Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć

furciaczek napisał(a):
Przelewik poszedl dzisiaj :)
Poproscie mariemc o potwierdzonko jak dojdzie.
dzięki, zapisałam na pierwszej stronie, Abi ma na koncie 668zł zobaczymy ile zostanie po fakturce za weta...
furciaczek napisał(a):
Niema od coronaaaj , ale moze nie podala nika lub imienia psiaka?
Najlepiej gdybym miala imie i nazwisko osoby wplacajacej.
napiszę do niej

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atomowka napisał(a):
Hej wszystkim. Jak tak Abi się czuje?
Estrella dasz radę na tą wizytę pójść?
pisałam do koosiek (napisała mi na pw) że ja nie mogę, ale jeśli jeszcze nikt się nie znalazł, to mogę zapytać się znajomej wolontariuszki ze słupskiego TOZu, która robi wizyty.

Posted

Estrella napisał(a):
pisałam do koosiek (napisała mi na pw) że ja nie mogę, ale jeśli jeszcze nikt się nie znalazł, to mogę zapytać się znajomej wolontariuszki ze słupskiego TOZu, która robi wizyty.

wizyte robi Kasia77 dla Maksia

Posted

furciaczek napisał(a):
Czesc cioteczki, mam nadzieje ze Abis czuje sie dobrze :)
cześć fur, ja też mam nadzieję, że Abi ma się dobrze, ale u mariamc, to przecież raj na ziemi :):)

Posted

Estrella napisał(a):
cześć fur, ja też mam nadzieję, że Abi ma się dobrze, ale u mariamc, to przecież raj na ziemi :):)

Jak bylam w Szczecinku to chcialam tam zostac...ale nie bylo wolnych boksow niestety:evil_lol:

Posted

Estrella napisał(a):
haha :diabloti: jak tam tak super, to ja nie wiem, czy Abi będzie zadowolony, kiedy się dowie, że szukamy mu innego domu :razz:

No ja mu nic nie mowilam, co bede chlopaka stresowac:evil_lol:

Ale ja to Abiego widze na kanapie, zawinietego kocykiem u boku swojego czlowieka:loveu:

Posted

[quote name='fur']No ja mu nic nie mowilam, co bede chlopaka stresowac:evil_lol:będzie afera :roll: :diabloti:

Ale ja to Abiego widze na kanapie, zawinietego kocykiem u boku swojego czlowieka:loveu:
jak już tam się znajdzie, to na pewno też mu się spodoba :)

Posted

cześć some :):)

some napisał(a):
estrello przelałam 35 zł na 2 miesiące więc wychodzi po 17,5 zł na wrzesień i październik.
hm. no to mnie załatwiłaś :evil_lol:
wcześniej deklarowałaś 10zł miesięcznie i tak poszło za lipiec i sierpień.
za wrzesień o październik masz już zapłacone - po 10zł.
To co ja mam niby teraz zrobić ? :diabloti:

Posted

furciaczek napisał(a):
Niema od coronaaaj , ale moze nie podala nika lub imienia psiaka?
Najlepiej gdybym miala imie i nazwisko osoby wplacajacej.

nazwisko wplacajacego Alice Klenczon-Corona ...bede sprawdzac wyciagi , powino byc wplacone w lipcu...chyba ze pozniej...podajcie jeszcze raz konto i dane na pw.
Moj bank odrzuca przelewy bez danych nazwisko, imie, pelen adres ....

Posted

coronaaj napisał(a):
nazwisko wplacajacego Alice Klenczon-Corona ...bede sprawdzac wyciagi , powino byc wplacone w lipcu...chyba ze pozniej...podajcie jeszcze raz konto i dane na pw.
Moj bank odrzuca przelewy bez danych nazwisko, imie, pelen adres ....

Ide sprawdzic jeszcze raz chwilunia :)

Posted

Ja pozwole sobie na malu off

Zapraszam na watek Elzy, 1,5 rocznej suczki CC z Mieleckiego schroniska. Dziewczyna miesiac temu trafila do hotelu.
W zwiazku z tym ze Elza wymaga indywidualnego podejscia, masy pracy, konsekwencji i cierpliwosci podjelisy decyzje o umieszczeniu jej w DT u szkoleniowca, koszt to 800zl miesiecznie. W chwili obecnej Elza nie moze isc do DS, obawiamy sie zwrotu z adopcji...owszem zglaszaja sie chetne domki ale niestety ludzie bagatelizuja problem i sa malo odpowiedzialni. Dziewczyna jest mloda, kontaktowa i dosc szybko powinna nauczyc sie zasad jakie panuja w relacjach psio- psich i psio - ludzkich. Mamy nadzieje ze po miesiacu bedzie mozna juz rozgladac sie za doswiadczonym DS ktory bedzie gotowy pracowac zgodnie z zaleceniami DT.
Bardzo prosimy o wsparcie, nawet drobne wplaty jednorazowe sa dla nas zbawieniem- sami nie damy rady, a bez szkolenia niestety kiepskie sa szanse na udana adopcje. A w hotelu napewno nie uda sie osiagnac zamiezonych efektow.

http://www.dogomania.pl/threads/189876-*CC*-Elza-chce-uczyc-sie-zycia-potrzebne-na-DT-ze-szkoleniem!!

Posted

Estrella żeby Abiego wylosowali do metra, wystarczy zwykłe ogłoszenie, ale musisz robić je często. Ja Pedra wrzucam na cafeanimal codziennie a czasami nawet dwa razy dziennie a niestety jeszcze nie miał szczęście pokazać się w Metrze.
Fur śliczna na CC-tka

Posted

Atomowka napisał(a):
Estrella żeby Abiego wylosowali do metra, wystarczy zwykłe ogłoszenie, ale musisz robić je często. Ja Pedra wrzucam na cafeanimal codziennie a czasami nawet dwa razy dziennie a niestety jeszcze nie miał szczęście pokazać się w Metrze.
dzięki!! będę próbować z Abim :)

Posted

hej Ciotki. słuchajcie od czwartku mnie nie ma. wyjezdzam na 2 tygodnie. także jeśli jakieś pilne sprawy są to dajcie znać. i wiecie normalnie serce mi sie kraja bo musze moje psiaki rozdzielic na 2 tyg i oddać do kolezanek. Aventia już to przerabiała wiec o nią się nie martwię. ale Muszek.... boję się że pomyśli że go oddałam :( dopiero co znalazł stały domek a znowu zmieni miejsce na jakiś czas...