furciaczek Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Atomowko...no i lzy mi pocplynely, wzruszajacy tekst, gratuluje :) Quote
_Goldenek2 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Gratuluję tekstu... ale przede wszystkim wspaniałego psiaka, dzięki ktoremu powstał tekst :) Quote
Estrella Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 ale to piękne... i strasznie wzruszające. Ja też gratuluję :) A Telka prześliczna Beatko, zrób mi proszę swoje rozliczenie, żebym wiedziała skąd Ci tyle wyszło, bo różnica jest duża Quote
Enigma79 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Atomowka : piękny tekst, szczery i wzruszający (oczy mi się spociły). Życzę Tobie, aby Małpka była z Tobą jak najdłużej i aby nie cierpiała. Moja Eni była ze mną przez 15 lat... jedyne, co jest w stanie "pocieszyć" po stracie takiego kochanego przyjaciela, to to, że miał kochającą pańcię, ciepły dom... wszystkiego dobrego ! Quote
beataczl Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='Estrella']ale to piękne... i strasznie wzruszające. Ja też gratuluję :) A Telka prześliczna Beatko, zrób mi proszę swoje rozliczenie, żebym wiedziała skąd Ci tyle wyszło, bo różnica jest duża dolaczam sie do gratulacji! :smile: Estrella - dodaj wszystkie wplaty ( wyszlo 1498 zł.) i odejmij od nich 470 zł ( 2x200 hotel, 70 transport) i zostanie ta kwota ktora napisalam czyli 1018 zł. ;) Quote
Atomowka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Dzięki dziewczynki za gratulację, musiałam się pochwalic:lol::lol: Jestem mega dumna Quote
Estrella Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 [quote name='beataczl']Estrella - dodaj wszystkie wplaty ( wyszlo 1498 zł.) i odejmij od nich 470 zł ( 2x200 hotel, 70 transport) i zostanie ta kwota ktora napisalam czyli 1018 zł. ;)mi ciągle wychodzi 1163zł a odjąć trzeba 322,50zł (70zł transport + 140zł lipiec-sierpień i 112,50zł sierpień-wrzesień -->zapomniałaś o stałych deklaracjach) Quote
mariamc Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Abiś czuje się świetnie. )d 01.11. zmiejszamy o połowę dawkę carprodylu i vetmedinu , aby został tylko na suplementach stawowych. Niestety jego dobra samopoczucie sprawiło ,że zaczął dręczyć Lalę. Stąd jego szrama nad okiem , laska w końcu nie wytrzymała. Teraz jest spokój , ale muszę myśleć nad ich rozdzieleniem. Quote
some Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 mariomc dziękujemy za fotki :) nasz pychol rozesmiany :) w naszym Abisiu prawdziwy mężczyzna się odezwał :diabloti: tak się zastanawiałam skąd ta szrama... Quote
Atomowka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Abiś słodki misio. Też mnie ta szrama zastanowiła dobrze,że to nic poważnego Quote
Igiełka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Pięknie Abiś się uśmiecha to prawda dobrze że ta szrama to nic grożnego. :lol::lol: Quote
Estrella Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 oj Abiś zaczyna psocić :) [quote name='mariamc']Abiś czuje się świetnie. )d 01.11. zmiejszamy o połowę dawkę carprodylu i vetmedinu , aby został tylko na suplementach stawowych.to super, trzymam kciuki za zdrówko Abisia :) Teraz jest spokój , ale muszę myśleć nad ich rozdzieleniem. szkoda, ale jak mus to mus.. ;) Quote
Igiełka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Przesyłam z rana mizianko dla Abisia. :lol::lol: Quote
Estrella Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Co u Ciebie słychać Igiełko? :) I tak zastanawiam się dlaczego nikt nie dzwoni w sprawie Abiego, może powinnyśmy coś zmienić w ogłoszeniach ? Quote
Igiełka Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Ciotka u mnie wszystko w porządku teraz Rudosława szaleje na dywanie, siłuje się z zabawkami :evil_lol: a co u Ciebie? :lol: Ja myślę że gdzieś jest napewno człowiek, który czeka na takiego wspaniałego psiaka jak Abi. I kilka razy już się przekonałam że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Wszyscy czekamy na ten jedyny domek już troszkę czasu minęło ale trzymam mocno kciuki i mam nadzieję że przyjdzie taki dzień i będziemy oglądać Abiego szczęśliwego na kanapie razem z rodziną. To jest wyjątkowy psiak, pięknie się uśmiecha, całym soba pokazuje radość. Myślę że jeszcze nie nadszedł ten czas i dlatego tel nie dzwoni. :lol: Quote
Estrella Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 [quote name='Igiełka']Ciotka u mnie wszystko w porządku teraz Rudosława szaleje na dywanie, siłuje się z zabawkami :evil_lol: a co u Ciebie? :lol:cieszę się, u mnie też ok, dziękuje :) moja psina śpi, kot też i maluszek też :) zdjęć jeszcze nie dostałam, chyba muszę przypomnieć koleżance.. ale maluszek, mówię na niego Lucek już całkiem odzyskał siły, gania moją ponad roczną kotkę, która niby chciałaby się z nim zaprzyjaźnić, ale chyba potrzebuje jeszcze troszkę czasu. Ja myślę że gdzieś jest napewno człowiek, który czeka na takiego wspaniałego psiaka jak Abi.mam nadzieję Quote
Atomowka Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ja też wiem, że Abi trafi w końcu na swojego ludzia ale z drugiej strony cały czas się zastanawiam czy w ogłoszeniu nie za bardzo podkreślamy niepełnosprawność Abisia Quote
Estrella Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Moim zdaniem nie da się już bardziej tego złagodzić, w tekście jest napisane tak jak jest naprawdę.. chyba pozostaje nam tylko czekać i jak najwięcej ogłaszać Abiego - czekam aż Jenny19 znowu wystartuje ze swoim bazarkiem :) Aresek dzięki, że zaglądasz :) Quote
Recommended Posts