Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie już bolą kciuki od trzymania :)
Laski może któraś wie na której mniej więcej stronie były banerki Abisia do pobrania? Tylko te inne, nie chodzi o ten co go teraz mam w podpisie

Posted

Cicho bo nic się u Abiego pewnie nowego nie dzieje.
Ja znowu chora, kurde jeszcze nie pozbyłam się do końca poprzedniego przeziębienia a znowu mnie dopadło. Nie mam nawet kiedy się wyleczyć bo dp pracy przecież trzeba chodzić :(

Posted

Estrello pamiętasz przelew za wrzesien/pazdziernik dla Abiego? wplacilam pare zlotych wiecej, wiec powinno mniej brakować za te 2 miesiące.

Posted

o właśnie, albo nie zauważyłaś mojego pytania wtedy, albo ja nie zauważyłam Twojej odpowiedzi :)
pytałam się jak mam to zapisać, ale teraz rozumiem, zaraz poprawię. Tylko przypomnij mi ile to było, a jak nie pamiętasz, to poszukam.

Posted

cholera, teraz patrzę i coś mi nie pasuje...
za hotel zapłaciłyśmy dopiero 2 razy, a wpłat jest więcej, za 4 miesiące. Na początku źle prowadziłam rozliczenie liczyłam za każdy miesiąc osobno, a teraz za lipiec-sierpień i sierpień-wrzesień.
zaraz będzie kolejna fakturka: za wrzesień-październik, więc zostanie jeszcze jedno 80zł na październik-listopad.
fur, pomóż mi, bo teraz też nie wiem, czy dobrze piszę :(
jestem beznadziejna, przepraszam Was za te pomyłki :-(

Posted

furciaczek napisał(a):
Hej cioteczki, co taka cisza??

Cioteczki jednak zagladaja, ja dalej w Chicago wracam za pare dni...Sonia u Arktyki, tam mamy naszego pudla Pudlisia i rozrabia...
Jak Abi? Furciaszek nie wiedzialam ze jestes z Torunia, urodzilam sie w Toruniu...sporo rodzinki w tym miescie..

Posted

beataczl napisał(a):
Sonie zawiozlam do Arktyki...
dzięki Tobie Sonia na nowo poznała i pokochała człowieka. trzymaj się
coronaaj napisał(a):
Cioteczki jednak zagladaja, ja dalej w Chicago wracam za pare dni
jeej, ale daleko uciekłaś :)

Posted

Estrella napisał(a):
no dobra, to czekamy na Beatkę :)

Atomówka, miałam się pytać jak tam Twoja sunia, lepiej ?

Ja teraz niestety mam bardzo mało czasu, ciągle w biegu więc mało piszę u Abiego.
Mam nadzieję, że od nast tygodnia to się zmieni
Estrella dzięki, że pytasz :)
Jeżeli chodzi o łapkę to jest może ciuteńkę lepiej, troszkę mnie kuleje ale nic nie robimy bo lelarz wysłał Tekle na odchudzanie.
Dopiero jak będzie odpowiednia waga to działamy dalej

Posted

hej Cioteczki. smuci mnie troche to ze tak malo osob zainetresowanych Abisiem.... :( ciekawe czy odwiedzający Szczecinek nie pytaja o niego. Mariamc czy ktoś pyta o naszego Abisia? był ktoś nim może zainetresowany? jak to jest w ogóle? czy psy na hotelu też są odwiedzane przez zainteresowanych adopcja/? moze glupie pytanie ale nie wiem... ;)

Posted

some napisał(a):
hej Cioteczki. smuci mnie troche to ze tak malo osob zainetresowanych Abisiem.... :( ciekawe czy odwiedzający Szczecinek nie pytaja o niego. Mariamc czy ktoś pyta o naszego Abisia? był ktoś nim może zainetresowany? jak to jest w ogóle? czy psy na hotelu też są odwiedzane przez zainteresowanych adopcja/? moze glupie pytanie ale nie wiem... ;)

No to może ja odpowiem - psy hotelowe przebywają razem z psami schroniskowymi, są traktowane na równi - więc wszyscy odwiedzający schronisko mogą je poznać tak samo, jak zwierzaki schroniskowe ;)