Estrella Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [U]Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam[/U], ale tego już wyleczyć się chyba nie da. Quote
Igiełka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ciotka to przykre co napisałaś a czy Abusia to boli? Quote
Estrella Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Czasem boli. Wtedy dostaje blokady sterydowe w biodra, żeby przestało go boleć. A tak to jeszcze trzeba mu podawać suplementy stawowe. mariamc mi pisała, że Abi musi z tym żyć. Quote
Igiełka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 To bardzo smutne że boli Kochany Abiś. :-(:-( Quote
Estrella Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Ale popatrz tylko na zdjęcia od Danusi - jaki Abi jest na nich szczęśliwy!! A co by z nim było, gdyby został w tym schronie ? :( Quote
Igiełka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ciotka u mariamc to jest prawdziwy hotelik -Osoba z dobrym sercem- Abiś jest na fotkach z roześmianym pyszczkiem. Wiem wolę nawet nie myśleć co by się wtedy stało. Quote
Atomowka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Myślę, że Abi nie cierpi bardzo ma obok siebie kochającego człowieka a to pomaga pokonać ból Ciotki zapraszam na bazar dla Tośków i dla astki zbierającej na sterylkę [url]http://www.dogomania.pl/threads/192147-Ciuchy-paski-kosmetyki-na-sterylk%C4%99-Astki-i-Dt-dla-Tosk%C3%B3w.-Do-13-wrze%C5%9Bnia.-ZAPRASZAM?p=15309569#post15309569[/url] Quote
Igiełka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ciotka bardzo chętnie tylko Ja nie dam rady nic kupić. :shake::-( Quote
Atomowka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Spoko spoko Igiełka, po prostu czasami wpadnij i hopniij mi bazaraaaa Quote
kamilqax95x Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Estrella']Ale popatrz tylko na zdjęcia od Danusi - jaki Abi jest na nich szczęśliwy!! A co by z nim było, gdyby został w tym schronie ? :([/QUOTE] po badaniach co mu jest pewnie został by uśpiony :-( Quote
Estrella Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 jak dobrze, że go wyciągnęłyśmy. I tyle cioteczek włożyło się w całą akcję... :loveu: Quote
furciaczek Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Ehhh wierze ze znajdzie sie ktos komu problemy ze stawami Abiego nie beda przeszkadzac. Czekam na nr fakturki i robie przelew Beatko :) Quote
beataczl Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 czesc Cioteczki, wszystko to bardzo smutne jest z Abisiem... dobrze, ze jest w b. dobrych rekach a fakturek nie mam jeszcze , pewnie w poniedzialek beda Quote
Atomowka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 EEEee tam nie ma się co przejmować, Abi na pewno znajdzie swojego Pana tylko czasu trochę trzeba. Jest na prawdę psem wyjątkowej urody a już nie z takimi problemami psiaki znajdywały domki Quote
Estrella Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 piszę tekst, jeszcze nie skończony. Poprawiajcie jak coś jest nie tak. [I]Abi jest około 5 letnim psem przyjaźnie nastawionym w stosunku do ludzi oraz psów-suczek. Z jedną pannicą dzieli pokoik w hotelu, do którego trafił ze schroniska. Jest wesołym i radosnym psem, lubi spacery i zabawy. Niestety, ale Abi jest też psem specjalnej troski. Cały tył ma pokiereszowany - kolana, biodra, kręgosłup. W związku z tym trzeba mu podawać suplementy stawowe i gdy go boli - blokady sterydowe w biodro. Nie wiemy co go spotkało zanim trafił do schronu, a tak bardzo go skrzywdziło. Abi już musi z tym żyć, ale nie przeszkadza mu to w codziennym funkcjonowaniu. Potrzebuje jedynie kogoś, kto się nim zaopiekuje, kto go przytuli i pokocha. [/I]CDN Quote
Estrella Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [quote name='Estrella']piszę tekst, jeszcze nie skończony. Poprawiajcie jak coś jest nie tak. [I]Abi jest około 5 letnim psem przyjaźnie nastawionym w stosunku do ludzi oraz psów-suczek. Z jedną pannicą dzieli pokoik w hotelu, do którego trafił ze schroniska. Jest wesołym i radosnym psem, lubi spacery i zabawy. Niestety, ale Abi jest też psem specjalnej troski. Cały tył ma pokiereszowany - kolana, biodra, kręgosłup. W związku z tym trzeba mu podawać suplementy stawowe i gdy go boli - blokady sterydowe w biodro. Nie wiemy co go spotkało zanim trafił do schronu, a tak bardzo go skrzywdziło. Abi już musi z tym żyć, ale nie przeszkadza mu to w codziennym funkcjonowaniu. Potrzebuje jedynie kogoś, kto się nim zaopiekuje, kto go przytuli i pokocha. [/I]CDN[/QUOTE]...[I]Potrzebuje jedynie kogoś, kto się nim zaopiekuje, kto go przytuli i pokocha. Pies nie zostanie wydany na łańcuch! A przed adopcją zostanie wykastrowany.[/I] [I] Osoba zainteresowana adopcją psa musi podpisać umowę adopcyjną oraz wyrazić zgodę na wizytę przed i po adopcyjną. Kontakt w sprawie adopcji[/I] [I] Beata - tel. ... e-mail - ... Danuta - tel. ... Jeśli nie jesteś w stanie przygarnąć Abiego pod swój dach, a chcesz mu pomóc - skontaktuj się z nami tel. lub e-mailowo. Możesz wesprzeć go finansowo lub rzeczowo, a nawet odwiedzić w hotelu w Szczecinku.[/I] Chyba czegoś mi brakuje. Najpierw Wy oceńcie, a potem dam jeszcze Danusi, żeby sprawdziła, czy wszystko się zgadza. Quote
Atomowka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Tekst jest OK tak mi się wydaje,a le Estrella czy my czasem trochę nie przesadzamy z tą jego niepełnosprawnością? Nie wiem tak naprawdę Danuta nie napisała tu nic konkretnego o jego chorobie, więc może nie zdajemy sobie z tego sprawy jak jest na prawdę Quote
Estrella Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 oto Ci chodzi ? [I]Niestety, ale Abi jest też psem specjalnej troski. Cały tył ma pokiereszowany - kolana, biodra, kręgosłup. W związku z tym trzeba mu podawać suplementy stawowe i gdy go boli - blokady sterydowe w biodro. Nie wiemy co go spotkało zanim trafił do schronu, a tak bardzo go skrzywdziło. Abi już musi z tym żyć, ale nie przeszkadza mu to w codziennym funkcjonowaniu. [/I]2 pierwsze linijki, to prawie kopie tego, co mi napisała mariamc. Ale wiem o co Ci chodzi, tylko nie wiem jak można to złagodzić.. Masz jakiś pomysł ? Tekst jest mega ważny, chciałabym żeby łapał za serce :( A i do kontaktu dodałam maila, bo niektórzy wolą najpierw napisać, a nie od razu dzwonić. Quote
Igiełka Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [B][COLOR=black]Dobry Wieczór [/COLOR][COLOR=deepskyblue]Abiś i Cioteczki :lol::lol:[/COLOR][/B] [COLOR=black]Abiś jest wspaniałym psem i gdzieś musibyć człowiek, który obdaruje Go ciepłem i pokocha a tym samym będzie dumny z wiernego Przyjaciela. Życzę Abisiowi tego z całego serca. :loveu:[/COLOR] Quote
Estrella Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Beatko napisałaś do mariamc ? Na razie dostaniesz tylko fakturkę za hotel, za weta dopiero po urlopie wetki. fur jeśli to czytasz, to spr. proszę, czy jest jakaś wpłata od coronaaaj :) Quote
Estrella Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [quote name='beataczl']a fakturek nie mam jeszcze , pewnie w poniedzialek beda[/QUOTE]ojej, nie zauważyłam tego, ale wydawało mi się, że mariamc już wysłała Ci na pw, ale poczekajmy. Quote
Igiełka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [B][COLOR=black]Witajcie wstawać Śpiochy -Abiś i Ja już Jesteśmy wyspani. :eviltong::lol:[/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts