furciaczek Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Znalzlam 5 lat temu...tak samo pieprzniety jak ja...albo i bardziej:loveu: Quote
Igiełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Hihi to My czyli Pozostałe Cioteczki pilnie będziemy czekać na fotki. :evil_lol::evil_lol: Quote
Estrella Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 furciaczek napisał(a):Znalzlam 5 lat temu...tak samo pieprzniety jak ja...albo i bardziej:loveu:haha, pewnie niezła z Was para :diabloti: Atomowka napisał(a):Jasne, że pomogęz taką pomocą to na pewno jakiegoś znajdę :multi::multi::multi::multi: hmmm... jeśli dobrze pamiętam, to fur też miała z nami jechać.. :razz: Igiełka napisał(a):Hihi to My czyli Pozostałe Cioteczki pilnie będziemy czekać na fotki. :evil_lol::evil_lol:dostaniecie :) za 2 lata :evil_lol: Quote
Atomowka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Sorry za ofa ale może wspaniałomyślne cioteczki Abiego mają pomysł i ochotę nazwać jakoś 9-cio miesięcznego gnojka? Zbieramy fundusze na wszystko odrobaczenie, szczepienia, odpchlenie. http://www.dogomania.pl/threads/191740-Nadaj-imi%C4%99-ma%C5%82emu-kochanemu-pieskowi-on-Ci%C4%99-potrzebuje!-Do-10.09 Quote
Igiełka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Eeee trochę długo :lol: Ale poczekamy a co tam :evil_lol: Quote
Estrella Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='Atomowka']Sorry za ofa ale może wspaniałomyślne cioteczki Abiego mają pomysł i ochotę nazwać jakoś 9-cio miesięcznego gnojka? Zbieramy fundusze na wszystko odrobaczenie, szczepienia, odpchlenie. http://www.dogomania.pl/threads/191740-Nadaj-imi%C4%99-ma%C5%82emu-kochanemu-pieskowi-on-Ci%C4%99-potrzebuje!-Do-10.09pomyślę i wejdę Cię przelicytować :evil_lol: Quote
Estrella Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 ja nie wytrzymam na trybunach jak przed telewizorem są takie emocje, o ja *******e co to będzie :placz: Igiełko, a Ty będziesz nas w TV oglądać, czy jedziesz z nami ? :razz: Quote
Estrella Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Estrella napisał(a):ja nie wytrzymam na trybunach jak przed telewizorem są takie emocje, o ja *******e co to będzie :placz: :crazyeye: automatycznie się wygwiazdkowało! Quote
Atomowka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 No widzisz jaki psikus :) Estrella jak już mówiłaś, będziemy najgłośniej na trybunach i jak tylko kamerą na Nas ( a inaczej być nie może) to Wam ciotki pomachamy :) A teraz spadam już bo TZ marudzi, że się nim nie zajmuję ( to tak a propos chłopów):evil_lol: Quote
Estrella Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='Atomowka']No widzisz jaki psikus :) Estrella jak już mówiłaś, będziemy najgłośniej na trybunach i jak tylko kamerą na Nas ( a inaczej być nie może) to Wam ciotki pomachamy :)musimy wymyślić jakiś znak rozpoznawczy, coby ciotki wiedziały, które to my :evil_lol: A teraz spadam już bo TZ marudzi, że się nim nie zajmuję ( to tak a propos chłopów):evil_lol:usmaż mu jajecznicę (to tak a propos.. jaj:diabloti:) Quote
Estrella Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Ciotek już nie ma, to ja też lecę. Dobranoc Abi :loveu::loveu::loveu: Quote
Estrella Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 [quote name='Estrella'][quote name='Atomowka']Sorry za ofa ale może wspaniałomyślne cioteczki Abiego mają pomysł i ochotę nazwać jakoś 9-cio miesięcznego gnojka? Zbieramy fundusze na wszystko odrobaczenie, szczepienia, odpchlenie. http://www.dogomania.pl/threads/1917...buje!-Do-10.09pomyślę i wejdę Cię przelicytować :evil_lol:nie no, ale żeby 50zł przelicytować, to już nie mogę sobie na takie coś pozwolić, nie teraz :-( 1qaz tak pojechała :diabloti: ciotki, a ma może któraś z Was do sprzedania (kaska oczywiście na Abiego:loveu:) torbę mieszczącą A4, najlepiej brązowa - może być zamsz(inne też chętnie obejrzę). I musi być dość mocna, wytrzymała. uprzedzam, że jestem dość wybredna :oops: Quote
Estrella Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Cześć Abi :kiss_2: żadna ciotka jeszcze nie zajrzała do Ciebie ? :mad: Quote
Igiełka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Witajcie Abiś i Cioteczki :lol::lol: Już Jestem cichutko zgłaszam swoją obecność. :lol::evil_lol: Quote
Estrella Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Dzień dobry Igiełko :multi::multi: przeczytajcie http://media.wp.pl/kat,1022943,wid,12611106,wiadomosc.html?ticaid=1aca3 i podpiszcie http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5633 Quote
blacky. Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Witam cioteczki ;) Petycja podpisana, idę z moją sunią na spacerek to i wezmę Abiego na wirtualny - będę o nim myśleć ;) Quote
Igiełka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 A gdzie te Cioteczki się podziały? :eviltong::evil_lol: Quote
Estrella Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Estrella siedzi i ogląda fiiiilm. Quote
kamilqax95x Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Cioteczki nie bedzie wam przykro i złe nie będziecie jak ten bazarek nie bedzie dla Abusia tylko dla Miecie który jest praktycznie bankrutem ?? A Abi ma troszke wiecej w skarpecie ... Quote
Estrella Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Ja - rozumiem, znam sytuację Mietka. Rób na niego, Abi na pewno się nie obrazi :) Quote
Igiełka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Z Abiego jest dobry psi kolega :lol: A Ciotka Estrella z nałogiem -filmy ogląda. :evil_lol: Quote
Estrella Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 aaa, bo zapomnę! Śniło mi się, że mariamc weszła na wątek i napisała - a czym karmimy Abiego ? - i wstawiła fotkę z pomidorami i ogórkami!!! :mdleje: Quote
Igiełka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 No ładnie Estrella nawet we śnie nie przestaje myśleć o super ogórku. :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts