Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beataczl napisał(a):
a pisalam wczesniej, ze ogorki beda sie snic... cha cha
a mi sie snily cukierki- takie male batoniki marcepanowe w zlotym zlotku i sobie dzis kupilam - identiko, mniam :evil_lol:
zaraz polecę do PSSu po jakąś bombonierę :diabloti:
a teraz pociachciałam ziemniaki i zrobiłam sobie frytki :cool1:
Igiełka napisał(a):
No ładnie Estrella nawet we śnie nie przestaje myśleć o super ogórku. :evil_lol::evil_lol:
już dawno nic mi się nie śniło

Posted

[quote name='Igiełka']Atomówka no to teraz Ciotka Estrella poleciała na zakupy żeby Nam przytrzeć nosa. :evil_lol::evil_lol:Chodziłam, oglądałam, brałam .....odkładałam :diabloti: i zdecydowałam się na zupkę chińską. ha ha ha :cool1:
[quote name='Atomowka']To i ja Estrelli narobię smaka. Ja właśnie obżeram się nachosami z ciepłym dipem serowym. Pychotaaaaa widzę, że żadna ciotka się nie odchudza :razz:

Posted

Igiełka napisał(a):
O jak się ciekawie robi- Wszystkie Cioteczki się posilają a kiedy idziecie spalać kalorie? :evil_lol::evil_lol:
ooo shit! zapomniałam :diabloti:
hmmm... na Euro 2012 muszę mieć płaski brzuch, więc powiedzmy, że bieganie i ćwiczenia zacznę... gdzieś za półtora roku :cool1:

Czy lampki halogenowe od szafy mogą się same zapalać ?
Właśnie to zrobiły, a ja jestem sama w domu!!!! :placz::placz::placz:

Posted

Ja też ćwiczę codziennie rano, jak idę do autobusu i z autobusu do pracy razem to będzie jakieś 5 minut marszu :)
Nie ma się co forsować, mamy jeszcze dużo czasu na Euro;)

Posted

To Ja już widzę Waszą poranną gimnastykę hi hi hi. :evil_lol::evil_lol:
Ograniczona do koniecznego minimum-oj Cioteczki trzeba się wziąść za siebie zostało tylko 1,5 roku
a chcecie przecież mieć ładną sylwetkę> :evil_lol::evil_lol:

Posted

no dobra, to Ty będziesz siedziała z lornetką i paczką chipsów, a jak wypatrzysz jakiegoś niebieskookiego blondyna, bla bla bla, to mi dasz znać :multi:
Igiełko, a Ty co ? :mad: Aaa jak to było - zgrabna pupa, szczupła sylwetka, talia osy :razz: