Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Znalzlam 5 lat temu...tak samo pieprzniety jak ja...albo i bardziej:loveu:
haha, pewnie niezła z Was para :diabloti:
Atomowka napisał(a):
Jasne, że pomogę
z taką pomocą to na pewno jakiegoś znajdę :multi::multi::multi::multi: hmmm... jeśli dobrze pamiętam, to fur też miała z nami jechać.. :razz:
Igiełka napisał(a):
Hihi to My czyli Pozostałe Cioteczki pilnie będziemy czekać na fotki. :evil_lol::evil_lol:
dostaniecie :) za 2 lata :evil_lol:

Posted

ja nie wytrzymam na trybunach jak przed telewizorem są takie emocje, o ja *******e co to będzie :placz:
Igiełko, a Ty będziesz nas w TV oglądać, czy jedziesz z nami ? :razz:

Posted

Estrella napisał(a):
ja nie wytrzymam na trybunach jak przed telewizorem są takie emocje, o ja *******e co to będzie :placz:
:crazyeye: automatycznie się wygwiazdkowało!

Posted

No widzisz jaki psikus :)
Estrella jak już mówiłaś, będziemy najgłośniej na trybunach i jak tylko kamerą na Nas ( a inaczej być nie może) to Wam ciotki pomachamy :)

A teraz spadam już bo TZ marudzi, że się nim nie zajmuję ( to tak a propos chłopów):evil_lol:

Posted

[quote name='Atomowka']No widzisz jaki psikus :)
Estrella jak już mówiłaś, będziemy najgłośniej na trybunach i jak tylko kamerą na Nas ( a inaczej być nie może) to Wam ciotki pomachamy :)musimy wymyślić jakiś znak rozpoznawczy, coby ciotki wiedziały, które to my :evil_lol:

A teraz spadam już bo TZ marudzi, że się nim nie zajmuję ( to tak a propos chłopów):evil_lol:
usmaż mu jajecznicę (to tak a propos.. jaj:diabloti:)

Posted

[quote name='Estrella'][quote name='Atomowka']Sorry za ofa ale może wspaniałomyślne cioteczki Abiego mają pomysł i ochotę nazwać jakoś 9-cio miesięcznego gnojka?
Zbieramy fundusze na wszystko odrobaczenie, szczepienia, odpchlenie.
http://www.dogomania.pl/threads/1917...buje!-Do-10.09pomyślę i wejdę Cię przelicytować :evil_lol:nie no, ale żeby 50zł przelicytować, to już nie mogę sobie na takie coś pozwolić, nie teraz :-( 1qaz tak pojechała :diabloti:

ciotki, a ma może któraś z Was do sprzedania (kaska oczywiście na Abiego:loveu:) torbę mieszczącą A4, najlepiej brązowa - może być zamsz(inne też chętnie obejrzę). I musi być dość mocna, wytrzymała.
uprzedzam, że jestem dość wybredna :oops: