napisała mi, że jeżeli Wy będziecie chciały, to mogę wstawić [quote name='Atomówka']Po pierwsze ja chce foty some zobaczyc :smile:o :) super, nie ? :loveu::loveu::loveu: Quote
Enigma79 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 O rany ... ale piękna suknia, welon, bukiet i oczywiście panna młoda. Aż się specjalnie zalogowałam, żeby to napisać. To w takim razie DUUUUUŻO DUŻO SZCZĘŚCIA - jak to się zwykło mówić - na nowej drodze życia :) !!! Bardzo ładne zdjęcia. Quote
Recommended Posts